Dodaj do ulubionych

Problem z pryszczami i wagą!

12.08.09, 21:28
Hej. Po pierwsze. Co robicie, żeby nie mieć tyle pryszczy? Ja używam toniku
Under Twenty i mam wrażenie, że nic nie pomaga... A po drugie. Co robicie,
żeby by szczupłą? Ja jestem szczupła, zwłaszcza w roku szkolnym, ale potem w
wakacje nabieram wagi i potem do szkoły przychodzę "pulchna" crying Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • pijanesloneczko Re: Problem z pryszczami i wagą! 12.08.09, 21:35
      Ja używam GARNIER Czysta Skóra 3 w 1 i jest bardzo skuteczne. Trzeba myć twarz 2
      razy dziennie (rano i wieczorem). Jego się spłukuje jak coś. A sam tonik w sumie
      nic nie działa. Tonikiem możesz myć twarz mniej więcej po południu. A co do
      pulchności to nie wiem... Schudniesz w szkole ;P
      • migonne Re: Problem z pryszczami i wagą! 12.08.09, 21:56
        Oo, muszę wypróbować tego garniera. wink dzięki wielkie! wink ;* każdy mi mówi, że
        jestem szczupła, ale ja bym chciała spalić tylko brzuszek, który strasznie mnie
        denerwuje.
    • martusia7896 Re: Problem z pryszczami i wagą! 12.08.09, 22:01
      co do cery to mam ten sam problem sad
      patrze na siebie z obrzydzeniem indifferent
      używam garnier 3w1 i tak nie daje różnicy jedynie że sie już nie swiece i tonik z ziaji
      • pijanesloneczko Re: Problem z pryszczami i wagą! 13.08.09, 16:36
        Nie wiem, mnie Garnier pomaga. Skóra się nie świeci, a że używam go dość długo,
        to zniknęły zaskórniki i pryszcze z czoła. Może po prostu na Ciebie inaczej
        działa. wink
    • tanatalka Re: Problem z pryszczami i wagą! 13.08.09, 18:46
      No więc ja mam tak że na pryszcze na początku (przez jakiś max. miesiąc)nowo produkt
      kupiony działa używalam maścibrevoxyl i super ale teraz znowu nic myję twarz też nivea
      young wash off, ale ostatnio mam takie pryszcze co strasznie bolą jak się je dotyka i boję
      sięże porobią mi się takie blozny dlatego wybieram się do dermatologawink a co do wagi to
      poprostu ogranicz się ze słodyczamisciana wiem że to bolesne ale dobre
      • independent_ Re: Problem z pryszczami i wagą! 13.08.09, 18:52
        Ja używam tonika oczyszczającego z clean&clear oraz Davercin [do kupienia w aptece].
        i jeszcze ograniczam jedzenie słodyczy, bo mnie zawsze po nich wysypuje.

i pomaga.
    • julitka Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 16:12
      Musisz wypróbować różnych ksometyków na pryszcze, bo na każdą cerę działa co innego. Nie jedz czekolady, czipsów, nie pij kakao.
      A co do wagi... Ja sama się odchudzam... Prawie w ogóle nie jem słodyczy, staram się jeść regularnie, ok. 18-stej kolacja, nie podjadam, ćwiczę na stepperze (ćwicz, obojętnie co, najlepiej powyżej 20 minut), moja dieta to 1000 kcal, ale ja polecam ci jeść więcej, bo mi na tej diecie jest trochę słabo. Zastanów się, co zazwyczaj jesz, oblicz kalorie i postaraj się jeść tych kalorii trochę mniej. Nie słodź herbaty, pij wodę. Jeśli lubisz soki, itd., to wybieraj te z napisem: Sok 100%. Polecam oglądanie programów, typu: Jem i Chudnę (Polsat Cafe), Jesteś tym, co jesz (nie wiem, czy jeszcze leci, TVP1, TVP2), Rozmiar w dół (TVN Style).
    • lilii_95 Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 19:12
      coz... co do cery i wagi mam identyczny problem crying ja z problemem tradzikowym
      poszlam do dermatologa... przepisal mi dwa zele (benzacne i davercin) no i
      troszke pomagaja smile niestety, porzadna kuracja przeciwtradzikowa trwa pol roku
      ! wiec nie mozna tak od razu oczekiwac efektow... polecam wizyte u dermatologa wink
      Garniera 3w1 uzywalam. i coz nie polecam za bardzo co prawda skora jest matowa
      ale pryszczy coraz wiecej (mozliwe ze moja cera nie tolerowala tego srodka
      mozliwe ze z toba bedzie inaczej)... a waga sie nie przejmuj wink zejdzie sama w
      ciagu szkoly wink
      • wylansowana Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 19:17
        idź do dermatologa . i lekarz powie ci co robić.
    • stella_15 Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 19:25
      ja tez uwyazm Garniera 3 w 1 wink widze ze wiekszosc z was go uzywa wink a co do
      pulchnosci to ci zazdroszcze,! bo ja mam podobny problem tylko w druga strone
      crying( jestem szczupla i nie daje razy przytyc bo przemiana materii i te sprawy..
      wiec ciesz sie z tego co masz! wink naprawde,kisskisskisskiss
    • stella_15 Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 19:26
      aaa i co do wagi to sa wakacje! mozesz na rowerze jezdzic, biegac, plywac- moze
      tak spalisz to co ci nie potrzebne wink
      • malina. Re: Problem z pryszczami i wagą! 15.08.09, 19:31
        Ja zadnego sprawdzonego przez siebie sposobu na te dwie sprawy nie mam, bo nigdy
        nie miałam pryszczy ani nie byłąm 'pulchna'. Ale moja kol miała pryszcze i
        zaczeła uzywać kosmetyków Under 20. Codziennie rano i wieczorem myła twarz
        żelem, czysciła tonikiem i nakładała krem a co tydzien kładła maseczki. Po 2 tyg
        zaczęła wyglądać lepiej. Ale tak jak dziewczyny pisały Garnier też podobno sie
        sprawdza. xdd
        • likemaja Re: Problem z pryszczami i wagą! 17.08.09, 01:56
          ja mam takie cóś w aptece ie kupuje "AFRONIS"
          działa jak spirytus - wysusza syfy wink
          a na wagę to nie wiem bo sama mam załamkę wink
    • zbuntowanaja Re: Problem z pryszczami i wagą! 18.08.09, 00:05
      sobiscie na pryszcze to tylko krem IWOSTIN to chyba najlepsy produkt jakiego uzywlam i
      uzywam i bylo ich bardzo duzu ale ten krem jest najlepny efekty widac juz po 1 dniu
      uzycia ... a o wage ienie martw ja jezdze na spotkania z kolezankami rowerem i nie jej tak
      duzo slodyczy to wystarczatongue_outwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka