patient 14.07.09, 09:01 Zamawiajcie, już miałam wątek na oficjalnym forum kotka, ale tutaj też możecie zamawiać. Oto kilka moich prac: Można zamawiać nagłówki ze wszystkimi gwiazdami jakie są Błagam nie przywłaszczajcie sobie tych prac powyżej, bo np. nagłówek z Ashley jest już dla jednej dziewczyny tylko na oficjalnym forum kotka. Możecie śmiało zamawiać to co jest wam potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.i.l.e.y Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 14.07.09, 09:06 ` No to ja poprosze dwa avki Ale nie z żadną gwiazdą tylko z częściami ciała Oczywiście jesli można Z góry dzięki ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 14.07.09, 09:19 ja poprosze 5 avatarow z dulce marią i 5 nie z gwiazdami tylko jakies kolorowe rzeczy np: z kwiatkiem , lizakiem i coś jeszcze wymyslisz takich prosze 5 , z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Odejdź ! 14.07.09, 16:03 błagaaam . !Nie masz bloga, żeby tam się reklamować? Musisz TU śmiecić?! Sorry ale mnie wnerwiają te wszystkie zamówienia na ,szabloniki i avki' Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Odejdź ! 14.07.09, 16:53 xooxoo bo co.? zazdroscisz jej , ze przynajmniej umie cos robic w odroznieniu do cb.? nie przejmuj sie taką debilką.jak bys mogla to aj bym poprosila jakis fajny obrazek a na nim napisane "O mnie" z dołaa dzię Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Odejdź ! 14.07.09, 21:35 Ja poproszę 2 avatary z Audrey Kitching i jeden z Haley Williams ;> Z góry dzieki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Odejdź ! 14.07.09, 23:20 .a nie sory widze własniee . ;d ale bardziej mi chdoziło o obarzek z twilight . ;d jezlei to nie problem .;] Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Odejdź ! 14.07.09, 23:21 patient napisał(a): > > > > > Proszę, możesz sobie wybrać ;* Zrobiłam dla Ciebie ;* tylko zapomniałam zmienić tematu baaardzo przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
patient Dla Demcia Love 14.07.09, 23:22 patient napisał(a): > patient napisał(a): > > > > > > > > > > > Proszę, możesz sobie wybrać ;* Zrobiłam dla Ciebie ;* tylko zapomniałam zmienić tematu baaardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka95 bla bla 27.11.09, 12:49 ja poprosze naglowek z miley (taki z nowymi zdjeciami ) z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
patient Dla m.i.l.e.y 14.07.09, 18:04 Zrobiłam 3 więc sobie wybierz Mam nadzieję, że się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
sel_miley_demi Re: Dla m.i.l.e.y 14.07.09, 21:03 5 avki z Selena,2 z Demi,1 z Miley 1 button z hannah montna,1 z czarodzieje z waverly place,1 z camp rock (sory ze tak duzo) Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Dla szpilka_ 14.07.09, 21:59 wow ,sa swietne w jakim programie je robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Dla szpilka_ 14.07.09, 22:26 Program zwie się photofiltre studio moim zdaniem jest lepszy od gimpa, ale jest prostszy w obsłudze niż photoshop, bardzo polecam Dziękuję ;* Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Dla sel_miley_demi 14.07.09, 23:16 Narazie tyle buttony oddam jutro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Dla sel_miley_demi 14.07.09, 23:19 . a dlaczego nie robisz zamówienia dla mnie.? Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Dla sel_miley_demi 14.07.09, 23:24 I jeszcze źle napisałam demcialove baaardzo przepraszam ale jakaś zakręcona dzisiaj jestem xD Odpowiedz Link Zgłoś
patient Demcialove 14.07.09, 23:31 Sorry, ale jak już mówiłam zakręcona dzisiaj jestem jutro dam ci... właśnie powiedz co dokładnie chcesz obrazek z twilight z napisem o mnie? nie ma sprawy ale jutro, bo dzisiaj mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Demcialove 14.07.09, 23:48 .tak.;* a najbardziej , zeby na nim był Edward i Bella . ;] . albo sama Bella . ;* i ma byc napsiane "O mnie" z dołaa dzięę.;* swietna jestes .(; Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Dla demcialove 15.07.09, 13:25 Chciałabym zamówić nagłowek I żeby byli na nim tacy chłopcy jak:Zac Efron,Dylan Sprouse(tylko tai dorosły jak jest w niema to jak statek),jason dolley,mitchel musso. I napis "przystojniacy" a pod napisem mniejszymi literkami "www.ola-i-przystojniacy.bloog.pl" . I taka prośba jakbyś mogła po prawej stronie zostaiwc miejsce bo na moim blogu wlasnie tam jest kalendarz ;/ mozesz sobie zobaczyc:www.ola-i-przystojniacy.bloog.pl Z góry dziękuję;* Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: Dla demcialove 15.07.09, 18:02 mozesz mi zrobi ze trzy avki z moim nickiem tylko tak zeby byl widoczny i jakis kolorowy z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
patient UWAGA! 15.07.09, 18:07 Wszystkie dotychczas zamówione i nieoddane prace oddam za 2 TYGODNIE.. Wyjeżdżam i nie będę miałą photofiltra studio więc oczekujcie swoich zamówień na początku sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 15.07.09, 20:02 Moim zdaniem Gimp jest świetny. Można w nim uzyskać wiele efektów, jeżeli zna się na jego obsłudze. z PFS też korzystam, ale napisy różne efekty, blendy itp robię w Gimpie ) Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 15.07.09, 20:19 Ja bardziej jestem obeznana w PFS, może dlatego, że miałam go od początku nie wiem, ale Gimp też może być dobry Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g zamawiam 01.09.09, 14:38 Czy zrobiłabys mi nagówek lub tapete (ale chyba nie możesz tapety więc nagłówek) z Hilary Duff, Avril Lavigne i z Joe Jonasem.??? Ale osobno. Czytałam własnie tu komentarze i oglądałam Avki i Nagłówki i są piękne.!!! Więc ja też bym takie chciała, tylko że ja nie mam bloga i ja te obrazki bym miała na tapecie. Z góry Ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.z insty 15.07.09, 20:59 A może napiszesz jakąś instrukcje jak robisz nagłówki z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. :) 16.07.09, 10:41 Mogę prosic o nagłówek z Miley Cyrus? Bez napisów, po prostu z Miley Żeby nie miała mocno wytapetowanej, jeśli się da A. Ostatnie. Żeby nie był błękitny Jeśli się takiego nie uda zrobic, to według własnego uznania wykonaj. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: :) 16.07.09, 10:48 Ja poprproszę 4 avki z Ashley Tisdale I 4 avki z Miley Odpowiedz Link Zgłoś
mucia ja poproszę. 08.08.09, 12:53 Ja poprosze avek, nagłówek i button na tematyke bloga . Tematyka to fotografia. www.my- fotos-by-mucia.blog.onet.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla mucia :) 17.08.09, 23:30 Mam nadzieję, że się sprzydadzą Nagłówek Avek xD Button^^ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ no to dla mnie xd 08.08.09, 13:09 no to ja poprosze : 3 jakies szalone avki . xpp 3 z lp [linkin park] 3 z the veronicas Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: no to dla mnie xd 08.08.09, 16:28 Ja poproszę 2 avarty i nagłówki z Demi. 2 avarty z seleną i 2 z Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Zamawiam 10.08.09, 15:40 Ja bym poprosiła button z seleną gomez adres bloga selena-gomez-mee.blog.onet.pl/ i nagłówek z seleną gomez najlepiej 600 na 350 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Zamawiam 17.08.09, 13:40 Poproszę dwa avatary jeden z dziewczyną na łące i drugi również z dziewczyną tylko bardziej taki mroczny. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla: IzabellaSwan :) 17.08.09, 18:30 Mam nadzieję, że się spodobaja Dziewczyna na łące: 1) [KLIK] 2) [KLIK] 3) [KLIK] najgorzej było znaleźć fotę dziewczyny na łące bo mi same jakieś zboczone wyskakiwały^^ Mrroczna dziewczyna: 1) [KLIK] 2) [KLIK] Mam nadzieję, że się spodobają i przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla Demi1112:) 17.08.09, 21:51 Noo mam nadzieję, że się przydadzą Nagłówek i avek z Demi: nagłówek avek 2 nagłówek i vek z Demi: nagłówek avek Avki z Seleną: 1) klik 2) klik Avki z Miley: 1) klik 2) klik Pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 17.08.09, 22:32 Mogłabyś mi zrobić nagłowek z Lily Allen ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla ketrin:) 17.08.09, 23:53 Noo są dwie opcje 1) [KLIK] 2) [KLIK] Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Dla mandy_ 18.08.09, 00:19 Mandy_ teraz trzy 'szalone' a jutro (znaczy dzisiaj ale o znośnej porze^^) będzie reszta Phoebusia ja Ci już nie robię bo już zrobiłam na innym wątku Widcznie nie przepadasz za moją twórczością^^ [KLIK] [KLIK] [KLIK] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla mandy_ 18.08.09, 00:40 Noo i jeszcze The Veronicas bo spać nie mogę^^ klik klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Dla mandy_ 18.08.09, 08:25 ja poproszę 3 nagłówki z Ashley Tisdale [ ale żeby była w brąz włosach ] z góryy dziiękii ; * Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla mandy_ 18.08.09, 14:19 Teraz dokończę mandy_ a później zrobię zamówienie strawberry_xD Linkin Park ^^ 1) klik 2) klik 3) klik Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet dla strawberry_xdd 18.08.09, 18:18 Są nagłówki Zrobiłam 5 to sobie wybierzesz ^^ Pewnie będą ucięte więc kliknij w [KLIK] 1) [KLIK] 2) [KLIK] 3) [KLIK] 4) [KLIK] 5) [KLIK] Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla sysiek4444 18.08.09, 20:06 Noo z tych nudów to ja wszystkie zamówienia zrealizuję^^ Oto avki Ashley: 1) klik 2) klik 3) klik 4) klik Miley: 1) klik 2) klik 3) klik 4) klik Nie wiem co mi ta Ash taka wielka wyszła w 2 .. Mam nadzijeę, że się przydadzą Pozdrawiam * Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Dla sysiek4444 18.08.09, 20:12 hej, a ja bym chciała żebyś mi zrobiła jakiś nagłówek z Miley ( tylko żeby był z Miley, która ma 16, 17 lat ) taki wiesz fajny i kilka ( 6 ) avek z nią da się zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Dla sysiek4444 18.08.09, 20:14 Ja poproszę jakieś kolorowe avki z Demi Lovato Mogą to być również takie większe obrazki, jakbyś nie znalazła niczego innego Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd dziiękuje ; * 18.08.09, 20:18 bardzo mi się podobają wszystkie i każdy mi sie przyda ; - ]] Odpowiedz Link Zgłoś
natalia99 Re: dziiękuje ; * 18.08.09, 20:26 Zamawiam nagłówek, button z Ewą Farną i z napisem mojego bloga www.pierniczkowo.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla bella96 20.08.09, 23:10 Mogą być? Bo nie bardzo wiedziałam co masz na myśli;P klik klik klik klik Może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla cytrusia:) 20.08.09, 22:31 Haha na bank wszystkie zamówienia zrealizuję^^ Tutaj kilka nagłówków dla cytrusi. Jeśli Ci się nie podobają to daj znać^^ klik klik klik Starłam się bez tapety^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla mylipslikesugar:) 20.08.09, 22:49 Mam nadzieję, że nie pomyliłam nicku? Starałam się zanleźć kilka fotek, na których Mil ma 16, 17 lat ale pewna nie jestem. Jeśli masz jakieś aktualne jej fotki (najlepiej sesje ale fotki tak ogólnie też mogą być^^) to daj linka. A oto nagłówki: klik klik klik I avki: klik klik klik klik klik klik Te avki to mi jakieś takie średnie wyszły... Ostatni tylko jako-taki... No nic starałam się jk mogłam^^ pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 21.08.09, 10:46 Mogla byś mi zrobić nagłówek? Byłą bym baaardzo wdzięczna. Najlepiej aby był albo z Rihanną, albo np. z bańkami mydlanymi lub z lizakiem, albo też jakiś obrazkowy. Dzięki, była bym baaardzo wdzięczna O i jeszcze bym zapomniała i jeszcze buttonik, czy tam avatar mi tam obojętnie, żeby tylko pasował do nagłówka. Bardzo ci dziękuję. CZEKAM O, jak się cieszę Dzięki, Dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 21.08.09, 10:50 zrobi mi ktoś avek z anahi i z demi.? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla natalia99 21.08.09, 20:23 Ciężko znaleźć fajne sesje Ewy Farny ale coś znalazłam Mam nadzieję, że sie przyda Nagłowek klik Avek klik Button klik Pozdrawiam;*** Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla livv:) 22.08.09, 11:12 Akurat avki raczej srednio mi wychodzą ale mimo to zrobiłam Starałam sie jak najfajniejsze Anahi: klik klik klik klik Demi klik klik klik Mam nadzieję, żę się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Dzięki 22.08.09, 12:26 Wielkie dzięki, o takie mi chodziło. Są śliczne. Na pewno się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd zamówienie . 22.08.09, 13:56 proszę . jeden nagłówek z miley . i button . też z miley . ! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla truflowa :) 22.08.09, 14:35 bella96 jak widzę avek robiony przeze mnie w Twoim profilu to aż chcę robić nowe A teraz zamówienie dla truflowa Po pierwsze zrobiłam miejsca na napis (nie wiem co chcesz tam wpisać ale jakbyś coś chciała to są^^). Na niektórych obrazkach jest zamazana część obrazka a na innych poprostu biały plac A po drugie nie wiedziałam w końcu jakie chcesz i zrobiłam kilka szablonów: Mam nadzieję, że się przydadzą, a jakbys dawała któryś na bloga to daj linka, chcętnie bym sobie obejrzała moją pracę na czyims blogu ^^ No chyba, że wolisz pozostać anonimowa xD Oto szablony Rihanna nagłówek avek Lizaki nagłówek avek nagłówek avek http://img18.imageshack.us/img18/9924/button1w.jpg nagłówek avek Postacie bajkowe Snoopy nagłówek avek Epoka Lodowcowa nagłówek avek nagłówek avek I jakieś zakochane ludki^^ nagłówek avek Mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Dla truflowa :) 22.08.09, 15:42 WOw, brak mi słów !!! Rzuciła się bym Ci na szyję, ale jak? xD Naprawdę jestem pod wrażeniem baaardzo ci dziękuję Blogi na których umieszczę nagłówki to www.about-sky.blog.onet.pl , a drugi to dopiero zrobię, to jak nie zapomnę to podam ci link Jeszcze raz baaardzo dziękuję ( nie spodziewałam się ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Truflowa xD 22.08.09, 16:18 Oooj ciesię się, że Ci się podobają Trudno się dziwić, w końcu każdy się cieszy, gdy ktoś docenia jego pracę Na bloga chętnie wpadnę jak znajdę troszkę czasu Narazie lecę realizować resztę zamówień Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla strawberry_xd 22.08.09, 17:12 Ooojć.. Zamówienia się skończyły (właśnie dodaję ostatnie..). Nikt już nikt nie chce?? A oto zamówionko dla strawberry_xdd (zrobiłam kilka, większy wybór będziesz mieć^^) I poproszę tak jak wcześniej trulową, jeśli będziesz dodawać coś na bloga to możesz podac mi adres? Chyba, że chcesz być anonimowa to nie ma problemu^^ Pod buttonami jest link do nagłówka [KLIK] [KLIK] [KLIK] [KLIK] Mam nadzieję, że się sprzydadzą Czekam na kolejne zamówienia. Buzziaczki;** Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd dziękuje ; - * 22.08.09, 17:51 na pewno mi się wszystkie przydadzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
thebolndixd Re: dziękuje ; - * 22.08.09, 17:59 Ja poproszę 5 z Ashley Tisdale <tylko czy moga być duże ? >2 z Demi , 1 z Miley. xD Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: dziękuje ; - * 22.08.09, 20:57 mam nadzieję że sie przydadzą: [sorry chocolatediet ze ci sie 'wcinam'[xD] ale miałam te avki to dodałam];p Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet livv:) 23.08.09, 13:36 Po pierwsze nie ma za co po drugie ten wątek jest dla wszystkich więc masz pełne prawo "wcinać" mi się i nie musisz za to przepraszać Wgl ten wątek ktoś inny założył i to ja sie pierwsza wcięłam xD A po trzecie Ty zrobiłaś z Miley i Demi to ja zrobię te z Ashley Będą za chwilkę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 xD 23.08.09, 18:46 sorki, że zawracam ci głowę, ale czy mogłabyś zrobić mi3 nagłówki z demi lovato i 2 nagłówki z miley cyrus. ... będę bardzo wdzięczna robisz śliczne avatary i nagłówki- bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla: thebolndixd :) 24.08.09, 19:05 Livv zrobiła część avków a ja zrobiłam resztę czyli te z Ashley Tisdale xD klik klik klik klik klik klik Mam nadzieję, że się podobają Lecę robić nagłówki dla belli Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla bella96 ;** 24.08.09, 22:18 Po pierwsze.. naprawdę podobaja Ci się nagłówki i avki mojego autostwa? Dzięęęki;** Uwielbiam Cię Proś o co chcesz. Wszystkie zamówienia zrealizuję xD Chyba, że miałaś na myśli avki i nagłówki kogos innego to.. dzięki w imieniu tej osoby xD a teraz zamówienie Najpierw Demi: 1) [KLIK] 2) [KLIK] podoba mi się ta sesja xD 3) [KLIK] A teraz Miley : 1) [KLIK] 2) [KLIK] To już trzeci nagłówek z tą sesją jaki zrobiłam ale sesja jest śliczna, poza tym zawsze te nagłówki sie od siebie różnią. Jedynym podobieństwem jest właśnie sesja xD Mama nadzieję, że Ci się podobają Jakbys dodawała gdzieś na bloga to daj linka, chętnie poczytam i skomentuje, a przy okazjii się będę ciezyć, że mój nagłówek xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina ;d 24.08.09, 22:24 Mogłabyś mi zrobić nagłówek z marylin monroe a drugi z kurtem cobainem? ;d z góry dzięki. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: ;d 24.08.09, 22:28 Chocolatediet: na pewno wstawię któryś ze zrobionych przez ciebie nagłówków, ale coś mi się zacina, na blogu, więc jutro jeszcze popróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Dla bella96 ;** 24.08.09, 22:24 Kochanie! Ja ciebie też uwielbiam, a wręcz koocham, moja ty siostrzyczko. Lubię twoje avki i nagłówki, są po prostu śliczne! Dzięki, te co teraz mi zrobiłaś powaliły mnie z nóg. Mam bloga, ale dzisiaj go stworzyłam więc nie ma za dużo notek jak dla mnie jest głupi, ale proszę adres: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla skrzacina :) 25.08.09, 19:59 Bella96 ja Ciebie też uwielbiam, wręcz kocham siostrzyczko xDxD Swoją drogą zawsze chciałam mieć sistrę skrzacina fajny bick Oto nagłówki Marilyn Monroe (mam nadzieję, ze nie zrobiłam literówek ale sprawdzałam w google xD 1) klik 2) klik 3) klik 4) klik Kurt Cobain 1) klik 2) klik 3) klik 4) klik Ooo te nagłówki to przynajmniej wyzwanie było bo zawsze roniłam zDemi, Mil itd a tu taka nowość xDxD Zostawiłam Ci miejsce na jakiś napis na większości nagłówków bo nie wiedziałam co byś chciała napisać ^^ Pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Dla skrzacina :) 25.08.09, 20:03 robicie tapety? jak tak ,to bym chciała na jednej tapecie mieć 3 osoby ; d Billie Joe Armstrong,Amy Lee i Joel Madden. tapeta ma być tak...dosyć mroczna z napuisem : punk not deat z gory Bog zaplać Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Dla skrzacina :) 25.08.09, 20:04 robicie tapety? > jak tak ,to bym chciała na jednej tapecie mieć 3 osoby ; d > Billie Joe Armstrong,Amy Lee i Joel Madden. > tapeta ma być tak...dosyć mroczna z napuisem : punk not deat > z gory > Bog zaplać *dead. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Proszę o . . . 25.08.09, 20:07 Ja poproszę nagłówek z Ash Tisdale i z The Veronicas.. Z gory dzięki ;** Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. pytanie. 25.08.09, 22:50 o, cudowne są. założyłam blog i szukam kogoś, kto zna się na szablonach a'la HTML. wiesz o co chodzi? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla ashleyandmiley xD 25.08.09, 23:17 No to proszę nagłówki Ashley: klik klik klik klik Jedno takie blondi xD A teraz The Veronicas klik klik klik Mam ndzieję, że się podobają xD Jeśli je gdziś wstawiasz to daj znać. Chętnie owpadnę na bloga z moją twórczością Oczywiście podawanie linka nie jest obowiązkowe xDxD A co do tapet to spróbuję ale nic nie gwarantuję bo to będzie mój pierwszy raz xD Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Dla ashleyandmiley xD 25.08.09, 23:23 ja bym chciała nagłówek z Anahi Dulce i Joe Jonasem Oczywiście osobno Czylli proszę o 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Dla ashleyandmiley xD 26.08.09, 11:05 Ohh dziękuję prześliczne.... Mam pytanie (chyba już Cię ktoś o to prosił) Zrobisz mi tapete na puplit z The Veronicas i Ashley?? Rozmiary 1024x768.. Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Dla ... 27.08.09, 21:41 Choco mogę 3 avki z ash. 3 z demi i 3 z anahi.?? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith :) 28.08.09, 11:48 proszę o szablon nagłówek z seleną gomez i ashley tisdale (z ciemnymi włosami) kolorystyka dowolna, tylko nie taka oczojebiaszcza xD z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet xD dla zmienna 28.08.09, 15:44 Noo widzę, że zamówienia się posypały xD To po kolei Najpierw pulpit dla zmienna Mam nadzieję, że chodziło Ci o coś takiego (kliknij na link - tam tło jest w pełnym rozmiarze ^^) Obrazek nie jest zalinkowany. KLIKNIJ^^ [u][[i]b]rollercoaster[/b][/i][/u] cieszę się, że Ci się podobają ale nagłówki a'la html to wyższy kaliber. Z moim photo filtre to raczej nierealne. Bo masz na myśli coś TAKIEGO?? Niestety nie potrafię czegoś takiego (... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 28.08.09, 15:47 no to ja chcę nagłówek z taylor swift i 2 avki jeden z hannah montana film najlepiej jak ma kwiatki na głowie i 2 z Alicią keys Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla: mileyandashley 28.08.09, 16:56 Oto nagłówki z Ashley: KLIK KLIK I z The Veronicas KLIK KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet taaa 28.08.09, 17:01 Super inteligenta jestem. po pierwsze miało być ashleyandmiley (a ja napisałam mileyandashley^^) A po drugie dwa razy zrobiłam zamówienie dla ashleyandmiley Noo to będzie taki prezent ode mnie xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Do bella96 28.08.09, 17:05 Wszystko co robię, robię w photo filtre xD A Ty?? (bo widziałam kilka Twoich prac, bardzo fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Do bella96 28.08.09, 17:08 Ja też tam robię, mi się moje nie podobają, a jak robisz tą ramkę taką cienką w środku , albo te różne serduszka przy nagłówku. A w ogóle to skąd ty bierzesz tyle obrazków? Są śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet do bella96 :) 28.08.09, 17:43 Napisałam taki długaśny komentarz i mi się skasował (( No to od początku Nie wiem czy powinnam zdradzać mój przepis na rameczki bo jest tylko mój xD Nie zartuję Dam Ci dokładną instrukcję^^ Najpierw zaznaczasz obszar, który chcesz 'obramować' (obrazek pomocniczy ^^), następnie klikasz kolejno "filtry->ramka->prosta ramka" (obrazek pomocniczy) i ustawiasz wszysko jak na OBRAZKU POMOCNICZYM (wybierz sobie swój kolor, niekoniecznie czarny). Oto efekt serduszka i inne Stampsy wyszukuję w google i wkładam do foldreu MASKS, następnie klikam ikonkę z takim jakby ludzikiem i już mam stampsa na nagłówku A co do obrazków to nie wiem co masz na mysli... Jesli chodzi ci o stampsy to szukam w google a jeśli o sesje gwiazd to wpisuję w grafika google sesje zdjęciowe i nazwisko gwiazdy a potem holernie długo szukam ) Zerknij na te blogi, na pewno dowiesz się dużo więcej agix śliczny-- blog Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to daj znać ) Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 do chocolatedietki 28.08.09, 17:45 Dzięki, wielkie, pomogłaś mi! Nie będę po tobi ściągać żadnych nagłówków, ale spróbuję zrobić tą ramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: do chocolatedietki 28.08.09, 17:47 Jak ktoś chce to proszę : >>klik<< w razie czego Na nagłówku jest Duffy, jeśli ktoś sobie go kopiuje to napiszcie, że jest on wykonany przez autorkę bloga strefa-konkurow.blog.onet.pl (czyli mnie xd) Chce ktoś coś jeszcze mojej roboty ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
shelly Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 28.08.09, 20:40 ja poproszę 5 nagłowków: 3 ze Skye Sweetnam 1 z Kate Todd i 1 z Kate Voegele Byłabym bardzo wdzęczna : * Odpowiedz Link Zgłoś
shelly Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 29.08.09, 09:49 ja chcę aby zazmówienie zrobiła chocolatediet Odpowiedz Link Zgłoś
milkuska Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 25.10.09, 14:31 super Odpowiedz Link Zgłoś
shelly Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 28.08.09, 20:45 aaaa byłabym zapomniała tu masz link do galeri [zdjęcia Skye] http://sweetnamgallery.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla andziulkaxd 28.08.09, 22:17 No więc oto nagłówki (a! i proszę jeszcze raz, dajcie znać kto ma realizować zamówienia^^) Anahi Dulce Joe Na dziś tyle. Dobranoc ;* Odpowiedz Link Zgłoś
miless zamawiam. ; * 29.08.09, 00:29 heey . ; * o kurczę, twoja grafika jest boska poproszę nagłówek z Seleną Gomez i Demi Lovato (razem). ;D napis : www.SelenaDemiWeb.fora.pl z góry dziękuję. ; * i jeszcze raz śliczna grafika ;* masz talnet. ja robię w AP, ale jak mam zrobić coś dla siebie , to mi nie wychodzi ; / eh ... ; * z góry dziękuje za zamówienie. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: zamawiam. ; * 29.08.09, 00:30 aa , i proszę aby moje zamówienie wykonała patient . < 33 dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla ashleyandmiley :) 29.08.09, 18:26 Ashleyandmiley nie pomyliłam jiku xD?? Oto tła dla Ciebie Pod miniaturkami znajduje się KLIK. Pod tym linkiem są tła xD Nie wiedziałam czy chcesz samą Ash i samo The Veronicas więc zrobiłam kilka wersji Sama Ash 1 wersja KLIK 2 wersja KLIK Samo The Veronicas: 1 wersja KLIK 2 wersja KLIK Ash i The Veronicas KLIK Mam ndzieję, że się podobają xD Zastanawiam się czy nie załozyć nowego wątku z grafiką mojego autorstwa. Tu sa już dwie strony i trochę niewygodnie się przegląda... Nic. Pomyślę jeszcze a narazie zrealizuję zamówienia xD Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 xD 29.08.09, 19:30 Mogłabyś założyć własny wątek. byłoby super! Dużo osób by u ciwbie zamawiało. Dobry pomysł . Odpowiedz Link Zgłoś
robertita Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 29.08.09, 20:10 Hej! Chciałabym zamówić szablon z Dulce Marią kolor jest mi obojętny... w razie pytań pisz na bloga carino-mio-robertita.blog.onet.pl lub GG: 12146525 Pozdrawiam ;* robertita Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla livv :) 29.08.09, 20:27 Liiv oczywiście, że możesz xD Oto avki Ash klik klik klik Demi klik klik klik I Anahi klik klik klik Mam nadzieję, że się przydadzą ) Bella96 no chyba założę ale najpierw muszę zrealizować te wszystkie zamówienia xD Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Dla livv :) 29.08.09, 20:40 Wiem, ale możesz napisać, że na stronie( i tu podasz link twojego wątku) zrealizujesz wszystkie zamówienia. Po prostu tam podasz swoje nagłówki i inne rzeczy, które u ciebie zamawiali Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Dla livv :) 29.08.09, 22:07 Bella96 to jest myśl xD Jutro się tym zajmę bo dzisiaj już i tak zamówień nie realizuję bo mi się nie chce ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: xD 29.08.09, 22:22 Ty też masz taką czekoladową głowę do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 30.08.09, 11:58 Chciała bym zamówić 2 nagłówki z Ewa Farna i z Avril Lavigne. Dzięki! Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdale65 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 30.08.09, 17:02 Proszę Cię bardzo o nagłowek z Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g Do chocolatediet 01.09.09, 14:42 Czy zrobiłabys mi nagówek lub tapete (ale chyba nie możesz tapety więc nagłówek) z Hilary Duff i Avril Lavigne.??? Ale osobno. Czytałam własnie tu komentarze i oglądałam Avki i Nagłówki i są piękne.!!! Więc ja też bym takie chciała, tylko że ja nie mam bloga i ja te obrazki bym miała na tapecie. Z góry Ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 01.09.09, 14:43 Przosze avki: 1 z Seleną Gomez 1 z Miley Cyrus 1 ze Zmierzchu(najlepiej z jacobem edwardem i bellą) może być też z księżyca w nowiu 1 z H2O wystarczy kropla 1 z Jonas Brothers i 1 z Miley Cyrus z góry dzia Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 02.09.09, 17:01 Avki: 1.Bella z sercami i Edwardem Nagłówki: 1.Alice z "całusem" 2.Taylor Lautner i Rob Pattinson 3.Taylor Lautner i Selena Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 Proszę o nagłówek na stronę internetową! ;] 12.09.09, 18:02 Witam. Chciałabym zamowic naglowek na nowa strone internetowa dc-girls.lua.pl Chcialabym, aby na nagłówku byly Selena, Miley, Demi, Ashley i Vanessa i aby byl na nim napis "www.dc-girls.lua.pl - najlepsza polska strona o gwiazdkach Disney'a" Naglowek potrzebny mi na poniedzialek! Prosze o pomoc i pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko zamowienie 14.09.09, 19:38 Mogłabyś mi zrobić tekiego avka z Miley jedzącą jabłko Dobra może trochę za bardzo wygórowane. No więc jednego z Miley i jednego z jabłkiem ok? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: zamowienie 14.09.09, 21:16 Mam do ciebie prośbę możesz mi zrobić szablon z Jonasami nie ma zbyt dużych wymagań chcę tylko żeby byli Jonasi a reszta mnie nie obchodzi. Dzięki wielkie już teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 xD 14.09.09, 21:30 matko, dziewczyny macie sporo zamówień, weźcie się do roboty, bo klienci zaczną się niecierpliwić . Dziewczyny -te które zamawiają, musicie poczekać, bo chocolatediet ostatnio chyba nie wchodzi na kotka!! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Przeptraszam...:) 15.09.09, 22:05 Zamówienia będą niebawem. Przez prawie 2 tygodnie nie miałam internetu.. Zamówienia zrealizuje ale powolutku bo mam duzo nauki pozdrawiam i przpraszam ;** Odpowiedz Link Zgłoś