Moje pytanie brzmi: Dlaczego tak ich nienawidzicie? (pytanie oczywiście kieruje do osób,
które ich nie znoszą) Co oni Wam zrobili? Ja przyznam - ich bardzo nie lubiłam, choć sama
nie wiem dlaczego. Jak byłam w 4 klasie czyli 4 lata temy ich uwielbiałam, szalałam za nimi,
jednak wraz z kończącą się modą na ten zespół moje uwielbienie przeszło. Teraz jednak
posłuchałam ich piosenkę Read Set Go i muszę przyznać, że grają mocnego rocka, który
naprawdę wpada w ucho. Wokaliście głos się wyrobił i nie śpiewa już tak, jak za czasów
Durch Den Monsun czy Schrei, tylko o wiele, wiele lepiej. Nie mówię, że ich lubię, bo tak nie
jest, ale są mi naprawdę obojętni. Po jednej piosence nie mogę ich ocenić, ale własnie
ściągam inne ich piosenki i zobaczymy ... ^^ xD Moje drugie pytanie brzmi:
Dlaczego większość osób przestaje lubić jakąś gwiazdę/zespół, gdy tylko przemija na nie
moda? Mogę podać wiele takich przykładów ... HSM, Camp Rock, pewnie niedługo
dołaczy Zmierzch...czy inny projekt, na którego moda zakończy się wraz z ostatnią
częścią filmu. Tak samo było z Tokio Hotel, Us5 ... pamiętacie jaki szał był na Us5? Każdy
ich słuchał...a Teraz mało kto pamięta piosenkę Maria, czy Mama ... Gdy Tokio Hotel było
modne kilka lat temu wszyscy prawie słuchali ich piosenek, akażda dziewczyna marzyła,
żeby mieć koszulkę z wizerunkiem Billa ( Ja mam! xD ). Ja takiego czegoś w każdym razie
nie rozumiem. Bo jak coś się lubi, to się lubi bez względu na to, czy jest to akurat na czasie
czy nie ... Ja kocham Harry'ego Pottera i RBD chociaż na ani jedno ani drugie nie ma
mody ... Uwielbiam Emme Watson i Anahi, a na nie też nie ma mody ...

Co myslicie?
Tylko nie piszcie odpowiedzi typu: "Ja już nie lubię TH bo mi się znudziło " proszę o
odpowiedzi bardziej przemyślane i dłuższe