olidka 05.08.09, 11:12 Oglądacie w ogóle jakieś polskie kabarety? Chodzicie specjalnie na ich występy? Ja np. uwielbiam LIMO, Neonówkę, Kabaret Młodych Panów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blah___rock Re: Polskie Kabarety 05.08.09, 11:18 -----> Neonówka , Łowcy.B , Formacja Chatelet , Paranienormalni ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Polskie Kabarety 05.08.09, 11:21 nie chodze na występy ale oglądam w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Polskie Kabarety 05.08.09, 18:53 uwielbiam łowcy.B neonówke kiedyś jeszcze ani mru mru ja tam lubie wszystkie jeżeli moge się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Polskie Kabarety 05.08.09, 19:06 A ni mru mru, Łowcy.B, nie chodze na ich wystepy, ale kiedyś widziałam OT.TO byli w moim mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Polskie Kabarety 16.08.09, 22:36 polskie kabarety to najlepsze kabarety na swiecie ;d nie chodze na wystepy, ale kiedys widzialam chyba kabaret otto gdzies nad morzem a ogolnie to uwielbiam łowcy.b, ani mru mru i neonówke a grzegorza halame lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Polskie Kabarety 16.08.09, 23:36 Kabaret Młodych Panów <3, Ani mru mru, Kabaret moralnego niepokoju, poniekąd neonówka, limo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Polskie Kabarety 19.08.09, 11:51 ja niestety nie byłam na żadnym kabarecie. tak na żywo, a nie w telewizji. mój ulubiony kabaret to Kabaret Skeczów Męczących, a szczególnie te z Krzynówkiem i Trwam Telegra. jeszcze Kabaret Młodych Panów (obejrzyjcie sobie PitStop Kubicy. krótkie ale fajne), Neo-Nówka i Łowcy.B Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Polskie Kabarety 27.08.09, 08:40 Ani mru mru, Kabaret moralnego niepokoju i jeszcze ostatnio był taki mim ale nie pamięam nazwiska. A, i jeszcze z Ani mru mru słoneczny patrol Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 16:56 ja uwielbiam polskie kabarety neonówka , paranienormalni , kabaret moralnego niepokoju , ani mru mru i wiele , wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 17:04 Oglądam. W większości są głupie na potęgę, ale przy tym takie zabawne. Nazw grup kabaretowych nie pamiętam, jeśli któraś otrze mi się o uszy, to jestem w stanie skojarzyć - ale tak, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassie. Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 17:08 Łowcy.B i Neo-nówka ! no i Gregor Halama xd Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 17:09 ja uwielbiam Kabaret Moralnego Niepokoju . xdd oni są dobrzyy zobacz sobie , nie wiem może na youtube . x DDD POZDRO . Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 22:05 lubię Neonówke i Kabaret Moralnego Niepokoju , świetni są ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: Polskie Kabarety 22.11.09, 22:09 Ja uwielbiam polskie kabarety. Nie mam jakiejś ulubionej grupy, po prostu oglądam to co jest. xD Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Polskie Kabarety 06.12.09, 23:37 `Jakoś nie przepadam za kabaretami : p Odpowiedz Link Zgłoś
goodka Re: Polskie Kabarety 06.12.09, 23:46 Ja uwielbiam Często właśnie na 2-ójce oglądam ;P Mój ulubiony to: - KMN (kabaret moralnego niepokoju) - AMM (Ani Mru Mru) Odpowiedz Link Zgłoś