Dodaj do ulubionych

Escape The Fate i podobne :)

25.06.09, 12:41
Siem.
Chcialabym sie zapytac, czy zna ktos moze taki zespol jak Escape The Fate,
Alesana, Brokencyde, LoveHateHero, Silverstein, Sugarcult, From First To Last..?

Bo z tego co widze, to malo osob slucha post-hardcoru, screamo, emo.. smile
A jesli nie znacie, to co myslicie o tych gatunkach.? smile
Kilka probek smile
Escape The Fate
"Situations"
(jeszcze z Ronnie'm) i "10
Miles Wide
" (z Craigiem)

Alesana "Ambrosia"
Brokencyde "Blue Steel"
LoveHateHero "White Lies"
Silverstein "My Heroine"
Sugarcult "Pretty Girl"
From First To Last
"Two As One"

I do fanow ETF: Woleliscie Ronnie'go czy Craiga.?
Wg mnie Craig daje rade, ale Ronnie byl stworzony do ETF..

Pozdrawiam xd

A, i jeszcze moj last
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Escape The Fate i podobne :) 25.06.09, 13:15
      pf. craig do blessthefall, ronnie do etf, ja nie wiem jakim cudem jeden zostawił swój zespół i wpieprzył się do drugiego. to nieładne. i wiem, że ronnie ma kłopoty, ale cholercia, bez przesady. to chamskie było, pamiętam, jak płakać mi się chciało. ;q

znam właściwie wszystko, co wymieniłaś. etf byli fajni, alesana też, ale jakoś nic poza tą taką jedną piosenką której tytułu nie pamiętam mi nie wchodziło, brokencyde, to był szał rok temu, ale ogólnie to są śmieszni, chyba najbardziej z całego zestawu, i mają nową płytkę. lovehatehero nie pamiętam szczerze mówiąc. silverstein miało my heroine, i kochałam to w wersji akustycznej. sugarcult nie znam. fftl znam, ale jest jeszcze from autumn to ashes, i z tego co pamiętam bardziej lubiałam.

ja totalnie nie orientuję się w tych zespołach, w ich członkach, piosenkach. te 1,5 roku temu byłam dosyć hm. inna. ;q
      a teraz słucham electro, czyli skoczyłam zupełnie gdzie indziej, i jest ciekawiej. ;q
    • independent_ Re: Escape The Fate i podobne :) 29.06.09, 23:25
      Situations. serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka