asiulka74 19.07.09, 20:14 Elo! nie ma takiego tamatu, a przynajmniej nie znalazłam a więc: co myślicie o G.O ? ja ich uwielbiam, bo oni trafnie oddają stan dzisiejszej Polski i całego świata zresztą.. wprost uwielbiam ich piosenkę Stan Wyjątkowy. a wy co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avril__lavigne Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:16 kiedyś ich uwielbiałam, a dziś uważam, że są żałośni ;P Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:20 .a jak kiedts uwzalam ze są zalosni . ale jak posłuchałam "III wojna Swiatowa" to spodobali mi sie , xd bo zobaczylam , ze nie spiewają tlyko o tym samym . ;d taa . . . grupa OPE rządzii . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:26 G.O. śpiewa o tym jaka jest dzisiejsza Polska. ja ich os. kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:30 nienawidzę tego zepsołu .! bezsenu śpiewanie , wyśmiewanie się z kogoś . to jest żałosne . to wogóle nie jest śpiewanie . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:39 oni nie śpiewaja bez sensu i owszem to jest śpiew! Grupa Operacyjna - Stan wyjątkowy - PREMIERA 18 CZERWIEC 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:50 śpiew .? ;d .kochana , oni mówią . a ich teskty są żałosne . nie ma w nich nic ambitnego , mądrego . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:54 no dobra może nie spiewają, ale na tym polega rap kochana. a poza tym oni piszą b. mądre teksty (w większości) o dzisiejszej rzeczywistości, ale jesli ich nie luisz to szanuje to. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Grupa Operacyjna 06.11.09, 22:46 no dobra, nie chciałam tu ingerować, ale to co oni tworzą to nie rap/ hip-hop. ludzie Cię wyśmieją, jak będziesz mówić o G.O- grupa hip-hopowa [Ostry prędzej] ja ich nie lubię, ale nie mam jakiegoś konkretnego powodu, po prostu nie docierają do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 20:59 b. mądre. pff. gratuluje inteligencji . proste teksty , ten jest głupi , ten taki itp . wyśmiewanie się np. z krawczyka. ; to jest żałosne . nie ma żadnego stylu , kochana .! oczywiście kązdy słucha tego co chce ,a to moje zdanie . szanuję twoje , i więcej nie bd dyskutować . pff. nie ma oczym . nara x3. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 21:36 nieprzepadam xdd ale ich widzialam na zywo . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 21:46 kolorowo napisał(a): > nieprzepadam xdd ale ich widzialam na zywo . seryio? jak? bylaś na koncercie? zazdroszczę ci... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Grupa Operacyjna 19.07.09, 21:59 nie nie byli w tej miejscowoasci gdzie miaszkam i spiewali ! . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Grupa Operacyjna 20.07.09, 09:21 kiedyś ich lubiłam. oni tworzą te swoje 'programiki' na Vivie, np. Fristajlo czy Świeżunio. w niedzielę, włąćzyłam Vivę, no i dopiero zaczęło się to Świeżunio . -.- ogłądałam to 1 raz, nie wiedziałam czy to jest na bierząco, czy nie, w końvu od czego byłby tytuł ? O.O no i to było jakieś 4 tygodnie po śmierci Michaela Jacksona , a oni tam coś sobie gadają, nabijają się z niego, parodiują. np. że Rihanna przed wyjściem ze szpitala wyglądała jak Michael w 2009 roku, czyli niedobrze. no i tym mnie wkurzyli. żałosne peda*y! nienawidze ich! durnie! jak oni mogli! żadnego szacunku nie mają..! o ludziach po śmierci nie mówi się źle! a z resztą jakby Michael miał dość ciagłego nabijania się z niego.. kocham Cię, Michael, na zawsze w moim sercu.. [*] Gone too soon.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Grupa Operacyjna 22.07.09, 18:13 `Kiedyś ich bardzo lubiłam jak wydali kawałek 'Bądź sobą', ale potem uznałam że ich piosenki są denne. Np. {zacytuje słowa jakiejś tam ich pioseneczki}. ,,Mieszko, Mieszko, mów koleszko", uznałam że to dno i przestałam ich słuchac... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ [...] 22.07.09, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel W ich tekstach jest duzo prawdy 09.10.09, 20:34 W ich tekstach jest duzo prawdy. Opowiadają po prostu o naszej Kochanej Lekko Nie Udanej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Grupa Operacyjna 10.10.09, 14:20 noo on jes zaje.bistyy.! a piosenka mm.. Odpowiedz Link Zgłoś
michal07 <> 10.10.09, 14:26 dwa/trzy lata temu mieli swoje 5 minut ich czas szybko się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re:Chciało by się 10.10.09, 14:38 Chciało by sie no nie? Za rok dwa nie będą już grać. To znaczy będą ale nie na taka skalę jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: <> 10.10.09, 14:40 nie. tylko pogrąząją się i słuchaczy, że Polska jest taaaka beznadziejaaa że szok. moja mama słucha czasem bo twierdzi, że to jest śmiezne -,- jedynie ich piosenkę 'kompleksy' lubię, bo prawdy w niej jest sporo. `świr` wpada w ucho ale tekst to ma denny. a Świerzunia nie oglądałam, jakoś nie trafiłam. Fristajlo widziałam jakieś trzy odciniki. śmieszne bylo niby ale takie troche idotyczne ;d. to jak udawali Wiśniewskiego i spredawali coś o nim w ich wersji telezakupów Mango było niezłe. ale za mocno się błaznią i stawaiają Polskę na dolne półki. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia .. 06.11.09, 20:53 grupa operacyjna to dno. nigdy, nigdy ich nie lubiłam. a to już przesada, trzeba znać granicę przyzwoitego żartu z celebrytów, czy czegokolwiek właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Grupa Operacyjna 06.11.09, 22:52 Lubię ich posłuchac...! Mordo ty Moja..! Podoba mi się ,że pisząc teksty piosenek są szczerzy...ale mogą urazic..! Odpowiedz Link Zgłoś