takasexd 20.07.09, 09:17 wiemy że teraz dziewczyny często farbują się na kolor blond lub są blondynkami . wg was jest to HIT czy KIT ? piszcie ; dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks768 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 09:31 ja jestem blondynką ;pp HIT! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 10:59 Ja jestem brunetką Nieraz miałam chęci przefarbować się na ten kolor,ale moja uroda "typ jesieni" ,nie przyjmuje takich kolorów Naturalny blond jest lepszy od farbowanego Dlatego naturalny blond:HIT Farbowany:KIT Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 11:19 HIT HIT HIT! ;D bo sama jestem blondynką. ale blond ten naturalny, a nie prawie siwy . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_26 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 11:49 A ze mnie się kuzyni śmieją bo jestem CIEMNĄ blondynką I oczywiście zgadzam się z innymi Naturalny blond - HIT Farbowany - KIT !! Odpowiedz Link Zgłoś
cookie24 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 12:18 potwierdzam, farbowane/tlenione-KIT naturalne-HIT Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz hmmm..... 20.07.09, 18:38 ja jestem ciemna bladynka.... hm... mysle ze HIT xD Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 12:23 trudno powiedzieć... zależy dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 12:26 `zależy jaki blond... `bo jak naprzykład tak jasny że aż siwy to jest blee `Mi sie podoba taki ciemny albo taki jakby to wytłumaczyć...hmmm normalny? `Więc chyba HIT Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 13:51 Ja jestem naturalną blondynką, ale taką bardziej 'ciemną' xdd <br /> No i zgadzam się z pozostałymi, że farbowane, to kit xd Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 14:17 Ja jestem blondynkoa wiec hit Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 18:06 Ja też jestem blondynką ;p I ja również sie zgadzam, że farbowany blon to KIT. Dla mnie wygląda zbyt sztucznie i nie naturalnie. Mnie sie podoba taki złocisty blond I on jest HIT . Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 18:16 ja jestem brunetką i nigdy nie zamierzam przefarbować na blond! ale jesli już blond to tylko naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 18:23 Ja jestem ciemną blondynką, prawie brunetką ale jednak blondynką x d Zawsze chcialabym miec takie calkiem blond ale nie takie az biale xd Chcialabym przefarbowac ale mama mowi ze to nie jest no dobre xD Ze zaduzo farby wezme i bede lysa i w ogule........ Ale to niccc ........................xd Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: blondynki . HIT czy KIT . 20.07.09, 19:31 Ja jestem taką prawie brunetką i zgadzam się z gomezką to zależy jaki odcień blondu... I z tym też się zgodzę, że farbowane to- KiT, a takie naturalne "normalnego koloru" ;p - HiT Odpowiedz Link Zgłoś