slodziutkafanka 16.08.09, 14:52 Ja za to, że są i grają wspaniałą muzykę. To jest zespół jedyny w swoim rodzaju. Tworzy w pewnym sensie taką swoją legendę. Legendę która mam nadzieję nigdy się nie skończy^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jassmin888 [...] 16.08.09, 16:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutkafanka [...] 16.08.09, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 16.08.09, 16:25 za to że są ) Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 16.08.09, 16:27 heh...chyba przesadziłaś najlepszy na świecie??zależy dla kogo bo na kotku jest o wiele więcej anty fanów th!!Przesadziłaś już tym tematem mogłaś napisać za co lubicie th a nie taki wątek dla mnie są obojętni...na początku ich nienawidziłam ale czemu mam nienawidzić jakiś zespół bez powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 16.08.09, 16:31 Ja nie trawię tego zespołu, ale każdy ma swoje upodobania pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 16.08.09, 16:46 Zespół znam tylko ze słyszenia, ngdy piosenek ie słucchałam , węc nie bede sie wypowiadac na temat tego czy lubie czy nie bo nie mam pojecia z wygladu czlonkowie nie za bardzo w moim stylu, lae gusta ssa rozne i dla jednych to ohyda dla innych 8 cudo swiata a odpowiadajac na pytanie za nic Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 15:50 za całokształt twórczości xD Odpowiedz Link Zgłoś
truuskaweczka Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 16:00 pff... za nic xD ale każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 16:01 najlepszy zespół na świecie pojęcie względne. mozecie mnie zapytac za co kocham, np. muse albo my chemical romance. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 19:39 kiedyś ich loffałam ale oni wyszli z mody!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 12:57 Nie lubię ich za bardzo....ale nie będę krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 19:42 Ha ha ha ale sie ubawiłaaam -.- ;/ Chyba najgorszy .. ale co mi tam , po prostu ich nie trawie Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Za słodkiego wokaliste. xDDDD 26.08.09, 19:51 candy.girl zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 26.08.09, 20:00 Świetnie śpiewają,są przystojni i..liczę że będą zespołemjeszcze bardzo dłuuuugo Bo są świetni Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 06.09.09, 15:35 Na pewno za muzykę <33 . Ich teksty piosenek są cudowne . Kocham ich też za oryginalność . Mają własny styl i wgl. Są wspaniali . ! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 07.09.09, 23:28 Za wszystko !! Za to że są Za to że grają taką świetną muzę Za to że mają swój własny styl i w ogóle Są inni,wyróżniają się Kocham Kocham ich całym sercem a zwłaszcza Billa Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 08.09.09, 08:07 jestem antyfanka tokio śmiotel Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 08.10.09, 15:30 Jaki żal !!! Th najepszym zespołem na świecie .? Ale żal !!! Po prostu mi was żal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 08.10.09, 15:40 1. Najlepszy zespół na świecie?? Od kiedy?? 2. Ja ich nie kocham 3. Ja ich nawet nie lubie 4. Są mi obojętni 5. NIE SĄ NAJLEPSZYM ZESPOŁEM NA ŚWIECIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 08.10.09, 19:41 za to że sa....xd Odpowiedz Link Zgłoś
natusiakcb. Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 12:48 Ja kocham ich za wszystko..., a najbardziej Billa, bo on jest sexy i wogule jest super... A jesli ich nie lubicie to po co piszecie na forum o nich... każdy ma inny gust... niektorzy ich lubią, a niektórzy nie... to po ci sie z nich wyśmiewać...? Odpowiedz Link Zgłoś
ewus_6 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 12:55 Kocham ich przedewszystkim za wspaniałą muzyke, która jest lekarstwem na wszeystko Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 13:00 Za wszystko co dla nas robią. ;*;* Pati.. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 13:02 kochałabym ich gdyby przestali tworzyć "muzykę". hahah. nie lubię ich . i to strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 17:33 Słyszałam kilka ich piosenek i nie podobają mi się. Myślę, że to co zrobili to za mało, by nazywać ich najlepszym zespołem na świecie. Dla mnie są za bardzo komercyjni, wydaje mi się, że robią wszystko dla pieniędzy. Uważają, że grają rock- ja bym tego tak nie nazawała ale jeśli podoba się to wielu ludzim to chyba powód by grali dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 17:43 nie będe się wypowiadać, bo jestem tolerancyja i akceptuje Twoje upodobanie. Ale zakładając taki wątek powinno się raczej nadać mu tytuł: Tokio Hotel - co sądzicie ?, bo dodając jeszcze: najlepszy zespół na świecie, budziwmy kontrowersję osób, które za nimi nie przepadają i jak gdyby narzucamy innym to pojęcie. wybacz, ale takie me zdanie ;x Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:10 A ja mam nadzieje że skończy . Mają super głosy ale ich image wszytko Zje***** . Will (chyba) wygląda jak baba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bemad Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:41 slodziutkafanka napisał(a): > Ja za to, że są i grają wspaniałą muzykę. To jest zespół jedyny w swoim rodzaju > . Tworzy > w pewnym sensie taką swoją legendę. Legendę która mam nadzieję nigdy się nie > skończy^^ Bluźnisz mówiąc, że to najlepszy zespół. TH to tylko marketingowa kukiełka, w której nie ma nic orginalnego zaczynając od wizerunku kończąc na muzyce. Wpisz sobie visual kei w wyszukiwarce i zobaczysz trylion Billów, a muzyka to popłuczyny po rocku. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:46 popieram Cię.... i jeszcze za to że mają tylu antyfanów mówiących o nich złe rzeczy a i tak sie nie poddają Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:49 dla mnie najlepszy na świecie nie jest... w ogole nie lubie Th ale toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:54 za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:55 patka -.- Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Za wszystko xD 11.10.09, 20:15 Bo ich po prostu nie da się nie kochać! Hihi xD patka -.- Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 18:59 Za wszystko i jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Za Co Kochacie Najlepszy Zespół Na Świecie-TH 10.10.09, 19:11 dno dno . moje zdanie ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
j_b th 10.10.09, 19:16 Kiedys - TAK! - dzisiaj NIE, TH robiło na mnie wrazenie kiedy bylam w I,II gimnazjum teraz nie obchodzi mnie nic zwiazane z tym zespolem . Czasami tylko sie smiejemy, ze bylysmy tak ... dziwne Odpowiedz Link Zgłoś