maggy297 05.08.09, 16:49 Znacie może jakieś szkoły z nauką języka japońskiego ? Albo strony internetowe do domowego nauczania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmos Re: Język japoński 05.08.09, 17:07 Szkoły nie znam rzadnej a co do stron int. to poszukaj w sieci napewno coś znajdziesz. ( chyba ci nie pomogłam, ale to pewnie dlatego ze ten jezyk jest dla mnie obcy i nie bardzo sie nim interesuje) Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Język japoński 05.08.09, 17:12 zobacz na stronie www.supermemo.net nie wiem czy tam będzie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Język japoński 06.08.09, 23:17 japonka.pl to bardzo odbra strona polecam, sama tam się uczę. Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: Język japoński 07.09.09, 19:15 U mnie w mieście jest szkoła do nauki języka japońskiego i chodziłam tam przez pare miesięcy. A tak na ogół to polecam ci książkę " Język japoński dla początkujących" Ewa Krassowska-Mackiewicz wydawnictwo PJWSTK ona jest taka biało-szara, jej koszt wynosi oik 50 zł. Japonka.pl to dobra strona ale ja osobiście wole książkę Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Język japoński 07.09.09, 19:23 Niestety nie, ale możesz poszperać w necie i znaleźć takie stronki. Na pewno znajdziesz (: Pozdrowionka : * Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Język japoński 07.09.09, 19:49 wiem jak jest sekretarka ale nie wiem jak się pisze "nagasuka" x DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś