Dodaj do ulubionych

Allegro.......:)

17.07.09, 16:12
Hej zastanawiam się czy zamówic sobie taką paletkę z 56 cieniami . Jednego się obiawiam a
mianowicie tego , że to do mnie nie dotrze bo jest wiele osób które zostały oszukane
przez różne sklepy internetowe. Mnie interesuje akurat allegro.pl. Czy zamówiłyście sobie
coś z tamtąd??Jak tak to co?? Po jakim czasie doszła do was przesyłka ??A może was
oszukali?? Dodawajcie zdjęcia rzeczy , które zamówiliście lub chcecie zamówic . Ja
osobiście nie długo zamówie sobie cienie po raz pierwszy w sklepie internetowym a
wyglądają one tak :

http://img383.imageshack.us/img383/8057/506a.th.jpg
Obserwuj wątek
    • marffa Re: Allegro.......:) 17.07.09, 17:17
      Dużo zależy od sprzedawcy...
      Zanim kupisz coś na allegro, zobacz komentarze jakie dostał, jeśli posiada sporo
      negatywów to lepiej nie kupuj.
      Wybieraj sprzedawców którzy posiadają jak najwięcej gwiazdek.
      A co do czasu w jakim przesyłka powinna dotrzeć wszystko powinno być napisane na
      stronie, ale zazwyczaj trwa to o 3 do 5 dni.
      • carrie. Re: Allegro.......:) 17.07.09, 17:21
        Zgadzam się . Looknij na komentarze i gwiazdki . Może ktoś z Twoich znajomych kupował
        już coś od tego allegrowicza i mógłby Ci polecić czy tez odradzić ? Co do cieni : fajnee .
        ^^wink
        • mileyanddemi Re: Allegro.......:) 17.07.09, 18:15
          Widziałam te ciebie.I sprzedawca ma opienie,,Super" i duzo gwiazdek wiec nie ma
          sie czego obawiac , ale popros koggos kto to robił
          • demi1112 Re: Allegro.......:) 17.07.09, 18:36
            Mnie jeszcze nikt nigdy nie oszukał. Patrz na to ile jaki sprzedawca ma
            komentarzy i czy dużo jest pozytywnych.
            • nessi Re: Allegro.......:) 17.07.09, 19:36
              mnie tez nikt nie oszukał nigdy ... tylko nie wiem czy to dobry pomysl zamawiac
              kosmetyki .
              chyba ze wiesz jakiej jest firmy bo jesli nie to mozesz dostac uczulenia albo cos wink
    • chocolatediet Re: Allegro.......:) 17.07.09, 20:11
      allegro.pl/item660844828_wiszace_kolczyki_snoopy_czerwony.html
      Kupiłam kolczyki identyczne jak te tylko w różowym kolorze big_grinbig_grin
      Wogóle moja rodzinka często kupuje więc osobiście ja Allego polecambig_grin
      • demus Re: Allegro.......:) 17.07.09, 22:09
        Dzięki wam baaaaardzo big_grin

Piszcie dalej......=)
    • kolorowo Re: Allegro.......:) 18.07.09, 12:39
      ja niee.. ale moja mama coś tam . najpeirw trzeba zobaczyc na komentarze o tym urzytkownikuu . kisswink
      • ardnaskela Re: Allegro.......:) 18.07.09, 17:48
        Wszystko już zostało powiedziane. smile
    • turkusowa_ Re: Allegro.......:) 18.07.09, 18:00
      Ja kupowałam sobie 2 sukienki na allegro..!
      Obie były doskonale na mnie .! I przyszły do 2 tygodni...
      Znam jednak osoby którym nie doszły rzeczy...!
      Jeżeli to jest droga rzecz to może lepiej nie ryzykuj
      i postaraj się gdzieś kupić taką paletę w jakimś realnym sklepie wink
      ale nie chce cie zniechecasz zrobisz jak zechcesz
      • demus Re: Allegro.......:) 19.07.09, 10:52
        Dzięki wam !! Piszcie jakie rzeczy kupiliście na allegro i po jakim czasie wam przyszło smile !!=)
        • alex... :) 19.07.09, 14:26
          Ja zamówiłąm sobie sukienkę i czekałam jakieś półtora tygodniasmile Przesyłka była z daleka, ale opłacało się wink
        • wychnamuzie Re: Allegro.......:) 19.07.09, 14:42
          Aparat kosztował 300 zł, niby żadna rewelacja, ale jest świetny !! Niesamowite
          zdjęcia potrafi zrobić i nie żałuje ! Co do przesyłki to przyszło w ciągu 40
          godzin od zamówienia nawet się nie spodziewałam że tak szybko big_grin Ogólnie to
          zamawiam bardzo dużo rzeczy. Patrz na gwiazdki, komentarze poczytaj "o mnie"
          przed zakupem. I radze brać przesyłke ubezpieczoną. Moj brat zamówił tel. dla
          żony i phon nie doszedł, bo zaginą widać jakiś ciekawy listonosz go rozpakował i
          zabrał, ale jeśli jest ubezpieczone to oddają kase cool Polecam kiss
    • mychaxd3 Re: Allegro.......:) 04.08.09, 18:10
      zamawiałam dużo rzeczy na allegro i ani razu nie zostałam oszukana wink) a wszystko
      przychodziło w ciągu tygodnia smile
    • pinky_love Re: Allegro.......:) 04.08.09, 18:22
      Ja kupowałam aparat cyfrowy, iPoda Shuffle, moi bracia ciuchy i nigdy sie nie zdarzyło byśmy nie otrzymali tego co chcieliśmy. Patrz sie ile ta osoba ma gwiazdek.
    • martusia7896 Re: Allegro.......:) 04.08.09, 18:25
      nie zamawiałam ale ciocia zamawia mi płyte killerpilze ^^ co do oszustów nikt jej nie
      oszukał wink) ale jak zamówiła dwie chustki to doszła tylko jedna Oo co do cieni laytowe big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka