demi_fankaxo 27.07.09, 14:27 Co sądzisz o twórczości Demi Lovato? Lubisz jej styl lub muzykę? Podobają Ci się jej piosenki? Czy może jednak wolisz ja oglądac w filmach? Napisz co uważasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.e.l.e.n.a Re: Demi Lovato-muzyka 28.07.09, 16:13 Lubie Demi. Zazdroszcze jej głosu, mam kilka ulubionych piosenek w jej wykonaniu. Ale nie słucham jej za często bo na ogół wole inny gatunek muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Demi Lovato-muzyka 31.07.09, 14:13 dziwne ze nikt sie nie wypowiada Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Demi Lovato-muzyka 31.07.09, 14:19 Ja wolę jak śpiewa. ; p a z piosenek to lubię Catch me. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Demi Lovato-muzyka 31.07.09, 18:29 Eee..tak soobie.Znam lepsze talenty od Demi ,ale nic do niej nie mam..żeby nie było -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Demi Lovato-muzyka 31.07.09, 18:44 jest spoko. muzyka spoko. gra w filmach spoko. ogólnie ją lubię ale nie jest moją idolką. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Demi Lovato-muzyka 04.08.09, 21:56 lubie ją świetnie gra i spiewa, podobają mi sie jej piosenki ale jej styl według mnie staje sie coraz gorszy (makijaż) ale ciuchy m sie podobają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Demi Lovato-muzyka 04.08.09, 22:39 bardzo lubię głos Demi, nie słucham jej za często, bo też preferuję inną muzykę, ale strasznie jej zazdroszczę tego głosu. wg mnie jest dobrą aktorką, ale powinna zostać przy śpiewaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Demi Lovato-muzyka 07.08.09, 19:37 Ja lubię jej muzykę, i uważam, że dziewczyna ma ogromny talent. Co do filmów, to szczerze mówiąc nie przepadam za filmamy Disney'a typu PPP czy Camp Rock. Ale myślę, że gdyby Demi zagrała w jakimś poważniejszym filmie, chętnie bym go obejrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Demi Lovato-muzyka 07.08.09, 21:48 Ona to ma zaje*isty głos .... Fajnie gdyby zagrała w jakimś poważniejszym filmie.... No ale wątpie w to .... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka. Re: Demi Lovato-muzyka 08.08.09, 14:34 taa , jako piosenkarka jest wyjebistaa X - DD moja naj piosenka to Two Worlds Collide XD uwielbiam ją (; nie podobala mi sie w CR , ale ogolem jest fajnaa . ;d jakby zagrala w jakims filmie nie wyprodukowanym przez Disenya , chetnie bym obejrzalaa ; D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Demi Lovato-muzyka 08.08.09, 15:00 Kiedyś jej słuchałam, teraz już nie. Znudziła mi się po prostu. Ale muszę przyznać, że spośród gwiazdek Disney'a ma najlepszy pod każdym względem głos razem z Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Demi Lovato-muzyka 21.08.09, 12:57 wole gdy śpiewa ;p ma przepiękny głos to raz i piosenki świetne . moja ulubiona to Here We Go Again ;* Odpowiedz Link Zgłoś
serce.na.sercu Re: Demi Lovato-muzyka 09.08.09, 10:37 Ona rzadzi Uwielbiam jej muze. i lubie ja ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Demi Lovato-muzyka 09.08.09, 10:47 Demi ma bardzo ładnu, mocny głos, który z czasem staje sie lepszy Jak to mówią praktyka czyni mistrza Dlatego najbadziej polecam jej nowy album, HERE WE GO AGAIN Moje ulubione piosenki w jej wykonaniu pochądza w większości z tego krążka: Catch me Everytime you lie Quiet So far so great Get back Behind enemy lines Gonna get caught A co do filmów, to jest super aktorką, tylko czasami wygląda jakby miała wieszak w gębie Mówie tutaj o tym jak sie uśmiecha, np w Camp Rocku Ale jej gra mi sie podoba I uważam, że filmy disney są wartościowe, nie wszytskie, ale kilka sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi ;D kc deemii 09.08.09, 11:21 Kocham ją za wszystko!! -Za piękny głos -za inteligencje -za to że jest bardzo ładna -za to że ma fajne piosenki -za to ze sie przyjaźni z moimi idolkami miley cyrus i seleną gomez -za to że fajnie gra w filmach -za to że jest miła -za to że kocha swoich fanów -za to że nie jest wyrozumiałą gwiazdą hollywod, tylko zwykłą nastolatką -za to że zagrała w filmie z JB i za wiele innych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: ;D kc deemii 16.08.09, 22:53 =3 hmm, dosyć ciekawe gadanie, bo skąd niby możesz wiedzieć, czy jest np. miła? znasz ją, co nie? =3 nie lubię. gdy ją widzę to naprawdę mnie coś trafia aż telepie ;3 nie mam pojęcia czym tu się tak podniecać, IMO wielce nie wiadomo jak wybitnego głosu to ona nie ma, stara się grać mhhroka i nie wiadomo jak rockową laskę, o ludzie, nie rozśmieszajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martidemi Re: Demi Lovato-muzyka 13.08.09, 21:29 Demi Jest super ma śliczny głos fajne piosenki i zarąbisty styl Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Demi Lovato-muzyka 13.08.09, 22:17 hmm średno lubie, ale ma dziewczyna talent wokalny, aktorstwo czy ja wiem lepiej śpiewa niż gra w filmach Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Demi Lovato-muzyka 14.08.09, 11:38 nie przepadam za nią ; -// ale śpiewa całkiem nie źle Odpowiedz Link Zgłoś
gasia333 Re: Demi Lovato-muzyka 16.08.09, 14:19 Ja ogólnie lubię Demi Jej piosenki mi się podobają i muzykę tez ma bardzo fajna;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauline26 Re: Demi Lovato-muzyka 21.08.09, 13:40 lubię ją w filmach^^ aale chyba wolę ją jako wokalistkę) jej 1 płyta była suber! here we go again RULEZZ!;DD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Demi Lovato-muzyka 21.08.09, 14:08 a ja zrobiłam coś fajnego xD z teledysku Pierwszy raz w życiu . ^ Odpowiedz Link Zgłoś