Dodaj do ulubionych

,,Przed Świtem'' ;*

11.08.09, 10:01
Ma ktoś tą książkę ? na której stronie jesteście ? ja na 94 . mam pytanko. o co chodzi na stronie od 89 do 91 ? co edward zrobił belli ? i dlaczego to zrobił ? ja nie wiem. piszcie.
Obserwuj wątek
    • najaranazyciem Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:06
      Ja dopiero na 55 bo czytam od 2 dni wiec ci nie powiem co jest tam napisane xD
      A ty od kiedy czytasz ?
      mi sie bardzo podoba a tobie ?
      • independent_ Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:11
        Ja to sobie tłumaczyłam tak;
        Edward w stanie podniecenia nie potrafił zapanować nad sobą i aby nie zrobić
        krzywdy Belli, czego się najbardziej bał, wyżył się na poduszkach i innych
        przedmiotach. wink
        • annalovato Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:16
          Dokładnie tak jak pisze independent_, ale zanim wyżył się na poduszkach przez przypadek
          lekko posiniaczył Bellę wink
          • quelle Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 21:05
            Ja jestem na 36 dopiero ;p
    • miley. Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 21:40
      miałam tę książkę od razu jak wyszła. Oczywiście przeczytałam ją w dwa dni.
      Kocham te książki. niestety nie pomogę ci bo nie wiem co było na tych stronach.
      • ladyyxd Re: ,,Przed Świtem'' ;* 12.08.09, 10:53
        moim zdaniem to najlepsza saga z wszystkich 4 części ; ] ja mam książkę od 3 dni i jestem na księdze 2 : Jacob. ;P a dokładnie to na stronie 145 = ]
        • independent_ Re: ,,Przed Świtem'' ;* 12.08.09, 14:09
          Ja kupiłam to wszystko pod koniec maja. pod koniec czerwca miałam wszystko
          przeczytane. ; D
    • agusiak01 chyba tak 13.08.09, 23:19
      Edward gdy jest przy takim kontakcie z Bellą nie może nad sobą zapanować i mógłby
      nawet zabić Belle, ale że ten myśli racjonalnie i nie chce zrobić krzywdy ukochanej to
      wyżywa sie na przedmiotach, tak to zrozumiałam przynajmniej ja wink
    • agusiak01 Re: ,,Przed Świtem'' ;* 13.08.09, 23:20
      a propo ksiązki to jest świetna uwielbiam ją przeczytałam chyba w 2 dni smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka