kama5855 31.07.09, 22:44 Hej! Zna ktoś może język niemiecki z was? Chciałabym przetłumaczyć wyrażenie "przypadkowe spotkanie" po niemiecku, ale przez całe 10 lat nauki miałam tylko język angielski, a jest mi potrzebne przetłumaczenie na niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ox Re: Niemiecki 01.08.09, 09:11 niemieckiego uczę sie już długo w normalnej szkole .....ii nie ma się czym chwialić nic się przez te lata nie nauczyłam .....ci nauczyciele !!!!!!!!! u mnie w klasie nikt nie umie niemieckiego .... coś tam kojarze nie że zupełnie matoł .....;/ nie jest najgorzej tylko w niemczech bym się nie dogadała ;/ emmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Niemiecki 01.08.09, 09:11 możesz dać ten tekst może wspólnymi siłami jakieś słówka wyłapiemy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Niemiecki 01.08.09, 09:18 ox---> u nas w klasie jest tak samo! nikt nic nie umie! chociaz uczyismy sie 2 lata. a pod koniec roku okazuje sie ze ja umiem tylko kilka słowek i podstawy!!! wogole to jakis porypany ten jezyk! z ang. u mnie nie ma problemy ale niemiecki to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
ox ........ 01.08.09, 10:28 kosmos ty sie uczysz 2 lata ???? to nie chcesz usłyszeć ile ja się uczę hahaha ... 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: ........ 01.08.09, 17:11 <wow> WSPOŁCZUJE ... ;** a umiesz coś przynajmniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
polka133b Re: Niemiecki 05.08.09, 16:06 uczę się niemieckiego już 3 rok i nieumiem nic dosłownie nic Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Niemiecki 01.08.09, 17:15 Ja uczę się od 4kl. niemieckiego [ po wakacjach idę do gim. i też nadal będę się go uczyć ; ( ] Nic prawie nie umiem mówić. Pani co nas uczy po prostu nie umie uczyć. Więcej bym się nauczyła przy moim 5 letnim bracie ciotecznym z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Niemiecki 01.08.09, 17:19 To wam wspołczuje Ja ucze sie od 1 gim. a teraz bede w 3 a nauczycielke tez taka tempa Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Niemiecki 01.08.09, 19:03 nie właśnie chodzi o to że nic nie umiem kosmos ......no zawsze jakieś podstawy słówka no ale po tylu latach to powinnam mieć przyjaciół z niemiec ......... masakraaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lololxdd Re: Niemiecki 02.08.09, 22:22 ja to miałam przejebane... po 2 latach nauki niemieckiego w podstawówce (same głupie słowka itp.), w gim trafiłam do grupy z najbardziej zaawansowanym niemieckim o.O. A baba od niemca to totalna porażka = zero luzu, pełno nauki i masa zad dom ;// początek pierwszej klasy był koszmarem... najgorsza w grupie w otoczeniu samych rozpieszczonych kujonów.... żaaall | no i w drugej klasie 6h niemieckiego tygodniowo + 2h kólka wyrównawczego... zajebiście było.... ;/ ledwo 3 mialam na koniec roku... ciekawe co teraz bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
konasso Re: Niemiecki 03.08.09, 10:41 5 lat się uczę w szkole niemca a angla wogóle nasza klasa się nie uczy jak narazie a umiemy o wiele więcej z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Niemiecki 03.08.09, 00:39 Ja polecam darmowe kursy językowe online! Mi bardzo pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
iwicita92 Re: Niemiecki 04.08.09, 18:03 sima xD ja znam Deutsch xD a co do,,przypadkowe spotkanie'' dann habe ich leider keine ahnung sorry Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutkafanka Re: Niemiecki 16.08.09, 14:29 Jeśli chodzi o niemiecki to chyba jestem najlepszym tłumaczem Wkońcu urodziłam się w tym wspaniałym kraju i dalej tam mieszkam kochanie^^ Jeśli coś chcesz to pisz na moje gg 5619441 ^^ z chęcią przetłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
lololxdd ll 07.10.09, 17:27 Ejj Tym razem mam do napisania list z niemca Jest ktoś chętny do pomocy?? Bardzo prosze, bo niemieckiego w ogóle nie kumam a za translatory bedzie bania Proszę o szybką odp Odpowiedz Link Zgłoś