Dodaj do ulubionych

Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ?

04.08.09, 14:02

Hey, jestem wielką fanką Ashley Tisdale ! Ciągle sprawdzam jej
oficjalną stronę i profile np. na YouTube, smile, mam obydwie jej płyty! Po
prostu jestem fanką na zabój !

A wy ? Jesteście prawdziwymi fanami jakiś gwiazd ?
Obserwuj wątek
    • selena22 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 14:10
      Ja taż jestem wielka fanką Ashley Tisdale i również Seleny Gomez...a nie aż tak
      na zabójwink
      • milka_cyruska13 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 14:18
        Eh. ja kiedyś byłam ... tych gwiazdek disneya i wgl... indifferent
        a teraz to mnie tak nie pocągają.... confused
        i tym czasowo nie mam takiej gwiazdyy.... big_grin
        • london19 Tak!!! 24.09.09, 16:23
          Oczywiście The Jonas
          Brothersserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce!!!
          Dla mnie są
          NAJ,NAJ,NAJ,NAJ,NAJ-lepsi!!!!!serceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
        • natiusa Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 14.11.09, 21:59
          Ja to teraz zakochałam się w Justinie Bieberze.;**
          Ale nie wydaje mi się że tylko ja jedyna.;p
          • truuu Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.11.09, 16:57
            Michael Jackson serce
            Ale też uwielbiam Pete Wentza
            chyba dobrze napisałam wink
          • nesscullen Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 01.12.09, 15:16
            Ja uwielbiam Miley i Kristen! I wcale nie uważam, że gwiazdy Disneya są głupie. Są takie
            same jak inne tylko grają poprostu w takich filmach smile
          • 12martusiaa12 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 01.12.09, 15:53
            serceserceserceDla mnie Miley Cyrus !!! serceserceserce
          • seli_13 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.12.09, 12:00
            Taak ! Justin Bieber - uwielbiam go,jest strasznie utalentowany ma świene piosenki iwg.kiss
        • kajka11 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 14.11.09, 22:13
          Przedtem taką moją gwiazdką była Miley Cyrus - Już mi się porządnie przejadła piwo
          Teraz jestem wielką fanką Ewy Farny i trochę mniej Julii Kamińskiej i Seleny Gomez
        • natuska412 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 14.11.09, 22:45
          Uwielbiam Avril Lavigne ! serce
          ona jest wspaniała !
          mam całe drzwi w jej plakatach , codziennie słucham jej piosenek .
          zawsze kiedy przechodzę obok tych drzwi muszę zatrzymać się żeby na nią popatrzeć ( nie
          że jakąś lesbą jestem , ale kiedy na nią patrzę wydaje mi się , że tak jakby ją znam i chcę
          się przyjrzeć żeby wiedzieć skąd ) .
          mam jej perfumę Black Star i torebkę z Abbey Down , oraz taką piękną sukienkę z
          AD . sciana
          - sory , że się tak przechwalam . indifferent

jestem także fanką Justina Biebera . kwiat
        • mickey66 Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 10:53
          ja jestem wielkom fanką emy farnejserce
          • mickey66 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 10:54
            mickey66 napisał(a):

> ja jestem wielkom fanką ewy farnejserce
    • miley_love. Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 16:43
      miley cyrus, ona jest moją obsesją.
      mam dosłownie wszystko, co z nią związane. kiedyś w jakimś wątku podawałam moją
      kolekcję z milez, wystarczy sobie odszukać.
    • marnessa Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 17:15
      Jonas brothers (wszystkie płyty mam , całymi dniami siedze na FFE .... wgl
      długo by wymieniać xDee) i Ashley Green smile xo
      • 07tofik Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 22:23
        ja jestem wielką fankąm Roberta Pattinsona mam tyle w domu plakatów że mi się na
        ścianie nie mieszczą ha ha habig_grinwink
      • satan Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 22.09.09, 23:31
        Jonas Brothers x33 Oni sa Boscy w każdym Calu <Obsesja> ! serce
        • po_prostu_bella Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 28.10.09, 15:14
          tak... Twilight saga - książki.
          Aktorzy ze Zmierzchu.
    • pariska65 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 17:18
      Ja tam nie jestem fanką na zabój gwiazd....Lubię różne gwiazdy smilesmile
      • pariska65 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 17:18
        zapomniałam dopisać żadnych smile
        • hermiona13 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 04.08.09, 17:26
          Emmy Watson i Anahi.
          Inne również lubię, ale one dwie są niezastąpione < 3
          • korni1996 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 14:23
            Tak na zabój to chyba JB ;*** a tak bardzo bardzo lubię Demi Lovato. Pozdrawiam
            ;***
            • ashley. Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 14:28
              naa zabój..Billie Joe Armstrong...kooocham ,uwielbiam <3
              • estrellita Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 14:33
                Tak na zabój to RBD, kocham ichserceserceserce Bardzo lubie tez inne gwiazdy jak :
                jak Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Emily Osment i wiele innychsmile
            • julia2270 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 14.11.09, 22:02
              Demi Lovato kocham ją jestem jej wielką fanką mam jej 2 płyty mam jesj piosenk na
              kompie tapety z nią na kompie i na telefonie plakty
    • nygus_95 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 14:55
      J O H N N Y D E P P.
      tak, zdecydowanie.
    • azii Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 15:06
      Bardzo lubię Amy Lee. Nie jestem jej wielką fanką, nie mam płyt Evanescence i
      nie sprawdzam co 5 min co się z nią dzieje, ale ją lubię.
      https://www.yourspacecorner.com/Images/Hot_Chicks/Amy_Lee/images/Amy_Lee_0065.jpg
      • luisca15hl Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 19:23
        O tak! Ja jestem ogromniastą fanką zmarłego niestety Heatha Ledgeraserce Po prostu
        mam świra na jego punkcie! Jak się dowiedziałam, że nie żyje to wyłam przez cały tydzień
        praktycznie non stop!cry Moim życiowym celem jest obejrzec wszystkie filmy i seriale z
        Jego udziałem (co robie w kółko) oraz pojechać do Perth na Jego grób. Mam kapelusz
        podobny do tego, który nosił w Tajemnicy Brokeback Mountain, szukam gadżetów z The
        Dark Knight z postacią Jokera, mam mnóstwo Jego zdjęć w komputerze i telefonie i wiem
        o Nim praktycznie wszystko! A! No i chyba z żalu i tęsknoty wycinam sobie żyletą na
        nadgarstku H.L.uncertain Ahhhh... ja nie jestem Jego fanką na zabój, to jest już OBSESJA! xD
        P. S. Heath! Wracaj mi tu natychmiast!!!sciana
        • miless Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 19:32
          jestem wielka fanką Ashley Tisdale ! < 333
          ciągle wchodzę na jej stronę, sprawdzam różne
          newsy i wgl. ; - dd uwielbiam tez The Kooks .
          i też jestem wielką fanką . < 333
    • pijanesloneczko Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 19:38
      Na zabój? E no... nie przesadzajmy z uczuciami xD kwiat

Lubię wiele zespołów... Hmm xD Billek z Tokio Hotel jest wieeelce przystojny,
      ale żeby go kochać od razu... Niee xD smile

https://c.wrzuta.pl/wi17932/41b87ca9002b95064565dff0/0/bill%20w%20serduszku

big_grin serce big_grin
      • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 20:56
        Ja kocham na zabój moje najbardziej zajebiste zespoly. <3
      • shili Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 26.10.09, 14:50
        Może nie tak na zabój xD, ale lubię Roba Pattinsona i Toma Kaulitza z TH smile.
    • seneka4 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 20:59
      Kocham zespół Bring me the horizon ,jest to mój ulubiony zespół ,ale nie
      przesadzam. smile.
      • martka27 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 21:38
        Tak Jonas Brothers mam ich prawie wszystkie Plyty brakuje mi tylko It's about time mam
        35 plakatow (to bardzo malo) wycinki z ich zdjeciami, artykulami i mam ksiazke Jonas
        Brothers Hello Beatifull (kupilam w empiku jak by co 30 zl) na razie ta kolekcja jest mala ale
        sie powieksza ;p i gdy widze ich w telewizji robi mi sie goraca xD (wiem ze jestem chora xD)
      • patusiaaa16 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 05.08.09, 21:38
        ja nie jestem fanką na zabój ;P Lubię wiele gwiazd ale najbardziej Dulce Marię,
        RBD i Avril Lavigne ;D
    • karola_483_th Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.09.09, 00:00
      oo tak ;pp
      Tokio Hotel serce
      Billuś serce
      • smiley11 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.09.09, 13:15
        Ja uwielbiam Avril Lavigne. Słucham jej od ponad 2 lat, czyli od wtedy, kiedy ją poznałam.
        Mam jej całą dyskografię, DVD z koncertu, plakaty, koszulkę z nią, kubek i flagę z napisem "the best damn thing". Byłam też na jednym z jej koncertów (we Wrocławiu). Bardzo chciałabym się kiedyś z nią spotkać! smile
    • mileylove. Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 12.09.09, 22:07
      ja jestem prawdziwa fanka miley . smile
      serce
      • mileycyrus23 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 09:03
        Ja jestem wielką fanką MILEY! <3 Wiem o niej mase rzeczy.co prawda nie mam jej płyt(nie
        stać mnie),ale mam ściągnięte wszystkie piosenki.Mam jej plakaty,artykuły o niej.A
        denerwują mnie takie 7 latki co mówią że są największymi fankami a nawet nie wiedzą kiedy
        się urodziła ;//Oczywiście odwiedzam jej Twittera oglądam MILEY&Mandy show.
        No i co najważniejsze nie wierze we wszystko co napiszą.A na portale plotkarskie wychodze
        po to żeby zobaczyć co piszą o mich ulubionych gwiazdach.Lubie też Ashley Tisdale ale nie
        aż tak jak Miley!!serce
        • rosalie Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 09:10
          Jonas Brothers serce

nie będę tutaj wypisywać dlaczego, dla ich fanów to oczywiste, a nie zamierzam z nikim
          prowadzić dyskusji ;dd
          • elanor Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 09:37
            Ja jestem wielką fanką Jonasów. Mam ponad 100 plakatów na ścianach i wycinki z
            gazet,książki o nich, 4 płyty JB, różne gadżety z nimi ,codziennie siedzę na
            FFE,odwiedzam ich MySpace,Twittera itp. smile
        • thedulcemonisia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 14:09
          Kocham wiele gwiazd..smile Na pewno można do nich zaliczyć RBD, Miley Cyrus,
          Ashley Tisdale i wiele wiele innych....wiem o nich dosłownie wszystko.... Na
          Twitterze jestem bardzo często... jest to najlepszy sposób na śledzenie życia
          tych których lubięsmile
    • kuku_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 09:39
      Tokio Hotel. ; x
      • tayusia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 09:46
        Je Seleny Gomez Taylor Swift
        I troche Miely i Demi tongue_outtongue_outtongue_outkisskiss
      • th4ever Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 19.09.09, 16:35
        Th..
        za nimiposzla bym wszedzie!kiss
    • karlina13 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 10:10
      ja to tak dałabym wszystko zeby srpotkać zespół metro station mam ich płyty plakaty
      nawet chcialam sobie tatuaż zrobić ale .. starzy ^^ kazdy mam prawo byc fanem/ką na
      zabój ;-*
    • discophantom Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 10:28
      Alex Kapranos!
      mam go na komputerowym pulpicie, w teczce z rysunkami i na każdej playliście.
      gdyby był kilkanaście lat młodszy, a ja mieszkałabym w Anglii, już byłby mój. <3
    • fabiankowa Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 12:18
      killerpilze <333
      boscy są smirk
      mam dwie płyty ^^
      tapete na pulpicie
      różne obrazki z googli z nimi ;P
    • audreey Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 14:18
      ja jestem ogromną fanką The Killers. wink
      • ashleyandmiley Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 14:21
        Uwielbiam Ashley Tisdale..
        Poprostu ją kocham serceserce
        Także lubię Miley Cyrus, Selenę Gomez,
        Emmę Watson i The Veronicas ale
        nie na zabój.
    • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 16:20
      taaaaaaaaaaaaak.
      My Chemical Romance, ofc.
      dałabym się zabić dla każdego z ich członków. x D
      • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 18:23
        kochanie, nie chcę się z tobą bić o ich względy. cool
        jesteś młodsza, zejdź mi z drogi. cool
        • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 20:08
          spryciara.
          Gee i Ray dla Ciebie - to jestem skłonna oddać.
          ale Franiuszka , Majki i Bob są moooooooooooi < 3333333
          • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 20:12
            CZEMU TY MASZ AŻ TRZECH?!
            PODZIEL SIĘ MICHAŁKIEM NA PÓŁ!!! ALBO FRANECZKĄ!!! : DD
            • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 20:32
              bo jestem fajna. : D
              • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 11:24
                nje, nje jesteśśś. ;c
                oemgie, ale mam zapłon. xddddddddddddd
                brawo ja.

hahahahahhaha, gdybyście wiedzieli jaką miłością darzę Chemików,
                to byście powiedzieli, że jestem walnięta. : DD
                • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 18:46
                  :foszek:
                  spie...j. : D
                  ja wiem swoje.

• independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 19:15
                    śmierdzisz.
                    • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 20:48
                      piździsz. : D
                      • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 21:02
                        ssij. xd
                        • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 30.09.09, 07:57
                          weeź, przestań śnić. : D
                          • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 30.09.09, 12:42
                            lubię placki.
                            • zuaona Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 30.09.09, 19:24
                              krowie? XD
                              • independent_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 03.10.09, 12:50
                                jesteś absolutnie obrzydliwa. XD
    • lara12 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 19:00
      ja też kocham ashley tisdale.!! gra zajebista muzę i wygląda świetnie.!!
      jednak taką fanka na zabój (dosłowniewink) to jestem, jeśli chodzi o Roberta
      Pattinsona.!! wiele bym oddała żeby dostać choćby jego autograf.!! ja go po
      prostu kocham.!!
    • dakota_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 21:40
      na zabój ....
      nie mam tak .
      strasznie lubię dakote fanning , robert pattinsona , miley cyrus ...
      • me. Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 29.09.09, 08:42
        fanką jestem, ale nie na zabój. bez obsesji. tongue_out
    • pauliska1212 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 13.09.09, 22:45
      niee ;p jak lubię to lubię ale nie żeby na zabóJ. tongue_out
      • volki Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 19.09.09, 17:11
        RBD big_grin
        od rozpadu ciagle śledzę ich solowe kariery, chociaż teraz trochę mniej.. przez
        brak czasu wink
        ale wiem co ukażdego z nich się dzieje. mam jedną płytę. miałam kupić następne,
        ale póki co zbieram na koncert Any w Polsce big_grin albo niekoniecznie w Polsce,
        jeśli się nei doczekamy wink
      • pepu Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 19.11.09, 13:23
        Lady GaGa!!kiss* Miley, Justin. xDD ale oni to juz zaraz puzniej xDkisskiss
    • kamiliosa Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 22.09.09, 19:16
      Ja jestem straszną fanką Skye Sweetnam, Mitchela Musso i Metro Station. Wiem o
      nich chyba wszystko...
    • heuhue__najt. Michael . 22.09.09, 19:24
      hym, wydaję mi się że jestem prawdziwą fanką Michael'a Jacksona ,
      co prawda, że gdy jeszcze żył nie interesowałam się nim, ale
      kiedy dowiedziałam się o jego śmierci zaczełam ryczeć jak mała dziewczynka, która chcę
      lalkę a rodzicę nie chcą jej kupić ,
      czułam pustkę, tak jakby umarł ktoś z moich bliskich .
      Właśnie wtedy zaczełam się nim interesować w jeden dzień przesłuchałam wszystkie jego
      piosenki, jestem pod wielkim wrażeniem twórczości Michael'a był takim wspaniałym
      człowiekiem .
      Moim zdaniem nie był dziwakiem, wierzę że miał tylko 3 operację plastycznę i że chorował
      na żadką chorobę, która wybieliła jest skórę . Nie wierzę w to, że Michael molestował
      dzieci, przecież on tak bardzo je kochał .. sam stracił dzieciństwo przez swojego ojca
      tyrana i dlatego chciał dla swoich dzieci jak i innych jak najlepiej , !
      Oglądałam wywiady, filmy z nim .. dowiedziałam się z nich, że Michael był taki jak każdy z
      nas, był normalnym człowiem, kochał sztukę i był strasznie nieśmiały .. wstydził się
      tańczyć przez publicznością, dlatego brał leki które pomogały mu przezywyciężyć ten
      strach .. a moon walker w jego wykonaniu jest wspaniały . !

Jestem też prawdziwą fanką Miley Cyrus,
      co z tego, że zrobiła sobie sesją zdjęciową w bieliźnie , ?
      no helloł, on miała wtedy 16, za pewno co 3 z nas robiła sobie takie fotki , !
      to nic dziwnego w jej wieku - jest normalną nastolatką , !
      muszę też wspomnieć o jej niby "tańcu" na rurze .
      nie przyszło wam do głowy, że Milz tylko trzymała się tej rurki żeby nie spaść ..
      jedyne co przy niej zrobiła to kucneła - o to cała filozofia ..
      tyle hałasu o nic !!

Zawsze będę broniła Micheal'a jak i Miley bo uważam, że zasługują na to,
      ich telentów nie można porównywać, są różni a jednak tacy sami - normalni ludzie ; )
      dajcie już spokój im ,
      • linda Re: Michael . 14.11.09, 22:56
        ja tez jestm fanka MJ i to tez po jego smierci. W sumie mama pokazala mi go kiedys na
        reklamie i mi sie on spodobal chcialam zeby mi cos o nim opowiedziala ale ktos do niej
        zadzwonil i rozmowa sie urwala glupio mi bylo dopytywac sie i czekalam przad telewizorem
        caly czas na ta reklame niestety puscili ja tylko moze jakies 5 razy.Byla to reklama
        pomozmy dzieciom i tez nie wierze w to ze niby "molestowal" dzieci zal mi tych ludzi ,
        ktorzy wiedzieli w nim dziwaka bo byl naprawde dobrym czlowiekiem w dzien jego smierci
        mama zaczela mi opowiadac jakim dobrym byl czlowiekiem i przegadalysmy pare godzin
        od tej pory ryczalam za nim co wieczor i to przez miesiac bo wyjechalam do taty i nonctop
        ogladalam programy muzyczne byle by tylko uslyszec jego piosenke niewazne jaka a tata
        mi jeszcze podglasnial bo tez go bardzo lubial od tej pory ja co wieczor jak nikt nie patrzyl
        ryczalam i nie plakalam tylko zwyczajnie ryczalam za nim kupowalam gazety i potrafilam
        czytac calymidniami o nim i nawet zrobilam za niego odpust zupelny na cmentarzu
    • paulinusia4 Lovee Miley 22.09.09, 19:26
      No oczywiście smilesmile
      Kocham Miley Cyruskiss
      Codziennie sprawdzam:
      Miley-World
      jej twiitera
      i bloga o niej big_grin

Lubię też wiele innych gwiazd, ale ją akurat kocham kiss
    • your_girl Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 22.09.09, 19:32
      chyba nie

HELP
      • natalka_xd Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 22.09.09, 20:53
        taa, jestem fanka na zabój zespołu Paramore ;dd Znam większość piosenek na
        pamięć, codziennie odwiedzam strony im poświęcone, oddałabym wszystko za ich
        koncert *.* Zbieram wszystkie wycinki z gazet, plakaty, mam z nimi torbę ^^ xd
        Bardzo ich cenię i denerwuje mnie to, że większość kojarzy ich tylko jako tych
        od Zmierzchu.
        • natixdd Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 24.09.09, 16:50
          Taak Ryana Shecklera . Ale wgl o nim w gazetach ani tu nie piszą ;/ . Lubie tez
          Taylor Swift wink
          • cynamonovaa Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 24.09.09, 18:52
            o taak....Ryan jest zajebisty :d
            • silly_girl Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 24.09.09, 19:01
              Miley Cyrus i Demi Lovato <3
    • 300flowers Jackson+Tokio Hotel. 24.09.09, 19:04
      Kocham Tokio Hotel. Mam ich każdą płytę + nagrania z koncertów. Obkleiłam sobie
      cały pokój plakatami Billa i Toma... xDDD Wiem- bez komentarza ;D

...+ uwielbiam Michaela Jacksona. Również mam wszystkie jego płyty, ale niestety
      nie mam plakatów by obkleić sobie... hm, chyba już sufit xDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka