whitedamon Re: Wasza ulubine anime? 01.02.11, 20:56 Sailor Moon, Vampire Knight, Dragon Ball, Angel Sanctuary... Odpowiedz Link Zgłoś
whitedamon Re: Wasza ulubine anime? 01.02.11, 20:57 A takie pełnometrażowe to W krainie bogów, Księżniczka Mononoke, Ruchomy zamek Hauru - Miyazaki mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Wasza ulubine anime? 01.02.11, 21:01 ja nie lubie anime ale gdy byłam mała na TVP1 (chyba na TVP1) leciała taka bajka o Kopciuszku. Miała kilkanaście odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
mion_chan Re: Wasza ulubine anime? 02.03.11, 17:39 uwielbiam death note (co widac o moim avatarze z kirą xD). junjou romantica,loveless,koisuru boukun , moje ulubione yaoice. higurashi no naku koro ni ,horror o miasteczku hinamizawa. a koniec poolecam suzumiya haruhi no yuutsu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnis Re: Wasza ulubine anime? 02.03.11, 20:48 oczywiscie czarodziejka z ksiezyca Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: Wasza ulubine anime? 02.03.11, 20:56 eeee.... Ourna high school host club i Full metal alchemist. Seto in hanayome, peach girl, hirugashi no naku koro ni, my little sister can't be this cute. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Wasza ulubione anime? 02.03.11, 21:05 Chyba na zawsze to będzie Dragon Ball Całe moje dzieciństwo. Zaraz za nim plasuje się Bleach Jeszcze kilka by się znalazło, ale te są najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
xis Każdy winien przeczytać mą wypowiedź 02.03.11, 22:07 Do autorki tematu: weź idź kup słownik, dobra? A co do tematu: "Kyou Kara Maou!", "Monochrome Factor", "Gravitation", "Nabari no Ou", "Baka to Test to Shoukanjuu", "Higashi no Eden", "Pandora Hearts", "Fullmetal Alchemist: Brotherhood", "Kuragehime", "Beelzebub". Na drugim planie: "Death Note", "Naruto Shippuuden", "Shaman King", "Seitokaichou ni Chuukoku", "Moyashimon", "Code Geass", "D.Gray-man". Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 ; dd 08.03.11, 21:33 Full Metal Alchemist wprost uwielbiam i jeszcze Król Szamanów był fajny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mion_chan Re: Wasza ulubine anime? 08.03.11, 22:09 death note,axis power hetalia,junjou romantica,loveless,higurashi no naku koro ni,suzumiya haruhi no yuutsu Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 08.03.11, 22:31 szczerze? pokemony HAHAHAHAHAHA uwielbiam do tej pory tą bajke, tyle lat a wspomnienia nadal są :] a później to chyba vampire knight... Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 To Aru Majutsu no Index <- genialne anime, polecam 10.03.11, 18:51 A tak to lubię Naruto, Shaman King`a i w sumie tylko tyle oglądałam. No, pokemony też, ale to chyba każdy xD To Aru Majutsu no Index - poznałam dzięki netowej przyjaciółce i jest świetne *.* Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Wasza ulubine anime? 18.03.11, 17:55 Zdecydowanie "Higurashi no naku koro ni". Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung .. 07.04.11, 18:58 Yojouhan shinwa taikei/The Tatami Galaxy - jezu co za dziwne anime! akcja dzieje się w horrendalnie błyskawicznym tempie, seiyuu głównego bohatera mówi bardzo szybko, tutaj właściwie nie można mówić o bogactwie animacji - anime jest bardzo proste, surowe i to mi się podoba. + chyba jestem jedyną osobą na świecie, która ogląda takie dziwne anime Black Rock Shooter! OVA - to też mi się podoba, właściwie chyba tam nic co by mi się nie podobało [lol, ale jestem nieobiektywna i w ogóle], to samo tyczy się Arakawa under the bridge i chyba tylko ja takie "dziwactwa" tutaj oglądam, lol :3 Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei .. 28.04.11, 20:09 do swojej flawless wypowiedzi jako jaejung, dodam też Tekkonkinkreet - bajeczny film animowany, cudowna animacja, cudowne krajobrazy, niebanalna historia. no i ten Ninomiya Kazunari jako Kuro :3 Odpowiedz Link Zgłoś
ringa Re: Wasza ulubine anime? 20.05.11, 18:48 Naruto shippuuden (czyli 2 seria) bleach fairy tail lucky star air kanon Kuroshitsuji one piece inuyasha soul eater fma i fmab kolejnośc przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Wasza ulubine anime? 20.05.11, 19:25 Durarara!! - świetne anime, ta atmosfera Ikebukuro, charakterystyczne postacie (Miyano Mamoru jako Kida rządzi), te zwroty akcji, każdy odcinek jest inny, interesujący, a przez to niepowtarzalny Sengoku basara - sztuki walki i supermoce w jednym, niesamowite ujęcia walk, Sanada Yukimura i Date Masamune są genialni, bajeczna muzyka.. no i ten opening abingdon boys school! Gantz - bardzo dziwne anime, skórzane/lateksowe kostiumy, walka z uzbrojonymi po zęby kosmitami.. czasami może odpychać przez natłok frywolnego języka, czy nawet przez samą tematykę, jednak te anime coś w sobie ma, co pozwala je oglądać Yojouhan shinwa taikei - pokręcone anime, akcja dzieje się horrendalnie szybko, nie ma żadnych przeskoków w fabule, seiyuu głównego bohatera mówi bardzo szybko, anime ciekawe, zapadające w pamięć, robiące w mózgu jedną wielką dziurę Odpowiedz Link Zgłoś
patuuusia Re: Wasza ulubine anime? 02.06.11, 17:41 Sailor Moon kiedyś leciało a teraz muszę ściągać C: Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Wasza ulubine anime? 25.06.11, 18:43 skoro AnoHana już dobiegło do końca, mogę te anime z czystym sumieniem dodać do moich ulubionych. jednak, żałuję, że się skończyło. tak jak z końcem Sengoku basara czy Durarara!! odczuwam jakąś pustkę, bo nie będzie już tego wyczekiwania na odcinek i oglądania go. zawsze pozostaje oglądanie po raz kolejny, ale to już nie to samo. chociaż, końcówka ostatniego odcinka dała mi satysfakcję i pozwoliła zrozumieć, że wszystko w tym anime zostało powiedziane/zrobione od początku do samego końca. zżyłam się z bohaterami (zwłaszcza z Menmą - najsłodszą anime dziewczyną ever), płakałam z nimi, cieszyłam się, przeżywałam rozterki. to dziwne, zważywszy na to, że poza fanami anime (którzy i tak jakoś tu ucichli) nikt inny mnie nie zrozumie, trudno. teraz pozostaje mi oglądać i zachwycać się Ao no Exorcist. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 25.06.11, 19:52 ja kiedyś lubiłam pockemony a naj pikaczu nie wiem w sumie jak sie to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: karolinke13 25.07.11, 12:39 czy tylko ja mam takie zboczenie, że lubię oglądać anime tylko w wersji BluRay lub w formacie 1080p? jezu, aż normalnie mnie to przeraża :c a tak poza tym, to zabieram się za oglądanie Bakuman, mam nadzieję, że się nie zawiodę na tym anime (mangę czytałam i bardzo mi się podobała, chciałabym umieć tak rysować jak Mashiro) Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Wasza ulubine anime? 25.07.11, 16:46 Moim ulubionym anime jest Fairy Tail Na drugim miejscu stawiam Vampire Knight, później jest jeszcze D.N.Angel i Rave Master. I oczywiście Naruto i Shaman King Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Wasza ulubine anime? 25.07.11, 16:48 Moje ulubione anime to Fairy Tail. Na drugim miejscu stawiam Vampire Knight, później jest D.N.Angel i Rave Master. I oczywiście Naruto i Shaman King Odpowiedz Link Zgłoś
skasia94 Re: Wasza ulubine anime? 27.07.11, 19:32 oczywiście kiedyś jedną z najlepszych były Pokemony, a teraz to nie wiem bo nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Wasza ulubine anime? 28.07.11, 22:11 1-Death Note. Ciągle nie mogę się zdecydować, czy wolę L, czy Raito...Raito jest tak doskonale zły i zdeprawowany...pssychodeliczny, narąbany facet, ale ja takich lubię...^^No i Ryuk wymiata, zwłaszca jak ciągle wpiernicza te jabłka. "Men, I would eat APPLE!!" xD Hej, też macie słabość do ang wersji anime DN? Ja tak...zwłaszcza ten tekst Ligta " I'LL TAKE A PATATO CHIP...AND EAT IT!!!!" . Ale L też ma fajne teksty, żeby nie było 2-FMA. Znaczy, całego nie obejrzałam, najpierw chcę przeczytać mangę, już tyle czekam na wdanie 24 tomu...Ed to najlepsza postać!!! Choć w sumie major Armstrong też mnie rozwala Greedlina też wielbię...^^ 3-Ouran Host Club-no odbra, obejrzałam tylko kilka odcinków, czekam na mangę, właśnie mi tomiki idą w paczce, hehehe Ale jest takie mega pozytywne, już nie wspomnę o mojej kochanej, wyzbytej romantyzmu Haruhi i bliźniakami...^^ 4-Vampire Knight. Nie dość, że jest genialna ścieżka dźwiękowa-choć w DN też niczego sobie-anime jest najlepiej zrealizowanym anime, jaie oglądałam do tej pory. No i oczywiście kreska...kurczę, ja bym tak bardzo chiała żeby Yuki była z Zero, spodobał mi się już za pierwszym razem, gdy tylko go zobaczyłam. Rozbawia mnie też dyrektor szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Wasza ulubine anime? 01.08.11, 13:03 @milejdi : możesz obejrzeć sobie dramę Ouran, co prawda, nie jest tak dobra jak anime, ale dla samego Yamamoto jako Tamaki (jest WPROST REWELACYJNY, IDEALNY SUOH!) trzeba to zobaczyć! poza tym, Kyouya z tym swoim iPadem mnie totalnie rozbraja, cóż to jest za facet. wracając do anime, to jako że mam kino domowe, rozkoszuję się oglądaniem anime w rozdzielczości HD - nie ma nic lepszego, naprawdę. i tak oto odświeżam sobie Kuroshitsuji - uwielbiam Ciela :3 ma coś w sobie co mnie przyciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasza ulubine anime? 12.11.11, 15:34 Jak już kiedyś pisałam Shaman King. Nie ma lepszego i nie będzie. Chcę się zapoznać z Death Note i Dragon Ball, bo najczęściej je wymieniacie. Czytałam opisy naprawdę różnych anime, ale naprawdę nie zainteresowały mnie. Kocham też pokemony, moje dzieciństwo, tak jak Shaman King. Odpowiedz Link Zgłoś
kanonekyaoi007 Re: Wasza ulubine anime? 29.07.12, 17:42 Fullmetal Alchemist i Durarara Odpowiedz Link Zgłoś
soraru Re: Wasza ulubine anime? 29.07.12, 21:30 za dużo by wymieniać, ale: Durarara!!, Natsume Yuujinchou Shi, Tsuritama, Mawaru Penguindrum itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Wasza ulubine anime? 29.07.12, 21:41 Moja lista cały czas się powiększa... do mojego wcześniejszego posta mogę jeszcze dodać : Code Geass, Ourana, Kuroshitsuji, Kaicho - wa - maid - sama ! - to moje naj Odpowiedz Link Zgłoś
shirayuki Re: Wasza ulubine anime? 31.07.12, 18:56 Black Butler (Kuroshitsuji) & Bleach & Hetalia & Higurashi & Death Note& Full Metal Alchemist & Hellsing & Angel Beats! & D.Gray Man Oczywiście jest więcej, ale to są ulubione. Kolejność ma znaczenie ( oprócz Black Butler i Bleach bo oba uwielbiam) Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Wasza ulubine anime? 31.07.12, 20:14 beelzebub, soul eater, nurarihyon no mago: sennen makyou, kimi to boku, darker than black: kuro no keyiakusha, bokura ga ita, kimi ni todoke, black lagoon. wyszedł mi z tego kompletny miszmasz, ale trudno : ) Odpowiedz Link Zgłoś