merlimon31 12.08.09, 21:38 Prosze pomóżcie mi jestem troche grubsza niż norma co mam na siebie włożyć żeby wyglądać smuklej niż wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oobeatka Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:10 Yyy... Mam podobną sytuacje jak ty. Ja się zawsze ubieram tak: - spodnie; rurki; zawsze czarne (czytałam, że optycznie wyszczuplają) Dobrze rzeby to nie były "dzwony" - top; pamiętaj rzeby nie byl obcisły! (tak to ci będzie brzuszek widać ) Tylko musi być taki! - troszke dłuższy, na pewno w rzadne pasy ani poziome ani pionowe, najlepiej w jakies rysunki. Tylko nie wiem jaki kolor bardziej wyszczupla biel czy czerń. Ja tam zawsze staram się ubierać na ciemny? Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:15 nie mam pojęcia. Jakoś nigdy mnieto sie nie spotkało, bo zazwyczaj moja waga jest albo idealna albo niedowaga, więc sama rozumiesz mam inne problemy. Ja tam potrzebuje wyglądać grubiej, i sexowniej, uwydatniać kobiece krztałty itp. A jeżeli chodzi o ciebie to ,hmm. YY. Uważam że powinnaś raczej nosić rurki, i ciemne kolory. Unikaj jak ognia, ciuchów w paski poziome. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:30 MileyDemi ma racje, ciemne kolory, a szczególnie czarny, optycznie wyszczuplają. Noś obcisłe spodnie, takie jak dżinsowe lub czarne rurki, i nieco dłuższe bluzki. Możesz również nosić pasek na bluzkę w talii, to sprawi, że będziesz wyglądała szczuplej i będziesz miała większe wcięcie w talii. A może masz jakiś atut, np. duże piersi, długie nogi albo duże oczy? Spróbuj zwrócić na niego uwagę, a nikt nie będzie patrzył na twoje ewentualne niedoskonałości. Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:56 Ja odradzam spodnie 'rurki' one powodują że pupa wydaje się większa, najlepsze spodnie to te s prostą nogawką i wysokim stanem, dzięki temu łatwiej jest schować tłuszczyk z tzw. boczków który widać w biodrówkach. smukłości dodają buty na obcasie, dodają one kilka cm więc od razu wydajesz się szczuplejsza, Gdy masz brzuszek to w rozpiętej bluzie czy sweterku wydaje się on mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jak się ubrać 13.08.09, 19:11 marffa napisał(a): > Ja odradzam spodnie 'rurki' one powodują że pupa wydaje się większa, najlepsze > spodnie to te s prostą nogawką i wysokim stanem, dzięki temu łatwiej jest > schować tłuszczyk z tzw. boczków który widać w biodrówkach. > smukłości dodają buty na obcasie, dodają one kilka cm więc od razu wydajesz się > szczuplejsza, > Gdy masz brzuszek to w rozpiętej bluzie czy sweterku wydaje się on mniejszy. Popieram. Ja np. strasznie nie lubie jak idzie przy kosci dziewczyna w rurkach. to wyglada eemm dziwnie ) Odpowiedz Link Zgłoś