rozyczka 24.06.09, 10:08 może ktoś słucha tego zespołu albo chociaż go zna.Wypowiadajcie się na jego temat. A no i jeszcze Metallica moze ktoś słucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: system of a down,Metallica 24.06.09, 13:15 ja slucham Metalicy nie jestes sama;]] Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: system of a down,Metallica 24.06.09, 13:37 Fajnie, że sa tu osoby, których nie opanowała jeszcze mania nia Disneya... Tez lubie Metallicę, bo to klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley Re: system of a down,Metallica IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 18:02 uszy puchną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley Re: system of a down,Metallica IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 18:02 muzyka dla szatanów Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: system of a down,Metallica 24.06.09, 19:38 Czasem lubie posłuchac. Nie za często. Moi bracia uwielbiaja. Ja wogle troche ' słabaszą' muze. Ale wychowałam sie na tym . Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 15:28 czy ja mam się załamać i uznać że na kotku rzeczywiście piszą tylko 8latki(prócz tych 2-3osob ktore lubią) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 15:32 to, że nie słucha się soadu czy metallicy, nie znaczy, że ma się 8 lat. system of a down - jak byłam miejsza byłam zafascynowana. metallica jest zdecydowanie nie dla mnie. obecnie lubuję się w electro z domieszką rocka. aha. i lubic coś, bo jest 'klasyką', jest troszkę zabawne. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 15:52 > > aha. i lubic coś, bo jest 'klasyką', jest troszkę zabawne. ;> nie lubie tego bo jest klasyką po prostu mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 15:59 moi bracia kochają Metallice, jak byłam mała znałam tylko ich muzykę, noi jeszcze disco polo x DD teraz słucham troche innej muzyki, ale czasem lubię właczyć Metallice : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 16:06 nawiązanie do wypowiedzi katsuumi, to z niej można było wywnioskowac ;> Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: system of a down,Metallica 25.06.09, 22:32 Gość portalu: miley napisał(a): > muzyka dla szatanów To nie jest zadna muzyka dla szatanow!!! Juz nie mozna sluchac takiej muzyki?? Na pewno ta muzyka jest lepsza o 100 razy od jakiegoś disco polo!!!! Nikt mi nie za broni sluchac takiej muzyki, kazdy ma inny gust i slucha innej muzy... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: system of a down,Metallica 26.06.09, 00:25 mwhahaha. dobre. xd Kocham Lonely Day od SOAD. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: system of a down,Metallica 28.06.09, 18:15 SOAD - spoko. Metalica - hmm, dziwna. *__* ale ujdzie w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wishmaster Re: system of a down,Metallica IP: *.telpol.net.pl 01.07.09, 15:15 Ach... Metallica... Piękne piosenki i cudowny głos Jestem wielką fanką!!!! Muszę kiedyś pojechać na koncert... nie ma co Miło, że poruszacie także takie rodzaje muzyki jak metal czy rock bo warto aaa i System of a down też super! Ktoś kto założył ten temat jest wielki Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: system of a down,Metallica 01.07.09, 15:59 Ja Metallice uwielbiam od...niedawna ale jak narazie kazda ich piosenka wpada mi w ucho ;D Natomiast o System of the dawn slyszalam ale piosenek nie slyszalam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: system of a down,Metallica 04.07.09, 22:36 jej! system of a down to jeden z moich ukochanych zespołów. Cieszę się ,że na tym forum nie są tylko słit-fanki-miley ,ale ludzie ,którzy znają ambitniejszą i nie komercyjną muzykę. no ,i oczywiście metallici ,słucham ,klasyka i boska. *__* Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: system of a down,Metallica 04.07.09, 22:45 Metallice lubie. SOTD znam, ale średnio przypadli mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: system of a down,Metallica 13.10.09, 23:02 taka poprawka po 2 miesiącach: SOAD* a nie SOTD ahah ;dd no i zmieniłam zdanie System Of A Down są świetni i ich b.lubię ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: system of a down,Metallica 13.10.09, 23:11 Metalice uwielbiam, SOAD też świetny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: system of a down,Metallica 16.10.09, 09:19 Metallici czasami słucham. System of a down uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qq Re: system of a down,Metallica 16.10.09, 22:10 Metallice kocham, soad zależy od piosenki. ps. ktoś powiedział, że to muzyka dla "szatanów". sorry, ale to, że nie słucham słabej muzyki komercyjnej nagranej tylko i wyłącznie po to, by zwiększyła się liczba $ na koncie, nie oznacza, że jestem satanistką. również nie oznacza że jestem ateistką, czy katoliczką. gratulacje za sposób rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka Re: system of a down,Metallica 24.10.09, 21:29 Ja jestem fanką rocka,a szczególnie tych dwóch zespołów co wymieniłaś Zresztą widać po avatarze Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: system of a down,Metallica 24.10.09, 22:36 Ja znam System of a down ! Niezły jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: system of a down,Metallica 25.10.09, 12:40 ja słucham metallici ;] wczoraj (na przedwczorajsze urodziny xd) dostałam koncertówkę Metallici xd i słucham jej cały czas xd masakra (nie bierzcie tego w sensie negatywnym xd ja mowie w kazdej sytuacji masakra xd) jak można grac taka świetną muzykę? xd Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: system of a down,Metallica 25.10.09, 13:56 ja słucham Metallicy. najbardziej podoba mi sie -> nothing else matters. Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: system of a down,Metallica 26.10.09, 16:07 Matko, nareszcie ktoś, kto słucha porządnej muzyki ^^ SOAD strasznie lubię, Mettalici znam kilka piosenek, ale raczej ich nie słucham. Oba zespoły za to dobrze trafiają w mój gust muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś