sonea_ Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 04.10.09, 10:34 głupie . hana . hana hana hana ... dostaje swira . ! Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 13:18 też mam dość takich widoków, ale nie zwracam już uwagi. i tak za góra rok , dwa lata moda minie Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 13:25 mnie też to wkurza! już nawet w szkole to chodze z glową spuszczoną na dół! TO MNIE DOBIJA!!!!!na du.pie już nawet ją widziałam zal Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 13:32 zgadzam się z Tobą w 100 % . nie lubię jej między innymi przez to całe zamieszanie, no i przez jej muzykę . nie pasi mi, ale nie o tym tu teraz mowa .. ja tego nie rozumiem . chyba teraźniejszą erę powinni nazwać erą hany montany . to jest straszne . i wgl . wszyscy próbują zarobić na tych dzieciach które są naiwne i w zasadzie lubią tylko hane montane a nie miley cyrus .. później biedniejsze dziecko widzi że koleżanki wszystko z haną, a ono nie . i jest mu pewnie przykro .. a oni koszą tylko kase .. bez sensu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lili_put Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 13:52 To jest żałosne, że ta dziewczyna nadaje się tylko na zeszyty 16 kartkowe w supermarketach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
janet_kaulitz Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 13:54 mnie też to przeraża . Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:00 weź bleee nie lubie jej i tego wszystkiego co robią z jej podobizną Odpowiedz Link Zgłoś
culenoowa Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:19 W ogóle nie jestem za tym, aby produkowano przedmioty z jakichkolwiek bajek czy filmów, gwiazd itd. Ehe, zaczyna się: najbardziej przeszkadza mi, że jak produkowali rzeczy z HSM czy Hannah Montana, to teraz jeszcze Twilight! Ostatnio na Vivie mowili o tym, że można kupić damskie figi z Robertem Pattinsonem! To jest OKROPNE! bleeeee.... pfffff... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:22 Oh boshe , przeraża mnie to Idę se po mieście , co widzę ? Hanah montana poduszka . Wchodzę do księgarni lub do didla Hanuś wszędzie - Epidemia !! . Ludzie , pomocy ; > - Dosyć , proszę xdddddd Odpowiedz Link Zgłoś
culenoowa Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:22 Nawet wczoraj jak pojechałam do kuzynki to pokazywała mi perfumy i puzzle z HM! Ona ma 10 lat, albo 11! Jak to zobaczyłam, to aż mnie naciągnęło na rzyganie, za przeproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:21 co jeszcze wymyślą? taką specjalną lodówkę. zacznij dzień z Hannah Montana. wiesz, otwierasz a tam piosenki Hannah, taka playlista i jeszcze Hannah wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:25 Taa .... No i widzimy jakie fanki ma Miley 4-11 lat ......... Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:26 Też mnie to denerwuje... Tak samo jest z High school musical Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja co do hanki dup.nki xdd 29.11.09, 14:31 niestety hanka d..anka jest wszędzie !!! ysszzz , epidemia ! nie wychodzę z domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:31 Racja, jest wszędzie i to mnie dobija, dzieci znalazły by sobie inny obiekt do naśladowania. Hannah jest przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:36 masz problem! x dd ja też ją uwielbiam, cieszę się, że tyle osiągnęła. akurat te rzeczy mnie nie wkurzają. plecaki, piórniki-nie. może gdyby papier toaletowy powstał z Hannah byłoby to dziwne. te rzeczy nie są wkurzające. tylko żałośnie to wygląda na ludziach. idziesz w koszulce z Hannah. to tandeta jest i tyle. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 14:38 ` joko dobrze mówisz. ale był już taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 15:42 ty to jeszcze sie tylko na to patrzysz, ale ja mam w domu 4 klasistke i jest tragedia ONA MA NAWET POŚCIEL Z HM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 15:44 ja już nie mogę patrzeć na jej mordę Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:18 ehe...i strógawka i notatniki i co najważniejsze...perfumy....masakra...no ale ładnie pachną...chciałam zobaczyć zapach a tu ...proszę...puste Odpowiedz Link Zgłoś
ina_xd Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:24 Taaa , też mnie to wkurza . ; [ . Ostatnio nawet widziałam zapachy do szafy z hanną ! . ; / , Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:30 Ja lubię Hannah ( Miley . ) Ale rzeczywiście lekka przesada ... Niedawno zrobiłam sobie na żarty zdjęcie w Carrfour z czapką Hannah Montana .. Ale co im się dziwić ?? Jak ludzie na tym zarabiają .. Jak widza , że im się to sprzedaje to dalej produkują jakies badziewia .. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:30 lubię miley ale też mnie to wkurza ! nienormalne jest to że 4-latki mają koszulki z hanną i wogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:33 ` no maxx ;dd ale jakie to jest wkurzające. dla mnie najlepiej by było jak znalazłaby się na papierze toaletowym^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:35 wejdź do pokoju mojej, hm, młodszej siostry która de facto siostrą nie jest, a uciekniesz z krzykiem. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:38 Co prawda to prawda xD Nie wiem czy smiac sie czy plakac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:37 Tylko dzieciaków kręci takie gó... z haną...też mam jej dość,niech wezmą prezerwatywy z haną,a nie sorrka przecież cnota jest tylko dopuszczalna Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 16:40 Ja mam majtki z Hannah xD Dostałam na imieniny xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulina055 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 19:29 NO !! Wszędzie ona jest!! Wrrr.. !! Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 29.11.09, 21:05 `Nic do niej nie mam ale uważam że to lekka przesada` Odpowiedz Link Zgłoś
trzynascie. hannah . 01.12.09, 13:51 hm . lekka przesada . zapomniałaś o plastrach . xd lubię Miley, Hannah trochę mniej . ale to już mnie denerwuje . to Miley jest gwiazdą . Hannah to grana przez nią postać . więc to tak jakby MJ zagrał w jakiejś komedii romantycznej . i by go nazwali np. Booby Schoowhater . i by wydał soundtrack do filmu . i ludzie by teraz słuchali tego Booby'ego . Ale to tak realy byłby MJ . i to jest takie trochę wkurzające . . jednym słowem . ok . paroma : Disney wyprodukował Hannah, nie Miley . a teraz nie może znieść tego, że sama Cyrusowa odnosi tak wielki sukces . i wypuszcza coraz to nowe rzeczy, aby ludzie nie 'zapomnieli' o Hannah . żenada Odpowiedz Link Zgłoś
karola9811 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 03.12.09, 17:37 odwal sie od niej ja mam dywan z hannah montana i co mi zrobisz mogę ci przesłać zjęcie jak tylko chcesz tylko napisz że chcesz go zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: Hannah Montana jest...Wszędzie! 03.12.09, 18:05 popieram ! to sie robi głupie !! Odpowiedz Link Zgłoś