martusia7896 08.08.09, 13:01 też macie takie fazy że jak ktoś idzie to jakiś głupi tekst walicie xdd ja ostatnio: idzie jakaś babcia a ja wesołych świąt xD a ona dziękuje jaki najgłupszy tekst walnełyście? jak jest już taki wątek to sorry )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremowa.xd Re: tem i tego xdd 08.08.09, 13:08 jakieś pół roku temu , wychodziłam z koleżanką ze szkoły . idziemy korytarzem , gadamy , śmiejemy się . po chwili , gdy doszłyśmy do wyjścia , moja koleżanka taki tekst do ochroniarza ; ' dzień dobry ' , a on ' paaa ' . gdy wyszłyśmy z budynku , myślałam , że umrę ze śmiechu . żeby do starego dziadka przy WYCHODZENIU powiedzieć 'dzień dobry' to szczyt . ale żeby na coś takiego odpowiedzieć 'paaa' to jeszcze większy szczyt ;DDD . a najlepsze było to , że oboje nie zorietowali się , że powiedzieli coś głupiego . Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz Re: tem i tego xdd 08.08.09, 15:39 to wy macie w szkole ochroniarza? ja kiedys ide, a tu jakis dziadek... ja mu 'ma pan bobra na glowie' a on mi 'wiem'... xD Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: tem i tego xdd 10.08.09, 08:49 Haha... myślałam, że się posikam jak, to przeczytałam. Naprawdę dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: tem i tego xdd 19.08.09, 21:22 mi to sie cżesto zdarza, biegnie jakiś koleś i to strasznie szybko a my z kumpelą eej ty!! ten aż staje i sie obraca a my no, no właśnie ty! a ten mina jakbym z marsa przelciała i mowimy a wiesz co już nic albo uważaj nie wywal sie bo...o kurcze ominołeś już ten krawężnik na którym miałeś uważaj żeby sie nie wywalić dobra może nie śmieszne ale fajną koleś miał mine... albo kiedyś 'widzsz tą babe z niebieską torbą' - kumpela do mnie a ja na to 'gdzieeeee??' 'no ta tu' gdzie?!! aale przecież to jest facet - wydarłam sie na cały głos! a wtedy babka obraca sie i mówi 'to było do mnie' a ja w śmiech i mówie 'ee niee' i biegiem uciekamy, ale serio wyglądała jak facet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: tem i tego xdd 08.08.09, 13:48 Moze nie tyle teksty,a le kiedys ide z moja kuzynka i jedna kolezanka i jedzie taki chlopak na rowerze (ja bylam u mojej kuzynki). I jak nas mijal to tak tupnelam noga i 'oddawaj rower.!!' hah xd Biedak tak sie wystraszyl, tak mi tego malego potem zal bylo Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: tem i tego xdd 08.08.09, 15:49 Heheee...fajowy wątek ^ Ja raz ide z koleżanką do samochoduu, i idziemy chodnikiem xd a obok byla taka paczka pijaków.... I ja gadam "Ale żal jótro bede musiala wstawać o 8 rano bo bede szla do kosciolaaa" A taki jeden z tej paczki "Ja teeeeż, ja teeeż" a ja potem "A co mnie to obchodzi ??!!" haha a ja w smiech .... Moze to i nie jest smieszne ale mi sie podobaloO... Jeszcze duzo walnietych tekstów walnełam xddd ale juz niepamietam Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: tem i tego xdd 08.08.09, 15:46 A ja raz idę sobie ulicą do sklepu, patrzę a tu jakaś babcia idzie, to ja do niej powiedziałam "dziękuję" zamiast "dzień dobry". Wiem, wiem jestem dziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: tem i tego xdd 08.08.09, 16:13 Raz jakiś chłopak jechał szybko na rowerze i był ubrany w niebieską bluzkę i szorty a ja do niego Gdzie pędzisz smerfie Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: tem i tego xdd 19.08.09, 17:04 gdy byłam mała powiedziałam na dobranoc do rodziców ,,wesołej wielkanocy'' Odpowiedz Link Zgłoś