20.07.09, 13:31
no wiec xd spoznia mi sie okres juz 5 dni wiem ze to nie jest wiecznosc ale za kilka dni jade
nad morze i nie chce rezygnowac z kapieli w morzu i wogole ...
nie wiem dlaczego tak jest zawsze mialam co 28 dni a teraz tak O.

poomozcie miii
Obserwuj wątek
    • ashley. Re: Okres xd 20.07.09, 13:33
      Okres u nastolatek jest nieregularny.Musisz go mieć ok.2/3 lat aby się ustatkował.smile Musisz
      pilnować się,tzn. sprawdź ,czy nie masz żadnych objawów przed miesiączką.Może ostatnio
      bolał cię brzuch,jajniki?itp.
      • nessi Re: Okres xd 20.07.09, 13:38
        okres mi sie unormował mam go co 28 dni czasami bedzie 2 dni wczesniej xd wiec zawsze
        staram sie byc przygotowana ... mialam bol brzucha xd no i juz od kilku dni chodze ze
        swoimi `humorami ` . nie wiem moze nie mam bo juz tak czekam ?
        • loove_miley Re: Okres xd 20.07.09, 13:45
          Masz chyba lepiej ode mnie, bo ci się spóźnia, a mi zawsze co tydzień wcześniej
          xdd Ale rozumiem cię, chcesz nad morzem być spokojna wink Ja niestety nie byłam
          big_grin Nie mogę nic innego zrobić, jak tylko życzyć ci miłych wakacji wink
          • ashley. Re: Okres xd 20.07.09, 13:55
            Skoro miałas te objawy ,lepiej dmuchaj na zimne.smile
            • daria1150 Re: Okres xd 20.07.09, 14:19
              Nie wiem ja mam ró|nie a za dwa tygodnie jade nad morze i tez boje sie zeby nie dostac
              okresu nad morzem smile
              • tinn Re: Okres xd 20.07.09, 14:42
                nie jest powiedziane, że zawsze bd mieć co 28 dni, nawet jeśli przez jakiś
                czas tak miałaś wink Mam to szczęście, że morze mam przez cały rok :p wiesz,
                zawsze zostają ci tampony, albo modlitwa, żebyś dostała okres po powrocie lub
                teraz póki nie jest za późno. Bądź zawsze przygotowana. i jeszcze coś, jesli
                jesteś w podrózy okres może ci się przesunąć. ... miłych wakacji..
                • sweetstar Re: Okres xd 20.07.09, 19:22
                  Ja też nie lubie takich sytuacji z okresem ... ;P A co do tego, że ci się
                  spóźnia to normalne okres często się spóźnia albo jest wcześniej ... miłego
                  wypadu ;*
    • nadzienka Re: Okres xd 23.08.09, 16:33
      zalezy ile juz masz okres
      • leaveme_ Re: Okres xd 23.08.09, 17:46
        Idź do ginekologa albo kup tampony xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka