miley_rey_cyrus 21.07.09, 16:52 Miley Cyrus czy Anahi. Wybierzcie lepszą A jak dla mnie to Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirekxd Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 17:02 Jeżeli miałabym kierować się tyk którą bardziej lubię to wybrałabym Miley, ale żeby być fair to powiem, że nie jestem wstanie wybrać tej "lepszej". Obydwie tak samo piękne i utalentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 17:04 Miley jest bardziej fajniejsza i ma fajniejsze piosenki od anahi i jest bardziej znana od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
dulceana Cyrus vs. Anahi 01.11.09, 11:58 nie wypada porównywać te dwie gwiazdki, ponieważ każda z nich wykonuje inną muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
sami Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 17:05 dla mnie lepsza jest Anahi Miley ma końską twarz i jest denna jak jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 17:18 zależy w pod jakim względem . Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 17:26 Hmmmm Anahi za dobrze nie znam i w ogole Więc wybieram Miley Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 19:04 na pewno nie wyviore . obie kocham . obie są super . obie mają super piosenki i obie są slicznee i utalentowanee ;d Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_1993 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 11:22 Anahi jest 10 ;lat starsza wiec ciezko jest porownac Anahi mysle ze sukces zawdziecza swojej pracy a nie slawnemu tatusiowi i Disneyowi, pozatym Miley jest sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 21.07.09, 19:28 oczywiście że miley . pff . ma orginalny głos , i doświadczenie . lekcje śpiewu , i gra w serialu . Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 11:27 rosaline14 napisał(a): > oczywiście że miley . > > pff . ma orginalny głos , i doświadczenie . > > lekcje śpiewu , i gra w serialu . > Anahi gra w Zbuntowanych, RBD: la familia, a wczesniej wysrapisa w wielu innych filmach Tekst linka do tego spiewa w RBD, a niedlugo nagrywa pierwsza solowa plyte ja oczywiscie wybieram Any miley kiedys lubialam, ale krotko (najwyzej miesiac) ale jak zdazylam ja poznac i uslyszalam kilka piosenek to mi przeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
demus :::::::::::::) 21.07.09, 19:37 ZDECYDOWANIE WYBIERAM MILEY PONIEWAZ MA MOIM ZDANIEM LADNIEJSZY GŁOS,JEST LADNIEJSZA,BARDZIEJ JĄ LUBIĘ I JEST JESZCZE KILKA POWODÓW ALE CHCE MI SIĘ JUZ PISAC ;P Odpowiedz Link Zgłoś
truszkaweczka Moje zdanie 22.07.09, 21:25 Nie znoszę tej Anahi. Za Miley też nie przepadam, ale już Miley jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
diamond.brandy Re: Miley Cyrus vs. Anahi 22.07.09, 21:28 > Miley Cyrus czy Anahi. > Wybierzcie lepszą > A jak dla mnie to Miley Cyrus Dla mnie Anahi! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_fan ANAHII 07.08.09, 14:30 oczywiście ANAHI ładniejsza i bardziej utalentowana Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Miley Cyrus vs. Anahi 22.07.09, 21:51 co za pytanie! Jesne jak słońce że Miley! Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Miley Cyrus vs. Anahi 22.07.09, 21:55 A dla mnie to trudne. że musze wybierać obie sa śliczne i pięknie śpiewają. Ale jednak ostatnio bardziej wole Anny. Ale Miley też <3. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia_4 po co? 22.07.09, 21:56 Nie rozumiem po co robic takie rankingi... Kazdy ma swoja ulubiona artyskte. A tej ktorej nie lubi za pewne nie zna. Ktos napisal ze Miley ma doswiadczenie i lekcje spiewu. A Anahi to nie? przed RBD wydala 3 solowe płyty! Ja kocham Anahi jest moja idolką, Miley znam ze słyszenia i podoba mi sie jej jdna piosenka (see you again) bo innych nie sciagalam Nie interesuje sei jej kariera ale chcialam miec chociaz jdna pisoenke by nie oceniac jej tak jak inni ze glupia i tyle. Wydaje sie byv fajan dziewczyna i tyle co o niej wiem.. wiec jej nie bede oceniac Odpowiedz Link Zgłoś
anahita23 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 22.07.09, 23:53 Dla mnie najlepsza jest zdecydowanie ANAHI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 09:37 `Ja uwielbiam Miley a Anahi znam tylko z widzenia Nie szłyszłam żadnej z jej piosenek, widziałam tylko jak wygląda. Więc nie będe jej oceniać. Obie napewno są bardzo utalentowany i śliczne, ale ja wybieram Miley Odpowiedz Link Zgłoś
anai5 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 10:41 Pewnie że Anahi... Ma talent, fajne piosenki, wiekszy staż w show-biznesie jest ładna i fajnie gra np. w Zbuntowanych a na dodatek uwielbiam RBD!!! Miley (jak juz ktoś napisał) jest denna i naprawdę ja nie potrafię odróżnić jej piosenek- dla mnie wszystkie są takie same xDD A apropo Anahi i RBD są znani w całej Ameryce łacińskiej, Ameryce północenj też i mają duzo fanów w Europie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 11:12 to, że miley nie znoszę udowodniłam nie raz, więc oczywiście anahi jeśli śliczna utalentowana, a miley brzydka i nie dorasta jej do pięt . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 13:19 Wole Miley . Ma ładny głos. Anahi natomiast jest świetną aktorką . Ale i tak Miley. hermiona13 - nie oceniaj ludzi po wyglądzie . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 07.08.09, 21:36 cocomaroko napisał(a): > Wole Miley . Ma ładny głos. > Anahi natomiast jest świetną aktorką . > > Ale i tak Miley. > > hermiona13 - nie oceniaj ludzi po wyglądzie . ;p Powiedziałam, że Miley jest brzydka, ale to wcale nie miało wpływu na mój wybór Nawet gdyby Mil była śliczna a Any brzydka to i tak bym wybrała Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska1997 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 23.07.09, 16:00 A dla ,mnie Anahi , Miley nie lubie xd Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Miley Cyrus vs. Anahi 05.08.09, 14:08 Anahi zdecydowanie uwielbiam ją, ''Salvame'' w jej mistrzowskim wykonaniu podbiło moje serce od razu Miley tez bardzo lubie, fajnie gra w ''Hannah Montana'' i jej piosenki tez mi sie podobają. Ale kocham Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Miley Cyrus vs. Anahi 05.08.09, 21:46 NIE LUBIE Miley NIEZNAM Anahi stawiam na Anahi xd Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Miley Cyrus vs. Anahi 07.08.09, 21:25 Zdecydowanie Anahi !!!! .. Ale Miley też lubię troszkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Miley Cyrus vs. Anahi 08.08.09, 15:41 jeszcze jeden wątek typu 'vs.' a chyba zwymiotuję. miley nie trawię. anahi nie znam. stawiam na siebie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 08.08.09, 16:59 a ja wybieram Anahi ;DD bo Miley nie lubie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
charlie. Re: Miley Cyrus vs. Anahi 08.08.09, 23:08 Proszę Was .. porównujecie Miley z Anahi ? to Miley jest zdolniejsza i doświadczona w branży w której pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Miley Cyrus vs. Anahi 09.08.09, 09:26 Miley doświadczona i zdolniejsza? to mnie rozśmieszyłaś Kochanie, twoja miley jest na scene zaledwie od może dwóch lat. a anahi od 23 lat jest na scenie i gra w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Miley Cyrus vs. Anahi 09.08.09, 12:00 Anahi?? pff. ona ma sie mierzyć z Miley? ha ha!! Chociaż nie jestem niewiadomo jaką anty rbd, bo lubię ich, ale ona z miley szans nie ma!!! Nie ma nawet co porównywać,.! Oczywiscie że Miley!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Miley Cyrus vs. Anahi 10.08.09, 21:57 Ludzie,tu chodzi o to żeby wybrać która ładniej wygląda na plaży a nie która popularniejsza fajniejsza itp. Ja wybieram ANAHI Odpowiedz Link Zgłoś