Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel i inni.

31.07.09, 20:59
Moje pytanie brzmi: Dlaczego tak ich nienawidzicie? (pytanie oczywiście kieruje do osób,
które ich nie znoszą) Co oni Wam zrobili? Ja przyznam - ich bardzo nie lubiłam, choć sama
nie wiem dlaczego. Jak byłam w 4 klasie czyli 4 lata temy ich uwielbiałam, szalałam za nimi,
jednak wraz z kończącą się modą na ten zespół moje uwielbienie przeszło. Teraz jednak
posłuchałam ich piosenkę Read Set Go i muszę przyznać, że grają mocnego rocka, który
naprawdę wpada w ucho. Wokaliście głos się wyrobił i nie śpiewa już tak, jak za czasów
Durch Den Monsun czy Schrei, tylko o wiele, wiele lepiej. Nie mówię, że ich lubię, bo tak nie
jest, ale są mi naprawdę obojętni. Po jednej piosence nie mogę ich ocenić, ale własnie
ściągam inne ich piosenki i zobaczymy ... ^^ xD Moje drugie pytanie brzmi:
Dlaczego większość osób przestaje lubić jakąś gwiazdę/zespół, gdy tylko przemija na nie
moda? Mogę podać wiele takich przykładów ... HSM, Camp Rock, pewnie niedługo
dołaczy Zmierzch...czy inny projekt, na którego moda zakończy się wraz z ostatnią
częścią filmu. Tak samo było z Tokio Hotel, Us5 ... pamiętacie jaki szał był na Us5? Każdy
ich słuchał...a Teraz mało kto pamięta piosenkę Maria, czy Mama ... Gdy Tokio Hotel było
modne kilka lat temu wszyscy prawie słuchali ich piosenek, akażda dziewczyna marzyła,
żeby mieć koszulkę z wizerunkiem Billa ( Ja mam! xD ). Ja takiego czegoś w każdym razie
nie rozumiem. Bo jak coś się lubi, to się lubi bez względu na to, czy jest to akurat na czasie
czy nie ... Ja kocham Harry'ego Pottera i RBD chociaż na ani jedno ani drugie nie ma
mody ... Uwielbiam Emme Watson i Anahi, a na nie też nie ma mody ... wink Co myslicie?
Tylko nie piszcie odpowiedzi typu: "Ja już nie lubię TH bo mi się znudziło " proszę o
odpowiedzi bardziej przemyślane i dłuższe smile
Obserwuj wątek
    • wampirekxd Re: Tokio Hotel i inni. 31.07.09, 22:03
      Tokio Hotel nie lubiłam nigdy. Ani wtedy kiedy był na nich "szał", ani teraz.Nie chodzi o
      wygląd wokalisty, styl ubierania etc. Poprostu nie grają muzyki, która mogłaby przypaść
      mi do gustu. Ale zgadzam się z Tobą w tym, że ludzie lubią tylko to na co jest moda.
      Doskonałym przykładem jest chociażby wymieniony już przez Ciebie "High School
      Musical". Film miał swoje przysłowiowe 5 minut,a teraz głucho. Zajmują "bardzo
      honorowe" miejsce na koszulkach, poduszkach i butelkach (nie żartuję, sama dzisiaj
      widziałam) dla dzieci. O "Camp Rock" też teraz nie słychać, ale jestem pewna, że kiedy
      pojawi się druga część wszyscy sobie nagle przypomną. Taka sama sytuacja jest z Miley
      Cyrus, Demi Lovato, Jonas Brothers czy innymi gwiazdkami Disneya. Wiele osób ich teraz
      uwielbia (głównie małolaty, ale to można wyciąć) a za pare lat sądzę, że nikt nie będzie o
      nich pamiętał. Teraz bardzo delikatna sprawa, a mianowicie "Zmierzch"... Nie dziwi was to,
      że wszyscy stali sie wielikimi fanami zaraz po tym jak ukazała się jego filmowa wersja??
      Przecież w Polsce zanim film ukazał się w kinach seria książek miała o wiele mniej fanów.
      Długi czas zastanawiałam się dlaczego tak jest, a wkońcu stwierdziłam, że te książki nie
      mają w sobie nic czym mogłyby ludzi przyciągnąć. Dzięki ich ekranizacji zostały poprostu
      lepiej zareklamowane, a ludzie zaczęli ślepo wierzyć, że to jest naprawdę dobre. Myślę, że
      moda na nie skończy się wraz z pojawieniem się ostatniej części w kinach.
      Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Wyraziłam tylko swoje zdanie.
    • kama5855 Re: Tokio Hotel i inni. 31.07.09, 22:40
      Nie sądzę, że moda na tokio hotel minęła. Rzeczywiście jest teraz o nich cicho,
      ale to dla tego, że przez dłuższy czas nagrywają płytę i dawno nie mieli trasy.
      Mimo wszystko prawdziwi ich fani nadal są całym sercem z nimi. W październiku
      wydają nową płytę w wersji ang. i niem. i znowu zrobi się o nich głośno. Szał na
      Us5 minął,bo ten zespół zaczął się sypać. Najlepszych członków już nie ma.
      Ciągle jakieś ploty o rozpadzie itp. i nie ma żadnego nowego teledysku, ani
      płyty. Nie każdy musi lubić TH, ale strasznie wkurza mnie jak ktoś twierdzi, że
      ich nienawidzi, bo nienawidzić to można swojego wroga, który nam coś zrobił i
      kogoś kogo się zna, a nie osoby medialne, o których kompletnie nic nie wiemy
      jacy są na co dzień.
      • miless Re: Tokio Hotel i inni. 31.07.09, 22:49
        Ja nigdy nie przepdałam za TH czy US5. Byli mi obojętni i tak jest do teraz. Nie przepadam
        za muzyką Tokio Hotel. Więc są mi obojętni. Co do tego że każdemu ciągle się zmienia
        ulubiona gwiazda itp. bo 'moda przemija'. To jest okropne. Ja byłam fanką HSM i mimo
        tego że to już koniec HSM, nadal jestem fanką tego filmu i aktorów którzy tam grali. Jak
        kogoś lubię to mimo wszystko. wink Bo jestem fanką nie dlatego że jest taka moda tylko
        dlatego że coś mi się podoba. I nie sugeruję się tym co teraz jest modne. smile Fajnieby było
        gdyby więcej osób miało podobne podejście do mnie. A nie że 'lubię coś bo jest modne'. :-
        |
        • an3ciaa Re: Tokio Hotel i inni. 26.08.09, 20:08
          no wezzzzcie, ih jurz nikt nie slucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kuku_ Re: Tokio Hotel i inni. 27.08.09, 16:09
      tak już niestety jest. jeden zespół ma swoje pięć minut i zyskuje wiernych fanów
      i tych, którzy chcą być modni, i pokazać, że słuchają tego, co jest 'trendi'.
      tokio hotel pokochałam od początku. nie przeszło mi po skończonym
      rozgłosie i tych wszystkich obraźliwych artykułach. starałam się nimi nie
      przejmować. nigdy nie liczyłam się ze zdaniem innych. moda na us5 mnie
      wciągnęła i zachowałam się tak, jak te wszystkie idiotki, które lecą na urodę.
      mam nawet ich płytkę w kolekcji, lecz było to tylko chwilowe zauroczenie.
      jeszcze wracając do tokio hotel - według mnie zespoły, które nie mają w danym
      czasie wielkiego rozgłosu na wszystkie szmatławce mogą się pochwalić
      wierniejszymi fanami. takimi, którzy doceniają muzykę. nie wiem dlaczego
      uczepili się ich wyglądu. cenię oryginalność. liczba anty fanów wzrasta z dnia
      na dzień. nie lubię w ogóle tego pojęcia. teraz panuje moda na dżonas sisters i
      tych patafiańców mogłabym się uczepić, ale moje argumenty nie są zbyt wiarygodne
      dla fanów. tak samo jak opinie disnejomanek dla fanów th. te ciągłe wyzywanie i
      chęć udowodnienia kto jest lepszy nie prowadzi do niczego dobrego. każdy będzie
      słuchał tego, czego chce. na kotku znajdą się osoby, które mają trochę klasy i
      nie wyzywają, ale przeważają je głośne, a puste dzieci. miałam zasadę, że jak
      nie lubię jakiegoś zespołu - nie wchodzę na posty o nim. jednak nie mogłam
      patrzeć jak piszą "Bill to pedał" i tym podobne teksty. teraz jak mi się coś nie
      podoba - piszę. minusy mnie nie bawią. wolność słowa, bo tolerancji na tym
      zasranym portalu w ogóle nie ma. wink
      • luka. Re: Tokio Hotel i inni. 14.09.09, 20:52
        a ja zaczęłam słuchać TH jak wszystkim się znudzili! (płyty są tańsze) ogólnie uważam że
        lepiej iść albo przed albo po tłumie, a nie z tłumeme cool
        • maximum_ride :/ 14.09.09, 20:58
          an3ciu... teraz nie czytaj bo bede nie mila a ty jestes przed 10 wiec... dupa w kubel!
          o jb tez juz nikt nie pamieta!

a propo th... ja ich kocham juz... 5 lat ^^
          uslyszalam ich jak mialam 10... i nigdy mi nie minelo...kiss
        • devilish_ Re: Tokio Hotel i inni. 14.09.09, 21:05
          ja nigdy nie lubiłam th.
          nie przepadam za ich muzyką .
          i także odciąga mnie od nich
          wygląd billa .
          to nie znaczy że jak ich nie lubiłam
          to ze kochałam hsm .
          bo po części ludzie tak uważają .
          że jak ktoś nie nawiedzi
          th to kocha hsm czy camp rock .
          (ja nie lubię tego ani tego )
          bo tak uważa moja kol . z klasy .
          ja byłam i jestem fanka us5
          bo dla mnie to jest świetny
          zespół . = )
          i bardzo lubię miley cyrus .
          to nie znaczy ze lubię hm i inne
          disneyowskie gwiazdki . !

• sophie_ Tokio Hotel i inni. 14.09.09, 21:12
      Tokio Hotel?

ym, lubiłam. nie mogłam nazwać się ich fanką bo lubiłam tylko Durch Den
      Monsun

Taa, uwielbiałam tą piosenkę . Znaczy... dalej mi się podoba. ; q
      fajnaa jest . ; ] Nie wyzywam ich bo nie mam powodów. oni mi nic nie zrobili.
      Posty o th czytam ale nie komentuje. bo po co?

RBD, czy jak to się pisze. Nie słucham , nie oglądam, nie czytam o nich. Jakoś
      nie ciągnie mnie do przesłuchania jakiejś z ich piosenek. ; )

• luciferian Re: Tokio Hotel i inni. 06.10.09, 22:23
      ja TH zawdzieczam wiele, gdyby nie ich muzykai styl Billa to pewnie teraz bylabym jak moje
      kolezanki z gim. Dzieki nim znalazlam swoj styl, chociaz preferuje nieco inna muzyke
      (Cradle of Filth, MisFiTs, Wednesday 13, Lilith i muzyka japonska) to TH zawsze znajdzie
      miesce w mojej playliscie. Wlasciwie to oni mnie inspiruja, gdyby nie wyraz "mangowa"
      przy pierwszej fryzurze Billa, to bym nie wiedziala co to Manga, a tak wiem, pokochalam tez
      Anime (ekranizacja mangi) oraz ogolnie kulture i sztuke Japonii. Zreszta Th to dla mnie
      temat rzeka. Moglabym opisywac cala noc co lubie a czego nie lubie w nich i dlaczego.
      Ogolnie uwazam ze to ciekawy zespol, oryginalny i niepowtarzalny. Plus za nowa fryzure
      Billa wyglada jak stary punk big_grinbig_grin
    • tokio_hotel_483 Re: Tokio Hotel i inni. 07.10.09, 13:34
      Tokio Hotel są zajebiści ;33 nie warto serioo przejmować sie pustymi anty.W końcu każdy
      ma prawo być zazzdrosny,to częśc życia takich leszczów.Im wszystkim nie chodzi o muze
      TyHy bo przeciez ma przesłanie ich texty rządzą w ogóle muza cool.Im chodiz o wygląd,a
      dokładniej o Billa.To jest takie żałosne,oceniać zespół po image.z resztą...Bill i reszta
      wyglądają super.Anty pewnie bali by sie mieć swój własny styl i próbują go 'zmieszac z
      błotem' w ten sposób by wyleczyć sie z tych komplexów.Ale sami sie
      ośmieszają...smutne,trzymam za te dzieci kciuki.TH 4 ever ;333
      • wyobraznia Re: Tokio Hotel i inni. 07.10.09, 14:16
        a ja lubię ich . ;d
        może i jestem inna .
        ale piosenka "automatuc" chyba ...
        jest mega boska . ; *

reszty nie słucham . x d
      • alyson96 Re: Tokio Hotel i inni. 08.10.09, 20:58
        Ja kiedys nienawidziłam TH . To było chhyba w 4 klasie . Nawet namawiałam kolezanke zeby
        ich nie sluchała . Chciałam raz zobaczyc co ona w nich widzi . Posłuchałam ich i chyba nawet
        mi sie podobało ale bałam sie przyznac .Potem o nich zapomnialam xd Dopiero w tym roku
        sobie przypomniałam ze istnieją. 2 lutego postanowiłam sobie sciągnąć ich piosenki .
        Posłuchałam i sie zakochałam w tym cudownym głosie . Ale i tak wtedy nie podobał mi sie Bill
        . Dopiero po tygodniu . Przeczytałam duzo wywiadów z nim i tez sie w nim zakochałam . I tak
        jest do teraz i mam nadzieje że będzie tak cały czas ;D Większośc ludzi tylko po wyglądzie
        ocenia , też tak na początku robiiłam . Dopiero w tym roku zaczełam mysleć jak człowiek ;D
        Chyba własnie dzięki Th .serce
      • shila_115 Matka Polka xD 08.10.09, 22:24
        Hahah xD teraz ja, teraz ja ! No więc ( nie zaczynajcie zdania od więc!!, ale
        ja mogę xD ) No więc... Co do Tokio Hotel to moja historia jest trochę inna.
        Gdy była emmm.. "moda" na ten zespół to ich nienawidziłam! Uważałam że są do
        du*y. Moja kuzynka miała ściany poobklejane ich plakatami,a gdy ja tam
        wchodziłam to od razu mnie cofało. Ich muzyka doprowadzała mnie do szału -
        masakra. Po jakimś eemmm.. roku? No możliwe że po roku. Dotarłam do jednej z
        ich piosenek z płyty Zimmer 483 i.... o matko... wpadłam xD Od tamtej pory
        Tokio Hotel jest dla mnie nieodłącznym elementem, to znaczy: nie potrafię
        usiedzieć w miejscu nie nucąc ich lub też nie potrafię wytrzymać jednego dnia
        bez wysłuchania co najmniej jednej z ich piosenek - jakiejkolwiek czy to Rette
        Mich czy Schrei - nie ma najmniejszego znaczenia, ważne żeby usłyszeć TEN
        głos, TO brzmienie gitar ( basowej i elektrycznej ) i TE uderzenia w
        bębny. I tak jest do dziś. Zarażona, chora i te pe na punkcie owego zespołu.
        Co do Us5 hmmm... mają spoko piosenki i gdy mam ochotę ( a często mam ) to po
        prostu nie mogę i muszę włączyć ich płytę i dlatego nie chowam tego po szafach
        tylko wciąż gdzieś tam je sobie gromadzę xD Nie pamiętam co dalej napisałaś,
        a! Już wiem xD Myślę, ze niektórzy ludzie słuchają "niemodnych" już zespołów,
        ale się do tego nie przyznają i na upartego próbują się wkręcić w inną muzykę.
        Każdy słucha to co lubi, a jeżeli myśli " Kurde nikt tego nie słucha to ja też
        nie będę" no to widocznie nie ma własnego gustu muzycznego. Tak samo jest z
        ubraniami. Jest moda na bluzki z Micky Mause i każdy ją nosi, a gdy chore
        fatum przechodzi i zobaczy się jedną osobę w takiej bluzce od razu sie ją
        wyśmiewa. Tak. Tak to jest xD Nie żeby mi to przeszkadzało. Ale jeżeli coś mi
        się podoba to nie dlatego, ze "jest modne", bo gdy szał przechodzi nadal to
        lubię. Trochę się rozpisałam i nie wiem czy przypadkiem nie pomieszałam zdań
        ze sobą, ale nie chce mi sie tego już czytać xD To moje zdanie. Pa;**
    • seneka4 Re: Tokio Hotel i inni. 07.10.09, 14:22
      Na początku powiem ,że założycielka tego wątku jest mądrą osobą. Nie zakłada
      kolejnego wątku o niczym ,nie zaśmieca forum. założyła wątek w ,którym są razem
      ze sobą połączone dwa tematy. Pisze mądrze. Hm ,zgadzam się z większością
      dziewczyn ,które skomentowały ten wątek. Zauważyłam ,że wypowiada się długo i
      wypowiadając swoje zdanie a nie kolejny raz obrażając TH i założycielkę wątku
      ,która sądzi ,że HSM itd. mogą się znudzić. Kiedyś właśnie na tym forum jakaś
      fanka Miley napisała ,że nigdy się jej ta dziewczyna nie znudzi. Wszystko się
      kiedyś nudzi ,nie możemy ciągle lubić tego samego.! Tak samo jest np. z celami
      ,które chcemy osiągnąć w życiu. Ciągle się zmieniają.! Np: ja byłam kiedyś fanką
      Avril Lavigne i moim największym marzeniem było pojechać na jej koncert w polsce
      ... niestety nie udało się ,nawet teraz nie często słucham Avril ,teraz
      wolałabym np: pojechać na koncert Pitbulla albo Amy Winehouse. Ale w sumie
      wykroczyłam po za temat. Więc co do tokio Hotel. Uważam ,że zespół zasłużył na
      szacunek. Bill ,ubiera się jak ubiera ,ale spróbujcie zdobyć taką sławę jak on i
      być celem krytykantów i złośliwych plotek. Nie zmienił wizerunku mimo ,że dużo
      ludzi krytykowało go za to ,że np: wygląda jak pedał itd. Mi też nie podoba się
      jego wygląd. Nie podoba mi się muzyka Tokio Hotel. Ale przecież nic mi nie
      zrobili ,więc nie będę ich obrażać bo coś mi się nie podoba. ;/ Pamiętam szał na
      Tokio Hotel to było mniej więcej 4 lata temu. Miałam koszulkę ,słuchałam ich
      muzyki tak jak moje inne koleżanki. Tokio Hotel w końcu się im znudziło tak jak
      myślę znudzi się wszystkim Jonas Brothers i te wszystkie gwiazdki Disneya
      ,którym daję najwyżej 2 - 3 lata sławy. Przynajmniej Tokio Hotel jeszcze nagrywa
      piosenki ,szykują kolejną płytę. I dobrze.! Takie zespoły jak Tokio Hotel
      powinny istnieć ,nie można wszystkiego przysłonić disney'em. ! Niektórzy nie
      lubią disneya lubią np: hh ,rap ,hardstyle ,soul. Ja słucham takiej muzyki ,więc
      w disneyu nie znalazłam nic dla siebie. Mam przyjaciółkę - niesamowitą
      dziewczynę ,która bardzo lubi zespół Tokio Hotel. Nie obchodzi ją opinia innych
      ,że słucha czegoś starego. Bo prawda jest taka ,że starsza muzyka jest dużo
      lepsza od nowych ''hitów''
      Posłuchajcie sobie stare piosenki Pink ,a
      posłuchajcie sobie jej komercyjną muzykę ... ;P Jej najlepsza piosenka to
      ,,trouble'' a ,,so what'' ?,, Sober''? Niby były to takie hity ,a już nikt tego
      nie słucha. Us5... zespół się rozpadł. Lepszych członków już nie ma ,nie robią
      nic żeby powrócić do nagrywania muzyki ,widocznie już po tym zespole. To też był
      hit ,mniejszy od TH ,ale był. Nagrywali słaby pop ,którego słuchałam ,podobał mi
      się nawet Richie. Fakt ,ładny jest. Pozostali członkowie i byli i obecni też są
      ładni. Ale tylko tyle. Odsłuchałam teraz parę ich piosenek i nie wiem jak takie
      coś mogło mi się kiedykolwiek spodobać. Cienki pop. Komercha. Jak większość
      nowej muzyki. Hip-hop ,rap - nagrywali świetny wcześniej ,wystarczy posłuchać
      Eminema. Pop - posłuchajcie sobie np: starej Cristiny Aguilery ,Jojo (o której
      też jest już niestety cicho). Britney ma dobrą muzykę nawet teraz. Ale i tak pop
      ,jest ch....owy. Nie wiem co ludzie widzą w nowej muzyce. słuchają jej tylko
      dlatego ,żeby być modnym. Dobrze ,że teraz słuchają mIcaela Jacsona chociaż.
      Chociaż to i tak żeby być modnym. Ale chociaż tyle z dobrej muzyki. Pytasz się
      wszystkich czego słuchają? Kate Perry ,Lady Gagi ,Jonas Brothers. Żal. Pytasz
      się co to hardstyle? Nikt nie wie. To jest właśnie dzisiejsza młodzież.

Nie chciałam się tak rozpisywać. ^^ ale jak zobaczyłam temat ,wiedziałam ,ze to
      zrobię. hie. ;D
      • saphirka Re: Tokio Hotel i inni. 08.10.09, 21:04
        Nigdy nie byłam i nie jestem fanka Tokio Hotel i US5 Są mi obojętni, a co do
        mody hmm tak jest ze wszystkim, chciasz prawdziwy fan nie kieruje się modą. i takie jest
        moje zdanie DZIĘKUJĘ kisskiss
      • aitii Re: Tokio Hotel i inni. 08.10.09, 21:49
        Zapamiętaj sobie jedną rzecz. Wbrew wszystkiemu, komercja to pojęcie względne.
    • natuska412 tokio hotel . ♥ 08.10.09, 21:12
      przyznam szczerze że ich nie za bardzo lubiłam , ale po ich piosence AUTOMATIC polubiłam ich i również zaczęłam się zastanawiać czemu ich nie lubiłam . to chyba dlatego że bill ma długie włosy i pomalowane paznokcie . a co do tego to jak lubiłam Avril Lavigne , i już dawno nie ma na nią mody i tak ją lubie . serce
    • dakota_ Re: Tokio Hotel i inni. 08.10.09, 21:21
      Nic mi nie zrobili , ale
      nienawidzę TH.
      moje zdanie .
      ich muzyki nie lubię .
      tego że ten bill ...
      no sorry ale się maluje .
      i poprostu NIE LUBIĘ .
      koniec kropka .
    • aitii no tak... 08.10.09, 21:46
      Nie lubię tokio hotel.Nie lubię ich muzyki. Nie lubię stylu Billa. Nie lubię
      niemieckiego. I tyle, mam do tego pełne prawo, żeby głos wokalisty mnie drażnił.
      Co do HSM itp. Zrozumcie, że po prostu zawsze znajdą się takie sezonowe
      gwiazdy, żeby wybić się na szczyt i długo na nim pozostać trzeba mieć albo
      prawdziwy talent, albo mieć po prostu smykałkę do show-biznesu (patrz:
      Madonna). A bądźmy szczerzy, co tacy nastoletni aktorzy-piosenkarze, tak
      NAPRAWDĘ umieją? A co do zmierzchu, no cóż, jest to ckliwa historia o miłości
      z masa błędów (nie chce nikogo urazić, ale to prawda, kurcze, kto w totalnym
      zimnie w styczniu wychodzi zjeść obiad na zewnątrz?!). Raczej nie stanie się
      to dziedzctwem narodowym i tak jak wiele książek, saga zostanie zapomniana.
      To by było tyle na temat. I wiecie co, słuchajcie Jonasów, TH, Nirvany czy tam
      czegoś innego. Bo to jest WASZ styl, WASZE życie i nie można się przejmować
      tym, że ktoś tego nie lubi.
    • shili Re: Tokio Hotel i inni. 08.10.09, 22:07
      A ja ich polubiłam od początku. Byli po prostu jacyś inni, wyróżniali się w
      pozytywnym znaczeniu i wtedy mi się to podobało. Słuchałam ich muzyki za czasów
      Scheri i trochę później. Potem tymczasowo mi przeszło, ale oczywiście nabyłam
      płytę Zimmer 483, która mi się spodobała. Właściwie, to mogę powiedzieć, że wraz
      z tym jak ja dorastałam ich muzyka też się zmieniała i ich nowy album
      "Automatic" bardzo, ale to bardzo mi się spodobał, a szczególnie "Pain of love"
      i "The dark side of sun" serce. Ogólnie to większość ich piosenek mi się
      podoba i mam do tego zespołu ogromny sentyment, bo to był pierwszy zespół, który
      naprawdę polubiłam. Pamiętam, jak był koncert w Warszawie i niestety nie mogłam
      iść, czego żałuję, ale jeżeli teraz pojawiliby się w Polsce poszłabym na pewno.
      Ok...Teraz coś o innych zespołach/ filmach, które wymieniłaś.

Co do Us5 to nigdy jakoś szczególnie za nimi nie przepadałam, tak samo za ich
      muzyką. Nie podobała mi się, ale z teo co wiem, to o zespole ucichło, bo po
      prostu się niemal rozpadł. Jeżeli chodzi o HSM i Camp Rocka, to oba filmy miały
      swoje pięć minut, choć teraz często widzę młodsze dziewczynki ubrane w ciuchy /
      mające gadżety z właśnie tych filmów. Poza tym filmy były przecież głównie
      przeznaczone dla dzieci i nastolatków. Teraz raczej mało o nich słychać. smile
    • atuu. Re: Tokio Hotel i inni. 18.11.09, 13:44
      Ah, kochane Tokio Hotel - zespół wzbudzający tyle kontrowersji, tyle kłótni. Dawno, dawno temu powstało Tokio Hotel. Zespół inny niż wszystkie, nie tylko pod względem brzmienia. Image tych czterech chłopców wyróżniał się w show-biznesie i tym, a praktycznie tylko tym zjednoczyli sobie ANTYfanów. Potem powstały gwiazdki disney'a, wypromowane przez ową stację. Świat oszalał na ich punkcie. Nadeszła moda na TH, na disney'a. Ale co potem? Co teraz? Teraz każdy słucha tego co jest 'trendy', czyli Miley Cyrus, Jonas Brothers, Demi Lovato, Selena Gomez i inne gwiazdki. Jednak nikt nie myśli o prawdziwych gwiazdach, które nadal robią swoje, czyli dobrą muzykę, jak Tokio Hotel, Evanescence, Linkin Park, Paramore. To prawda, na każdego przychodzi moda, a po modzie fani odchodzą. Pozostają ci najwierniejsi. Tylko jakim prawem świat ogarnęła euforia Hańci Montańci, która produkując swój słodki pop, oraz szalenie dużo skandali, zabrała tyle fanów prawdziwym artystom? Nie mam nic do tej wokalistki, chociaż przyznaję się, że nie lubię jej za sposób bycia i muzykę, ale patzy obiektywnie! Gdzie nie spojrzeć: tu Dżonasi, tu Majli, a tam Seli.
      Co do US5.. zawsze uważałam ich za zespół wyłoniony z castingu, nigdy nie lubiłam ich muzyki. Teraz widzę, że miałam rację myśląc, że kiedyś ten zespół się rozpadnie. Trudno, tak kończą się roczne kariery gwiazdek. I tak będzie z innymi sezonowymi gwiazdeczkami.
      Przepraszam, za brutalną szczerość, ale to tylko moje zdanie. A na tym portalu i tak nie ma tolerancji, więc pozostaje wolność słowa.
    • janet_kaulitz TH ♥ 31.12.09, 00:32
      ja właśnie też często się nad tym zastanawiam , pamiętam jak pojawił się
      teledysk DDM wszystkie laski oszalały , a gdy minęła moda zaczęły ich wyzywać ..
      wstydzić się tego że ich słuchały ..
      aktualnie to chyba zapanowała moda na jechanie TH .
      wszyscy ich obrażają i myślą że są fajni .. zapomnieli już jak na ich punkcie
      szaleli .?
      [ nie mówię o wszystkich bo pewnie są tacy którzy nie lubili ich od początku ] .

ja tam ich lubię i zapewne jeszcze długo będę,
      nawet gdybym ich przestała kiedyś słuchać ..
      w życiu bym ich nie obrażała , przecież to właśnie z nimi dorastałam ..
      na pewno jak będę dorosła będę wspominała jak to piszczałam na widok billa , jak
      cieszyłam się z biletu na koncert , jak wyglądał mój pokój poobklejany plakatami
      TH ..
      uważam że będą to miłe wspomnienia .

a tych którzy jeszcze w 2005 , 06 roku nazywali się ich fanami a teraz wyzywają
      w ogóle nie rozumie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka