Dodaj do ulubionych

Jak się ubrać

12.08.09, 21:38
Prosze pomóżcie mi jestem troche grubsza niż norma co mam na siebie włożyć żeby wyglądać smuklej niż wyglądam.
Obserwuj wątek
    • oobeatka Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:10
      Yyy...
      Mam podobną sytuacje jak ty.
      Ja się zawsze ubieram tak:
      - spodnie; rurki; zawsze czarne (czytałam, że optycznie wyszczuplają) Dobrze rzeby to nie
      były "dzwony"
      - top; pamiętaj rzeby nie byl obcisły! (tak to ci będzie brzuszek widać wink ) Tylko musi być
      taki! - troszke dłuższy, na pewno w rzadne pasy ani poziome ani pionowe, najlepiej w
      jakies rysunki. Tylko nie wiem jaki kolor bardziej wyszczupla biel czy czerń. Ja tam zawsze
      staram się ubierać na ciemny?
      • mileydemi Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:15
        nie mam pojęcia.
        Jakoś nigdy mnieto sie nie spotkało, bo zazwyczaj moja waga jest albo idealna albo
        niedowaga, więc sama rozumiesz mam inne problemy. Ja tam potrzebuje wyglądać
        grubiej, i sexowniej, uwydatniać kobiece krztałty itp.
        A jeżeli chodzi o ciebie to ,hmm. YY. Uważam że powinnaś raczej nosić rurki, i ciemne
        kolory.
        Unikaj jak ognia, ciuchów w paski poziome.
        • theblackone. Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:30
          MileyDemi ma racje, ciemne kolory, a szczególnie czarny, optycznie wyszczuplają.
          Noś obcisłe spodnie, takie jak dżinsowe lub czarne rurki, i nieco dłuższe
          bluzki. Możesz również nosić pasek na bluzkę w talii, to sprawi, że będziesz
          wyglądała szczuplej i będziesz miała większe wcięcie w talii. A może masz jakiś
          atut, np. duże piersi, długie nogi albo duże oczy? Spróbuj zwrócić na niego
          uwagę, a nikt nie będzie patrzył na twoje ewentualne niedoskonałości.
    • marffa Re: Jak się ubrać 13.08.09, 17:56
      Ja odradzam spodnie 'rurki' one powodują że pupa wydaje się większa, najlepsze
      spodnie to te s prostą nogawką i wysokim stanem, dzięki temu łatwiej jest
      schować tłuszczyk z tzw. boczków który widać w biodrówkach.
      smukłości dodają buty na obcasie, dodają one kilka cm więc od razu wydajesz się
      szczuplejsza,
      Gdy masz brzuszek to w rozpiętej bluzie czy sweterku wydaje się on mniejszy.
      • mandy_ Re: Jak się ubrać 13.08.09, 19:11
        marffa napisał(a):

> Ja odradzam spodnie 'rurki' one powodują że pupa wydaje się większa, najlepsze
        > spodnie to te s prostą nogawką i wysokim stanem, dzięki temu łatwiej jest
        > schować tłuszczyk z tzw. boczków który widać w biodrówkach.
        > smukłości dodają buty na obcasie, dodają one kilka cm więc od razu wydajesz się
        > szczuplejsza,
        > Gdy masz brzuszek to w rozpiętej bluzie czy sweterku wydaje się on mniejszy.

Popieram.
        Ja np. strasznie nie lubie
        jak idzie przy kosci
        dziewczyna w rurkach.
        to wyglada
        eemm dziwnie wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka