pijanesloneczko 16.08.09, 17:41 Jeśli lubisz Tokio Hotel, bądź ich słuchasz, to wpisz się do tego wątku. Sprawdźmy ile jest tu fanów Tokio Hotel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.08.09, 20:44 Nikt. - Ty jesteś ich fanką ?????????? BoSs niewiedzialam..... Nielubie ich ale cÓż do niektórych fanek nic nie mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.08.09, 21:21 czy to, że jestem ich fanką, sysiek4444, ma jakiś wpływ na to, że mnie lubisz? -.O tzn. lubiłaś mnie bardziej, kiedy tego nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_engel Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 19.05.10, 11:42 Ja pozdro dla fanów Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 01.04.10, 19:43 wielka fanka TH ma wszystkie ich płyty Odpowiedz Link Zgłoś
janet_kaulitz ich . 31.12.09, 00:01 jaa , oczywiście się tu piszę . tokio hotel , Odpowiedz Link Zgłoś
iza__ Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 09.01.10, 09:59 ja też ich kochammmm. <333333333 ;********************************* Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 19.08.09, 14:19 a co sądzicie o piosence Love and Death? xD podoba się wam? mi nie bardzo. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 19.08.09, 14:52 spier.dalaj666 napisał(a): > a co sądzicie o piosence Love and Death? xD podoba się wam? mi nie bardzo. xD dobra jest. na początku nie mogłam słuchać tych wysokich dźwięków, ale teraz przyzwyczaiłam się. jednak mimo wszystko wolę niemieckie wersje. = d Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 19.08.09, 21:43 Automatisch jest lepsze. Ja chcę stare Tokio Hotel z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 20.08.09, 10:14 mi się z nowych najbardziej podoba "human connect to human". też tęsknię, ale gdyby ciągle byli tacy sami i grali podobne do siebie piosenki byłoby nudno. wierzę, że i tym razem zdemolują konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 02.09.09, 08:39 Automatisch jest cudna ;* wszystkie piosenki TH są zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 26.10.09, 19:39 spier.dalaj666 napisał(a): > a co sądzicie o piosence Love and Death? xD podoba się wam? mi nie bardzo. xD nooo słaba. xd Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 26.11.09, 21:04 Mi baardzo.xd Ale naj. po niemiecku-Traumer.xd Odpowiedz Link Zgłoś
tinusia1906 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 30.08.09, 21:17 Oczywiście, że kocham Tokio Hotel! Nie ma lepszego zespołu - Pozdrowienia dla fanów TH! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 30.08.09, 22:46 I jaa ) Tokio Hotel rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
jula_483 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 31.08.09, 11:05 Ja również ich lubię I męczy mnei takie gadanie "ja chce stare TH", to jest głupie... Oni zmieniają się a my musimy się przyzwyczaić. Albo przestac ich lubić Gdyby ciągle robili takie same piosenki jak na początku to byłoby to nudneee Ja pokochałam ich nowe piosenki z "Humanoid". Strasznie mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 31.08.09, 19:19 TOKIO CHOTEL JEST JURZ NIEMIODNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
xis Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 31.08.09, 21:11 Ou, a wiesz, że pisząc w tym temacie wpisałaś się na listę fanów? xD Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 31.08.09, 21:25 lubię ich. nie wiem, czy za fankę uznać się mogę, przypuszczam, że nie, ale muzykę mają fajna i z przyjemnością ich słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 31.08.09, 22:32 an3ciaa napisał(a): > TOKIO CHOTEL JEST JURZ NIEMIODNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Kochanie.... "chotel" pisze się Hotel "jurz" pisze się już. Pani z polskiego jest z ciebie dumna!! Skoro idziesz za tym co jest modne to ja składam ci gratulacje - ale tu raczej nikt nie powinien być z ciebie dumny. Więc.... Idź za modą, a na pewno wyjdziesz na ludzi ) Nie chcę głośno krzyczeć, ale: TAK JESTEM FANKĄ xD heheh xD TH rządzi xD A więc.... pozdro dla fanów xD Jak bym was widziała to wiecie: Ale was nie widzę to ewentualnie mogę sobie: Ale mogę wam posłać: Hehehe xD Jutro szkoła, a ja mam tak zajebisty humor że aż mnie rozwala od środka xD TH RZĄDZI!! Pamiętajcie kwiatki * Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: ile tu fanów TOKIO HOTEL.? 31.08.09, 22:51 Ancia czy jak ty się tam podpisujesz, od razu widać, że matka natura w Twoim przypadku nie była łaskawa jeżeli chodzi o...yhym... inteligencję. Po pierwsze, 'już' pisze się przez 'ż'. Po drugie, czy jeżeli ta cała Hannah Montana stoczyłaby się na dno, to przerzuciłabyś się na inną gwiazdę ? Co z tego, że Tokio Hotel jest - jak to określiłaś - już nie modne ? Tu chodzi o ulubiony gatunek muzyczny, a nie lans. Jakie tutaj dzieci się trafią... PS. Żeby nie było: ja nie jestem fanką tego zespołu, ale takie dzieci jak ta ancia coś tam mnie irytują. Odpowiedz Link Zgłoś
nazybena1 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 05.09.09, 18:59 ja kocham bilusiaa !! i vanewske i zacusia ale bill jest słitaśny !! slub z nim jutro biore. on mnie lofcia ja go tez i mamy dzieci !!!!! kocham cie bill !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 14.10.09, 16:39 No i jeszcze ja!Wierna fanka,ale chyba najbardziej to Toma xD A jeżeli ktoś miałby ochotę poczytać jakieś opko o TH to wbijajcie na: opowiadaniepauluskioth.blog.onet.pl/ I zostawcie po sobie jakiś ślad Odpowiedz Link Zgłoś
martidemi Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 14.10.09, 16:41 Kiedyś ich nie lubiłam ale powiem że mają nawet kilka fajnych piosenek więc można powiedzieć że jestem ich fanką Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.10.09, 14:08 Wszyscy powyżej, odjąć mnie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.10.09, 14:09 zEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.10.09, 14:30 tokio hotel , tokio srot3l. suki rozj3vbaneeee . /// Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.10.09, 18:48 Kocham Th ) A ich album jest nieziemsko cuudny Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 16.10.09, 18:53 nie jestem fanką, ani miłośniczką muzyki, ale nie mam nic do nich Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride jak można ich nie kochać? 17.10.09, 19:26 ...To Ty nauczyłeś mnie krzyczeć tak długo jak tylko mogę, pokazałeś jak żyć sekundą i nie przejmować się ostatnim dniem. Dzięki Tobie przebrnęłam przez Monsun i nieskończoność, Pomogłeś mi latać i pożyczyłeś swoje skrzydła, Jesteś po mojej stronie, kiedy nie radzę sobie z nocą i nie jestem sobą. Pokierowałeś mną, by walczyć o swoje marzenia, nawet poza końcem świata, I chociaż nie raz sępy krążą nad moim rewirem, to wiem, Że nie powinnam skakać, bo podasz mi dłoń, I zawsze jako fanka będę dla Ciebie święta, wyrywam się z chaosu i wstrzykuję szczęście, rozmawiam, nawet kiedy Ty nie słyszysz, lecz dajesz nadzieję, że nigdy nie umrę i po mnie nic już nie będzie. czasem wieje zimny wiatr, muszę pokonać tysiące odległych mórz, Ty chociaż na chwilę jesteś tuż za mną kiedy się obejrzę. Chociaż krzyczę "Idź!", Ty wiesz, że tak naprawdę, chcę, żebyś tu został... to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
shili Re: jak można ich nie kochać? 26.10.09, 14:34 Ja jestem fanką Podobają wam się ich nowe piosenki ^^ ? Ja uwielbiam Pain of Love i The dark side of sun . A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
teska_th jestem WIELKĄ fanką 26.10.09, 15:54 słucham ich odkąd o nich usłyszałam, czyli już dobrych parę lat xD Odpowiedz Link Zgłoś
shili Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 26.10.09, 17:11 Też ich już długo słucham. Właściwie to chyba od czasów Scheri i Durch den monsun Odpowiedz Link Zgłoś
fankatwilight_ ;** 14.11.09, 13:30 Kocham Tokio Hotel a najbardziej Billa. <3 ;** Kc Billu$$. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
atuu. Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 18.11.09, 12:35 jedyna muzyka, która na zawsze pozostanie w moim serduchu. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
diamond.brandy fanka! :D 18.11.09, 21:48 Czułam się zobowiązana do wpisana się ! Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Ile tu fanów TOKIO HOTEL? 19.11.09, 16:46 noo . uwielbiam ich . ale myślę, że tak fanów się nie zliczy xD nie wszystkich .. no bo przeciez nie wszyscy wchodzą na kotka .. xD Odpowiedz Link Zgłoś