szczerbatka 01.07.09, 13:47 Grałyście w grę Miss Wapster (jest tutaj: misswapster.pl/?p=wwq) jak Wam się podoba? ja nie mogę się przekonać do takich gier ale ja w ogoóle mało gram, więc może nie widzę, że jest fajna (albo i nie) co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_ashley Re: Miss Wapster - co sądzicie? 01.07.09, 14:20 Ja już w to gówin nie gram, wżera tyle kasy... 20 zł za doładonawie, a poza tym cały czas w kółko to samo i nie ma ładnych facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 01.07.09, 16:06 Ja w to nie grałam ale widzę że kilka moich koleżanek w to się bawi.! Już miałam to sobie ściągnąć ale postanowiłam że tego nie zrobię. ! Tam trzeba wyłożyć na to tyle kasy że ho ho ! To jest bardzo droga gra a poza tym jest beznadziejna! Myślałam że to jest jakieś fajniejsze ! Myliłam się Nie polecam tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Miss Wapster - co sądzicie? 01.07.09, 16:26 dla mnie to zwykłe wyciąganie kasy od dzieci w wieku ok. 9 lat nie gram już w takie gierki typu Stardoll czy takie śmieci to strata czasu wole iść na miasto z paczką osób a nie grać w jakieś dziecience gierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeAtKa Re: Miss Wapster - co sądzicie? IP: *.compower.pl 01.07.09, 16:45 Podobno strasznie dużo kasy zjada. Zgadzam sie z majsonem Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Miss Wapster - co sądzicie? 03.07.09, 14:08 Ja to mam na komie i grałam w to ale bez wydawania kasy na smsy i najczesciej mi zdychała z głody albo picia bo kasy nie miałam albo poprostu o niej zapominałam ;p Ale ogólnie beznadziejna gra ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_diamond Re: Miss Wapster - co sądzicie? 01.07.09, 22:16 Ja tam wole FUTRZAKA ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 01.07.09, 22:55 Ja lubię w to grać : D gdy mi sie nudzi. : D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 02.07.09, 12:14 heeh też mam futrzaka ; )) ale kumpela mi wysłała, mam co robic z kasą.. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Miss Wapster - co sądzicie? 03.07.09, 10:40 ja przez chwile w roku szkolnym gralam w miss wapster, ale sie wkoncu wkurzylam i ta gre usunelam, bo zawsze po jakis 5 dniach ta babka ladowala w szpitalu i trzeba bylo wyslac platnego smsa Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Miss Wapster - co sądzicie? 03.07.09, 12:51 Wg mnie to i inne rzeczy reklamowane w tv to gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: Miss Wapster - co sądzicie? 07.07.09, 15:10 Grałam u koleżanki. Nawet fajne ale brzydkie ciuchy. Sciągnełabym lecz na dotykowe tel. nie działa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 20.07.09, 21:26 zżera strasznie duzo kasy i szybko się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 04.08.09, 18:06 mam to na fonie.. jest beznadziejna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Miss Wapster - co sądzicie? 26.08.09, 07:54 Na początku myślałam, że gra będzie fajna. Ściągnęłam, bo była za darmo. I faktycznie mi się podobała. Później zdałam sobie sprawę, że to jest ciągłe wyciąganie kasy, a gra i tak była nudna. Usunęłam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
harumi Re: Miss Wapster - co sądzicie? 26.08.09, 11:36 Ja dostałam link z tą grą esemesem i skusiłam się. Ściągnęłam za jakieś 8 zł. Dla zabicia czasu gra idealna, ale niestety kolejny wyżeracz kasy. Doszłam do pewnego poziomu i była taka mini gra, którą trzeba było przejść, ale było to niemożliwe i trzeba było wysłać esemesa za 10 zł. Więc podarowałam sobie tę grę i usunęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Miss Wapster - co sądzicie? 21.09.09, 20:23 ja to miałam i 30 zł na to zmarnowałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Miss Wapster - co sądzicie? 21.09.09, 20:23 bo nie wiedziałam że kase mi ciągnie z fonaa Odpowiedz Link Zgłoś