owch 03.07.09, 20:18 Nie wiem czy zakładać bloga,bo boję się że przyjdzie ktoś i będzie się wszystkiego czepiał.....mówię na podstawie moich obserwcji. Jakie macie blogi i czy wy macie takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashleyandmiley Re: Blogi 03.07.09, 20:22 ja mam bloga www.blog-o-ash-tisdale.blog.onet.pl... narazie żadnych problemów nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Blogi 03.07.09, 23:00 lavigne.bloog.pl ja mojego bloga prowadzę ponad 2 lata i nie ma żadnych problemów. Chociaż ostatnio piszę bardzo rzadko, bo nie mam ani czasu, ani weny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Blogi 03.07.09, 23:45 Piszę bloga i nikt się nie czepia. Znajomi nie znają adresu, więc z nimi też nie ma problemu. Jeżeli pojawia się jakiś negatywny komentarz po prostu go ignoruję Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re:Blogi 25.07.09, 08:52 Mój blog to ocenki-i-inne.blog.onet.pl/ Zapraszam i komentujcie ! ; - DD Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Blogi 26.08.09, 10:54 Ja ignoruje coś takiego , jeśli komuś coś się nie podoba to niech spada i niech nie wchodzi więcej na mojego bloga. Każdy ma przecież różny gust... O moim na razie nikt nie wie , założyłam go wczoraj , ale zapraszam XD Notka już jedna będzie ale dopiero wprowadzająca ... dark-passion.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Blogi 26.08.09, 21:53 www.chocolate-diet.blog.onet.pl Na dwa rozdziały mam dwa komcie typu: "blog jest beznadziejny, głupi i brzydki". Nie, żebym Ci odradzała ale musisz z óry założyć, że czasem zdazają się trolle, które albo zazdroszczą bloga i chca napisać, że Twój gorszy albo rzeczywiście im się nie podoba ale piszą to w sposób ... niedelikatny xD Odpowiedz Link Zgłoś