Dodaj do ulubionych

Dlaczego SELENA ???

10.07.09, 13:13
indifferentindifferentwiem ze to juz bedzie nuuuuuudne, bo co chcila pojawiaja sie takie watki, ale ja musze
wiedziec dlaczego wy ja wlasciwie lubicie?? moim zdaniem niczym sie nie wyroznia. jej glos
jest normalnie kazdy przecietny czlowiem ma podobny glos. jej kariera aktorska jak dla
mnie stoi w miejscy. gra tylkow tych calych Czarodziejach. Chyba, przynajmniej ja nie
slyszalam o innej jej produkcji. Moim zdaniem selena jest swykla, tyle ze gra w tym calym
serialu.
nie bede jej porownywala do Miley bo rozpetalabym burze na forum. wiec prosz napisec
za co j\a lubicie? I prosz mnie nie wyklinac za to ze jej nie lubie czy cos !!!!!!sciana
Obserwuj wątek
    • cocomaroko Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:15
      ale po co ten wątek . ?
      zaraz stado rozwścieczonych nastolatek będzie na ciebie najeżdżać , albo coś .

lubią ją to niech se lubią . ale żeby było na temat to zgadzam się z tobą. w
      niczym się nie wyróżnia. pzdr. big_grin
      • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:34
        cocomaroko napisał(a):

> ale po co ten wątek . ?
        > zaraz stado rozwścieczonych nastolatek będzie na ciebie najeżdżać , albo coś .
        >
        > lubią ją to niech se lubią . ale żeby było na temat to zgadzam się z tobą. w
        > niczym się nie wyróżnia. pzdr. big_grin

YEAH!! przynajmniej jedna dziewczyna sie zgadza kisskisskisskisskiss
    • justynaa134 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:17
      ok. Selena Gomez jest moją najlepsza gwiazdką Disneya.
      lubię ja dlatego, że:
      ma piękną urodę,
      wspaniale gra w filmach np. Another Cinderella Story,
      świetnie tańczy,
      i ma super styl który mi się bardzo podoba,
      no to tyle.smile
    • sophie_ Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 13:19
      Ona teraz nagrywa film Ramona and Beezus więc jej kariera aktorska chyba nie
      stoi w miejscu . ; p
      • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 13:22
        Zagrała jeszcze w Programie Ochrony Księżniczek.. I wcale nie ma głosu jak
        zwykli ludzie.. Może nie śpiewa tak ładnie jak Miley ale napewno talent
        piosenkarki ma.
        • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 13:28
          mhm tak tak talent ma jaaaaaaaaasnescianasciana
        • anulka_xd Re: Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 13:30
          Ona zagrała w wielu filmach :
          2010: Ramona and Beezus jako Beezus
          2009: Wizards of Waverly Place: The Movie jako Alex Russo
          2009: Program ochrony Księżniczek (Princess Protection Program) jako Carter
          2008: Kopciuszek: Roztańczona historia (Another Cinderella Story) jako Mary

Seriale:
          2007: Arwin! jako Alexa
          2007: Czarodzieje z Waverly Place (Wizards of Waverly Place) jako Alex Russo
          2006: Hannah Montana jako Mikayla (gościnnie)
          2005: Nie ma to jak hotel (Suite Life of Zack and Cody, The) jako Gwen (gościnnie)
          1992: Barney i przyjaciele (Barney & Friends) jako Gianna

• iness_pendragon Re: Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 20:17
        ja jej niecierpie...
    • mileylove. Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:28
      dlatego, że tak .
      nie rozumiesz, że każdy ma swój gust i każdy lubi co innego, inna piosenkarka, inny film .
      tak jakby ciebie sie ktos spytal dlaczego nick jonas . ?
      dlaczego demi lovato ? itp.
      kazdy moze miec swoje zdanie, ale prosze was nie obrazajcie przy tym innych . wink
      • mileylove. Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:30

ja jestem np. fanka miley cyrus. i gdyby ktos napisal dlaczego miley ? to byl powiedziała mu to samo co tobie . smilewink
      • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 13:31
        mileylove. napisał(a):

> dlatego, że tak .
        > nie rozumiesz, że każdy ma swój gust i każdy lubi co innego, inna piosenkarka,
        > inny film .
        > tak jakby ciebie sie ktos spytal dlaczego nick jonas . ?
        > dlaczego demi lovato ? itp.
        > kazdy moze miec swoje zdanie, ale prosze was nie obrazajcie przy tym innych . ;
        > -)

po pierwsze nikogo nie obtazam opisalam to co mysle najdelikatnej, nie nazwalam jej ani
        szmata anie zadnym innem przeklenstwem.... a demi lovato nie lubie. Czemy nNick jonas?
        podoba misie to zdjecie!!!
        • demcialove Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 14:08
          .pff .
          a kto powiedzial
          ze ja lubiee . ;d
          .nei anwidzee jej .
          • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 15:17
            demcialove napisał(a):

> .pff .
            > a kto powiedzial
            > ze ja lubiee . ;d
            > .nei anwidzee jej .

Juz 2 osoby a trzy ze mna smilesmilesmilesmile
            • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 15:22
              Widzę, że coraz więcej osób na tym forum nie umie uszanować zdania kogoś
              innego.. a tak w ogóle co to za wątek??
              • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 15:27
                ashleyandmiley napisał(a):

> Widzę, że coraz więcej osób na tym forum nie umie uszanować zdania kogoś
                > innego.. a tak w ogóle co to za wątek??

Yyyyy normalny?!!uncertainuncertainuncertain
                • demcialove [...] 10.07.09, 15:47
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • lolcia66 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 17:31
                    Każdy ma inny gust no i niektórzy wolą bardziej rozbrykane a iektóre spokojne.
                    Ja wolę te spokojne. Sel jest zabawna miła spokojna utalentowana itp.
                    • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:07
                      lolcia66 napisał(a):

> Każdy ma inny gust no i niektórzy wolą bardziej rozbrykane a iektóre spokojne.
                      > Ja wolę te spokojne. Sel jest zabawna miła spokojna utalentowana itp.

utalentowana?? on nie wnikam smirk
                      • the_veronicas Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:16
                        Jestem tą samą osobą co ashleyandmiley odpowiadam..
                        To chyba nie jest normalny wątek. Normalny wątek to np.
                        wątek jaką gwiazdę najbardziej lubicie? A nie wątek anty.
                        Wątek anty zakładają tylko osoby nietolerancyjne (sory, że
                        mogłam kogoś tym urazić ale to jest prawda). Nie wliczam
                        w to osób ktore KIEDYŚ zakładały wątki anty a teraz zmądzrały..
                        • the_veronicas Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:18
                          I Selena ma TALENT!! Ty może nie masz ale ona MA.. i aktorki i piosenkarki. Jak
                          Ci coś w niej przeszkadza to o niej nie czytaj, nie słuchaj jej piosenek i nie
                          oglądaj z nią filmów i git..
                          • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:27
                            the_veronicas napisał(a):

> I Selena ma TALENT!! Ty może nie masz ale ona MA.. i aktorki i piosenkarki. Jak
                            > Ci coś w niej przeszkadza to o niej nie czytaj, nie słuchaj jej piosenek i nie
                            > oglądaj z nią filmów i git..

po piewrsza ten wonten nie jest ANTY indifferent pytam sie tylko dlaczego lubicie tą całą selene.
                            więc lepiej naucz sie czytac. zal mi cie big_grinbig_grinbig_grin
                            • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:32
                              No wiesz ten wątek jest tak jakby ANTY... A w ogóle co to za pytanie "Dlaczego
                              SELENA". Najłatwiejsza odp. jest taka "bo Selena".. To Ciebie mi żal nie masz
                              w ogóle TOLERANCJI..
                              • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:37
                                Po co założyłas ten wątek?? Napewno nie po to aby się dowiedzież za co ją
                                lubimy.. Ja myśle, że założyłaś ten wątek aby obrażać Selene.. raczej osoby,
                                które się pytają dlaczego lubisz np. Miley to robią to po to aby się dowiedzieć
                                jakie dana gwiazda ma zalety.. Odpowiadam Ci "Dlatego Selena bo ma talent" a ty
                                nie możesz uszanować mojego zdania (jeszcze sie o nie pytasz) i się pytasz "ona
                                ma talent?".. Najpierw się pytasz a potem narzekasz na odp.. Zastanów się.
                                • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:54
                                  ashleyandmiley napisał(a):

> Po co założyłas ten wątek?? Napewno nie po to aby się dowiedzież za co ją
                                  > lubimy.. Ja myśle, że założyłaś ten wątek aby obrażać Selene.. raczej osoby,
                                  > które się pytają dlaczego lubisz np. Miley to robią to po to aby się dowiedzieć
                                  > jakie dana gwiazda ma zalety.. Odpowiadam Ci "Dlatego Selena bo ma talent" a ty
                                  > nie możesz uszanować mojego zdania (jeszcze sie o nie pytasz) i się pytasz "ona
                                  > ma talent?".. Najpierw się pytasz a potem narzekasz na odp.. Zastanów się.

dla odmiany twoja odp uszanuje. zalowolina???? indifferentindifferent
                                  • pati_ Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 18:59
                                    buhaha,ale mam brechta przez ten wątek ;d
                                    nie mam nic do Seleny,lubię ją.
                                    tak samo Demi.
                                    Miley ma w porządku piosenki,ale jako osobę jej nie toleruję.
                                • sysiek4444 Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 19:06
                                  Zgadzam się z ashleyandmiley !
                                  Ty wcale nie masz tolerancji i nie szanujesz zdań innych !
                                  I ten wątek jest anty !
                                  Zgadzam sie tez z the_veronicas !
                                  JEŚLI CI PSZESZKADZA TO JEJ NIE SLUCHAJ I NIE OGLĄDAJ !
                                  Ciekawe czy ty pomyslalas o tym ze mozesz kogos zrazić ?!?!
                                  Gdybyb ja napisala wątek ze Nick Jonas to pi***nięty ped**fil !!! To co by było ?!?!
                                  Napewno bys sie źle czula ze ktos źle gada na twojego faworyta...
                                  Więc plis nie rubcie wiecej takich wątków bo one tylko sprawiają kłutnie i przykrosc
                                  innym smilesmilesmilesmilewinkwinkwinkwink
                                  • the_veronicas Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 19:08
                                    Ohh dzięki za poparcie sysiek kisskiss
                                    No tak nie ma tolernacji..
                                  • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 09:50
                                    sysiek4444 napisał(a):

> Zgadzam się z ashleyandmiley !
                                    > Ty wcale nie masz tolerancji i nie szanujesz zdań innych !
                                    > I ten wątek jest anty !
                                    > Zgadzam sie tez z the_veronicas !
                                    > JEŚLI CI PSZESZKADZA TO JEJ NIE SLUCHAJ I NIE OGLĄDAJ !
                                    > Ciekawe czy ty pomyslalas o tym ze mozesz kogos zrazić ?!?!
                                    > Gdybyb ja napisala wątek ze Nick Jonas to pi***nięty ped**fil !!! To co by było
                                    > ?!?!
                                    > Napewno bys sie źle czula ze ktos źle gada na twojego faworyta...
                                    > Więc plis nie rubcie wiecej takich wątków bo one tylko sprawiają kłutnie i przy
                                    > krosc
                                    > innym smilesmilesmilesmilewinkwinkwinkwink

co wy sie tak wszytce uczepili tego Nicka? ok jak wam bedzie lepiej to zeninie avka!
        • mileylove. Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 20:00
          miss_mimi094 napisał(a):

> mileylove. napisał(a):
          >
          > > dlatego, że tak .
          > > nie rozumiesz, że każdy ma swój gust i każdy lubi co innego, inna piosenk
          > arka,
          > > inny film .
          > > tak jakby ciebie sie ktos spytal dlaczego nick jonas . ?
          > > dlaczego demi lovato ? itp.
          > > kazdy moze miec swoje zdanie, ale prosze was nie obrazajcie przy tym inny
          > ch . ;
          > > -)
          >
          >
          >
          > po pierwsze nikogo nie obtazam opisalam to co mysle najdelikatnej, nie nazwalam
          > jej ani
          > szmata anie zadnym innem przeklenstwem.... a demi lovato nie lubie. Czemy nNick
          > jonas?
          > podoba misie to zdjecie!!!

ale to z demi i nickiem to byl tylko przyklad . smile
          i nie obrazaj sie na mnie czy cos . smile
    • mileydemi Re: Dlaczego SELENA ??? 10.07.09, 19:17
      lubie ją.. bo jest fajna poprostu! jest przyjaciółką demi któą uwielbiam, i nie powiem ale
      miley też, więc można lubieć i tą i tą, Więc nie wiem o co ci chodzi. a dlaczego lubimy miley
      albo demi? hmmm... wiesz co ten wątek jest załosny
      • demcialove lol2 10.07.09, 19:38
        the_veronicas
        ale , zes
        sie podneicila ,
        ze ktos cie raz poparł.o ja
        nie moge .
        ciesze sie razem
        z toba sloncee.kiss
        ashleyandmiley
        lol2.
        towje
        najczestsze pytanie
        zadawane na kociee
        to.
        "Po co załozylas ten
        wątek"
        .moja odp.
        .Dla jaj .
        .jak stworzysz
        jakis wątek
        to bądz pewna
        ze wparuje tam
        i zadam towje
        najglupsze
        pytanie w stylu.
        "Po co zalozylas
        ten wątek?"
        tongue_out
        • the_veronicas lol2 10.07.09, 19:46
          No wiesz demialove może ty za nic nie dziękujesz a ja tak !!! Chyba jesteś
          pierwszą użytkowniczką na kotku, którą nie lubie!!!
          • sweet_madzik Re: lol2 10.07.09, 19:56
            nie wiem . raczej jej nie lubie . nie podoba mi się jej barwa głosu gdy śpiewa .
            jak gra jest okej . smile nie mam nic do niej , ale nigdy jej raczej nie polubie
            na tyle by być jej fanem . mam jakiś uraz do niej , którego nie mogę odnaleźć .
            aaa. do demcialove . mówisz że inni nie potrafią uszanować czyjegoś zdania , a
            sama nie szanujesz zdania innych ..
    • hayles_ Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 20:01
      Miley też jest przeciętna i żyje... -.-
      • demcialove Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 20:36
        sweet_madzik.
        pech.
        teh_veronicas
        a ty jestes pierwsza
        uzytkowniczka
        na kotku , ktora
        nie nawidze jeszcze
        bardziej od lolcia66
        kiss
        • the_veronicas Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 20:40
          Ohh ale się przejełam..
          • demcialove Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 20:46
            .a jak .
            • justynaa134 Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:09
              the_veronicas i demcialove nie kłóćcie sięwink
              ja na miejscu the_veronicas tez bym się podnieciła że ktoś mnie poparł bo
              jeszcze nikt tego mi nie zrobiłtongue_out
              • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:11
                Dobra kończmy tą kłótnie bo ona do niczego nie prowadzi.. Mi tylko chodzi o to
                abyś była trochę bardziej tolerancyjna..
                • ashleyandmiley Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:13
                  ashleyandmiley i the_veronicas to ta sama osoba..
                  • anulka_xd Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:36
                    Haha ashleyandmiley demcialove to tez byla pierwsza uzytkowniczka jaka znienawidzilam
                    na kotku^^
                    i też cie popiwram bo ona jest bezczelna i nie tolerancyjna i mysli ze jest kimś a wcale tak
                    nie jest przez te jej wypowiedzi coraz więcej osób chyba zauważa jaka ona jest dziecinna
                    big_grin
                    sysiek
                    lolcia66 serce
                    justynaa134 serce
                    ashleyandmileyserceserce
                    sysiek4444serce
                    • justynaa134 Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:57
                      dziękuje anulka_xd kisskisssercesercesmile
                      ja też Cię lubię winkkwiat
                    • tila.tequila Re: Dlaczego SELENA? 10.07.09, 21:58
                      zgadzam się z anulką. demcialove nie ma za grosz tolerancji. myśli, że jest taka lubiana i
                      popuarna, a tak naprawde w oczach większości użytkowników jest NIKIM.
                      • oolluussiiaa96 Dlaczego SELENA ? 10.07.09, 23:31
                        każdy ma inne gusta wink to naprzykład jakby ktoś ciebie zapytał dlaczego nick jonas?
                        nastolatek nie wyrożniającym się talentem i wyglądem (oczywiście ja tak nie sądze)
    • miss_mimi094 Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 09:57
      zmieniłam avka zeby nie było ze lubir nicka !!
      • abcdefghij Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 13:42
        anulka_xd ma racje demcialove jest okropna nie jest ani troche dojrzała i wogóle wyzywa
        fanów Seleny jakby każdy miał być fanem Miley i Demi bo ona je lubi uncertain
        i chwali wielce osoby, które podzielają jej zdanie
        • demcialove Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 14:33
          .dziękujekiss
          czuje sie
          zaszczyconaa.brawo
          • anulka_xd Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 17:00
            Zawsze do usług kiss
    • olciaa111 Re: Dlaczego SELENA ??? 11.07.09, 19:00
      Ja nie mam zamiaru cię przeklinać
      bo moim zdaniem masz rację smirk
      Ja w ogóle jej nie polubię
      można powiedzieć że jej nienawidzę .. tongue_out
      I nigdy to się nie zmieni...
      Bo ja nigdy nie mam zamiaru jej polubić...
      Kiedyś taka dziewczyna napisała tutaj
      że gdy obejrzę film "Program ochrony księżniczek"
      pokocham Selenkę i dowiem się jaka jest wyjątkowa
      i oczywiście utalentowana...!
      Prawdę mówiąc obejrzałam ten film tylko dla Demi...
      Zagrała całkiem dobrze...
      ale za to Selena..! uncertain lepiej nie mówić. !!
      I co ??!! Dziewczynko ?!! Łyso ci ?!!
      Nie pokochałam Selenki !
      Nawet jej nie polubiłam..
      i nigdy tego nie zrobię. !
      To tyle co mam do powiedzenia big_grinwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka