Gość: Annelaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:46 mam problem chcialabym depilowac brwii . ale mam 14 lat . najlepiej u kosmetyczki , ale czy nie jesrem za "mała" > Czy kosmetyczka nie bedzie dziwnie na mnie patrzec ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demus :) 30.06.09, 12:07 Ja ma m 13 lat i od kilku miesięcy brwi wyrywa mi moja ciocia i teraz są łade . Jeżeli chodzi o ciebie to o cię obchodzi co kosmetyczka będzie o tobie myślała?? Nie jej sprawa co robisz : ) Idź do kosmetyczki albo kup pensetę i poproś kogoś z twojej rodziny kto wyrywa sobie ładnie brwi , żeby i tobie wyrwał. Zaoszczędzisz kase i nie będziesz się bała , że ktoś coś soebie o tobie dziwnego pomyśli Powodzenie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goluszczyk Re: Brwi 14 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:25 nie ,wiem jak ci pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Brwi 14 ! 30.06.09, 19:39 ja zaczelam je regulowac w 4 klasie. ;d zawsze robilam to sama, bo niektore kumpela robily u kosmetyczki i wygladaja jak..niewazne. ;p kup pesete i wyreguluj jak ci pasuje. ;p ps. 14 to nie malo O.o ;p Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Brwi 14 ! 30.06.09, 19:47 ja zaczęłam regulowac jak miałam 14 lat, a teraz mam 15. Ja reguluję sobie sama, tak jak mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaaa Re: Brwi 14 ! IP: 83.1.216.* 30.06.09, 22:02 ja na tych feriach zaczęłam ;d a mam 13 lat ;p noo . i mi sis regulujee. bo kosmetologie studiuje Odpowiedz Link Zgłoś