12kolos12 16.08.09, 15:50 To mnie wnerwia. Wszyscy myślą, że na kotku są tylko dziewczyny/kobiety! Często na forum nazwy tematów są napisane ze zwrotem do dziewczyn. Na kotku mogą być również mężczyźni! Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaskela Re: Absurd! 16.08.09, 15:54 Kochany, myślę, że wszyscy myślą, że są tu tylko dziewczyny, dlatego że sama osobiście jeszcze nie widziałam żadnego faceta, który by się przewijał po kotkowym portalu. Jesteś pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
veloney ........... 16.08.09, 16:00 W końcu nazwa Kotek.pl - serwis dla nastolatek daje do myślenia nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: ........... 16.08.09, 16:02 Zgadzam się, jesteś pierwszym chłopakiem jakiego widzę na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: ........... 17.08.09, 13:07 Myśle że wiele osób myśli że to portal wyłącznie dla nastolatek ale lubie chłopaków którzy nie wstydzą się i dołaczają do kotka myśle że Kotek.pl może być i dla facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Absurd! 16.08.09, 16:07 No wląsnie to SERWIS DLA NASTOLATEK .Ja widziałam jednego chłopaka, ale szybko zniknął haha Bo tu sie rozmawia o babskich sprawach..więęc to nie żaden absurt Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Lol. 16.08.09, 16:13 Mężczyźni? Chyba chłopcy xD Pomijając to: jesteś jedynym zarejestrowanym chłopakiem jakiego tutaj widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
milky.way Re: Absurd! 16.08.09, 17:19 ja bywam na portalach społecznościowych dla dziewczyn i chłopcy są tam mile widziani, jak rodzynki w cieście tak, że fajnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Absurd! 16.08.09, 17:35 kotek to serwis dla nastolatek z resztą masz napisane żegnam oźęble xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Absurd! 16.08.09, 17:38 Kotek to raczej portal dla nastolatek... A ty jestes pierwszym chłopakiem na tym forum także.... I to nie jest raczej absurd.. Wydaje mi się, że dziewczyny często wolą porady drugiej dziewczyny niż chłopaka bo wydaje mi się, że dziewczyna dziewczyna bardziej zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Absurd! 17.08.09, 13:32 oo ashleyandmiley napisała to super zgadzam sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Absurd! 16.08.09, 19:01 no bo to taki bardziej serwis dla dziewczyn niż dla chłopaków jesteś pierwszym chłopakiem który ma konto na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Absurd! 16.08.09, 22:02 Eeee kochaneńki(xD) jestes pierwszym chłopakiem zalogowanym na SERWISIE PLOTKARSKIM DLA NASTOLATEK (tak , tak w tym jest ukryty podtext xd) Nie bardzo miejsce dla Ciebie ... Tematy na forach są niektóre TYLKO dla dziewczyn ... Chyba , że interesują Cię tematy jak zmieniać podpaski ...<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Absurd! 16.08.09, 23:59 ej ty, kolosie, weź się, bo do czyjejś chałupy włazisz i z pretensjami wyskakujesz! sam jesteś absurd. to właśnie przez takich gości się feministki biorą, o! xD btw, nie no, normalnie taki mężczyzna, że szok, pewnie już 2 dzieci wychował i trzecie w drodze, hahah, no nie mogę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Absurd! 17.08.09, 13:23 `W sumie to fajnie by było gdyby na kotku znaleźli się chłopacy. Może kilku przystojniaków by się poznało i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Absurd! 17.08.09, 13:30 Szczerze jesteś jedynym chłopakiem jakiego tutaj widze! A jestem na kotku dośc często. Zauwarz nawet sam kotek pisze 'Portal internetowy dla nastolatek' czyli dziewczyn. To chyba faktycznie jest portal dla kobiet ale jeżeli lubisz o czytać to nikt ci nie zabrania Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia .. 17.08.09, 13:31 tak, i tych kilku przystojniaków dowiedziało się czy golisz nogi i jak radzisz sobie z okresem kotek to raczej serwis dla nastolatek, ale niech chłopcy wchodzą jak im się podoba . (wątpie, że starszym chłopakom się taki kotek podoba, ale zobaczymy xdd) jesteś pierwszym, gratulacje ; x Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: .. 17.08.09, 13:35 jaki absurd ?! bez przesady ;|| a co ty bedziesz mial do popwiedzenia jak dziewczyna napisze 'kiedy masz okres? ,golisz nogi ? jacy ci sie podobaja chlopacy?' Co wtedy napiszesz.? pozatym jeses jedynym chlopakiem ktorego widzialam na kocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Absurd?! Mężyzna?! 17.08.09, 13:44 Nie jest pierwszym chłopakiem na Kotku. Bo był tu kiedyś taki misiek. 10-letni mężczyzna? Ciekawe. To żaden absurd bo wyraźnie pisze Kotek.pl serwis dla nastolatek no chyba że czytać nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Absurd! 17.08.09, 14:11 myśle że kotek to serwis dla dziewczyn myśle ba to pewne ! zapytaj sie kolegów czy wchodzo na taki portal to może zrozumiesz a może nie Odpowiedz Link Zgłoś