Dodaj do ulubionych

Białe zęby

14.07.09, 19:38
Chciałabym sobie wybielić ząbki na wakacje. Czy znacie jakieś skuteczne i niedrogie sposoby? ....przejrzałam cała stronę www.centrumbieli.pl i z tego co widziałam to najbardziej byłabym skłonna wybrać wybielające pasty Email Diamant Rouge albo Argital Astringent. Jakby ktoś pomógł mi się zdecydować lub doradzić co i jak byłoby super.... kiss
Obserwuj wątek
    • nessi Re: Białe zęby 14.07.09, 22:01
      był już taki watek bo pamietam ze odpowiadalam xd
      ja osobiscie wybielam u denstyski ale to kosztuje okoł 300 zł jeden łuk
      przed tym wybielalam Biała Perła mozesz to kupic w aptece kosztuje ok. 60 zl
      efekty widac po pierwszym wybielaniu (u mnie)
      zalezy tez jaka masz kosc... jesli nie jest podatna na wybielanie nie ma co tracic kasy xd
    • klaudysia Mam pytanie odnośnie Email Diamant Rouge i Arg.... 16.07.09, 16:29
      Hej mam pytanie odnośnie tych dwóch past wybielających.
      Czy można je nabyć w aptece.?
      Czy tylko zamówić na tej stronie.??
      Bo bardzo chciałabym sobie kupić którąś (nie wiem która jest lepsza)
      Prosze odpiszcie.!
      • klaudysia Re: Mam pytanie odnośnie Email Diamant Rouge i Ar 18.07.09, 23:27
        ????????????????????
        • nessi pasta xd 19.07.09, 10:30
          Mysle ze spokojnie mozesz isc do apteki i zapytac o taka paste wink
          raczej powinna byc xd
      • monia4uu Re: Mam pytanie odnośnie Email Diamant Rouge i Ar 19.07.09, 23:27
        hmm po opiniach w necie zdecydowałam się na pastę Argital. Wreszcie zacznę wybielanie smile
        <br />
        Nessi czy to można jakoś sprawdzić jakie ma się zęby? czy są podatne na wybielanie? Czy
        tylko w praktyce?
        • nessi Re: Mam pytanie odnośnie Email Diamant Rouge i Ar 24.07.09, 17:21
          w praktyce . xd moja dentystka tak wlasnie robila ... wybielala jeden luk i jesli nie bylo
          efektow to znaczylo ze nie masz podatnej kosci na wybielanie xd naszczescie moje sa
          bardzo podatne i efekt bylo widac juz za pierwszym razem
    • seriously Re: Białe zęby 24.07.09, 17:17
      Czy ktoś ma opinie na temat tego
      www.centrumbieli.pl/Produkt/134/cleverwhite_-_system_wybielajacy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka