Dodaj do ulubionych

Michael Jackson

IP: *.kwidzyn.mm.pl 26.06.09, 07:58
'Redaktorzy' tego portalu mieli by choć trochę przyzwoitości i wspomnieli o
śmierci Michaela Jacksona, niech dzieci Disenya poznają króla popu.
Obserwuj wątek
    • Gość: twilight Re: Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:21
      tak michael jackson nie zyje zmarł kilka minut przed 24 czasu polskiego
      natopmiastoficjalne było to wiadome 15 minut po godzinie 00 .myslałam z ekrol popui
      powroci jendak nie zdazyłsad
      • iness_pendragon Re: Michael Jackson 26.06.09, 08:32
        Może i go nie słuchałam...
        Ale był wielkim człowiekiem szkoda tylko,że nie został taki jak za czasów " Billie Jean"
        [*]
        • malina. Re: Michael Jackson 26.06.09, 08:43
          Dzieci Disney'a napewno znają Króla Popu. Nie moge uwierzyć, w telewizji cały
          czas o tym mówią. ['] ['] Kotku napisz coś o tym.
        • michalina_ Re: Michael Jackson 02.11.09, 14:29
          według mnie był wspaniałym człowiekiem. Kochał ludzi a zwłaszcza dzieci bardziej
          od siebie.
          mnie nie obchodzą jego operacje, widac zrobił je bo chciał, nie wierze w
          molestowane ,w wybielanie skóry wierze że miał taką chorobę. dla mnie jest ważne
          jakim był człowiekiem.
    • katsuumi_17 ;( [*] 26.06.09, 08:47
      Michael był wielki. Miał najlepszy głos, najlepsze piosenki, jakie w zyciu słyszałam. To
      legenda. Był królem popu i nim na zawsze pozostanie. Drugiego takiego nie będzie, pewnie
      będzie miał wielu naśladowców, ale to już nie będzie to samo. Pan Bóg zabiera do siebie
      największych, najbardziej utalentowanych ludzi, tych, których ludzie kochają.
    • misiek_o123 Re: Michael Jackson 26.06.09, 08:50
      Zasłabł ok. godziny 12.30 [czasu Los Angeles] , zaraz został przewieziony do
      szpitala , gdzie zapadł w śpiączkę , po godzinnych reanimacjach zmarł nie budząc
      się z niej [oficjalnie o 14.24 czasu Los Angeles] - to wszytsko co wiadomo na
      tan temat
    • misiek_o123 Re: Michael Jackson 26.06.09, 08:52
      i o co ci chodzi pisząc "gwiazdy disneya", że niby to są osoby lubiące te
      gwiazdy ?No i co, to są ludzie jak każde inne tylko że produkują z Disneyem bo
      mają za to sporą kase !!
      • katsuumi_17 Re: Michael Jackson 26.06.09, 08:53
        Misiek, kłótnie zaczynaj na innym wątku, oki? NIE TUTAJ.
    • marta9821 Michael Jackson 26.06.09, 08:53
      Zapalmy świeczkę sad
      .
      []
    • Gość: Katee Re: Michael Jackson IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 08:55
      Toż to legenda ! Dzieci Disneya (nie wiem dlaczego ich tak nazywanie ale
      mniejsza z tym) na pewno znają ! Choc nie wiem, moja koleżanka z klasy słucha
      rocka i jak jej powiedziałam to nie wiedziała kto to jest.....
    • Gość: wieczko6 Re: Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:14
      To straszne... Jackson był wspaniały... On był ojcem tańca nowoczesnego... Stworzył
      taki a nie inny XXI wiek.... Dzięki niemu mamy z kumpelą, taki a nie inny styl tańca... On dał
      tyle od siebie... A i tak był samotny... cry
    • demi92 Re: Michael Jackson 26.06.09, 09:26
      osobiście nie przepadałam za nim jako za osobą, uważam że był dość "nienormalny" ale nie życzyłam mu śmierci i szanouje go za dokonania w muzyce fakt uważam ze kotek powinnien napisać o tym notke
      • kitty16 Re: Michael Jackson 26.06.09, 11:18
        to smutne..

[*]
        • emciaaa Re: Michael Jackson 26.06.09, 11:22
          ja jestem w szoku , nie wyobrazalam sobie nawet ze moze teraz umrzec ..chociarz
          nie bylam jego fanka ..ale jednak szkoda [*] sad
    • independent_ Re: Michael Jackson 26.06.09, 11:59
      Nie byłam jego wielką fanką,
      ale on BYŁ JEST i BĘDZIE Królem.

[*]
    • blah___rock Re: Michael Jackson 26.06.09, 12:19
      Serce mi wali jak szalone . Michael był świetny i nic tego nie zmieni ; (( Odszedł tak nagle ja
      czuje straszny smutek więc nawet się nie moge domyślać co czują jego " prawdziwi oddani
      fani"

I po co w watku napisano " dzieci disnaya " Raz nie zaczynajcie kłutni a osoby które czują
      się tym dotkniete niech będa mądrzejsze i nie porzejmuja się ta " nazwą" ; ||| .....

; (((
    • patrzcie_ludzie Re: Michael Jackson 02.11.09, 23:29
      To przykre. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka