recenzentka 19.08.09, 20:02 Anime to Japoński film animowany.... Każdy chyba zna jeszcze z dzieciństwa anime Pokemon lub czarodziejki z ksiezyca Czy te nowsze jak Naruto itp.A wy w jakich anim gustujecie?Ja szczególnie przepadam za Vampire knight Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Wasza ulubine anime? 19.08.09, 20:06 eee.....ja w ogóle nie lubię anime nie wiem czemu ale po prostu nie przepadam za tym Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:42 Ja dość dawno oglądałam króla szamanów. Znacie? Coś w stylu naruto. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 28.02.10, 19:17 Pokemony! Jak ja to kochałam. (: Na szczęście teraz już nie, bo w szkole nie daliby mi żyć. Virginkaa # Odpowiedz Link Zgłoś
magdziaczek A oto moja odpowiedź: 07.06.10, 19:07 Kiedy byłam mała, lubiłam trochę Anime "Pokemon". W tej chwili tego nie lubię, ale ostatnio widziałam coś takiego jak "Szaman King" (Król Szamanów). Znacie? I mam jedno pytanie: Czy "Super Szpiedzy" i "Odlotowe Agentki" (produkcja oczywiście "Marathon"), są z Anime? Bo jak tak, to są to - jak na razie - najmniej dziwne animówki jakie widziałam z Anime. Sorka jeśli uraziłam WIELKICH FANÓW ANIME. I jeszcze pozdrowienia dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
takitti Re: A oto moja odpowiedź: 08.06.10, 16:27 Nie. "Super Szpiedzy" i "Odlotowe Agentki" TO NIE ANIME. Anime to seriale JAPOŃSKIE na podstawie MANGI czyli japońskiego komiksu. Powyższe tytuły nie mają z anime kompletnie nic wspólnego. <br /> <br /> Przepraszam za Caps Locka ale chciałam podkreślić tylko znaczenie słów.<br /> <br /><br /> Ja lubię:<br /> Naruto<br /> Vampire Knight<br /> Death Note<br /> Hakuouki Shinsengumi Kitan<br /> Sikabane Hime: Aka<br /> Nana<br /> Sailor Moon<br /> Shaman King<br /> Paradise Kiss<br /> Elfen Lied<br /> Higurashi no naku koro ni<br /> Ayashi no ceres<br /> Hellsing <br /> I dzięki za pozdrowienia xD Odpowiedz Link Zgłoś
xsandruskax Re: A oto moja odpowiedź: 14.06.10, 20:52 A ja polecam te anime: Bleach Naruto Shippuuden Nana Kaicho Wa Maid-Sama Nyan Koi! Odpowiedz Link Zgłoś
takitti Re: A oto moja odpowiedź: 08.06.10, 16:29 Nie. "Super Szpiedzy" i "Odlotowe Agentki" TO NIE ANIME. Anime to seriale JAPOŃSKIE na podstawie MANGI czyli japońskiego komiksu. Powyższe tytuły nie mają z anime kompletnie nic wspólnego. Przepraszam za Caps Locka ale chciałam podkreślić tylko znaczenie słów. Ja lubię: Naruto Vampire Knight Death Note Hakuouki Shinsengumi Kitan Sikabane Hime: Aka Nana Sailor Moon Shaman King Paradise Kiss Elfen Lied Higurashi no naku koro ni Ayashi no ceres Hellsing I dzięki za pozdrowienia xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 anime 19.08.09, 20:25 ja uwielbiam anime za świetny humor... a najbardziej lubię Shaman King. Naruto też jest super Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: anime 22.09.09, 14:36 O tak! Ja również uwielbiam Vampire Knight, to najlepsze anime Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: anime 22.09.09, 14:40 Oh Tak tak tak tak tak !!!!! Vampire Knight jest booooskie Kaname, Zerciioooo , Yuuki Genialne Lubie jeszcze shugo chara Od tego mój nick Hm... D. Gray-man kiedyś ogladałam ale nie wiem czy znacie... VP RULEZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
malwa1111 Re: anime 07.06.10, 19:32 Nie to żebym dużo oglądała anime... jak cos to Naruto i Król Szamanów.., Jak byłam mała to uwielbiałam pokemony, a na strychu mam pełno plastikowych figurek Odpowiedz Link Zgłoś
keirra_xd Re: anime 08.06.10, 08:50 Shugo Chara rulezz. Pandora Hearts i Clannad. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: anime 07.06.10, 20:26 Ej, czy ja powiedziałam że VK to najlepsze anime....? czy coś mnie piz*ło...? Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole679 Re: anime 08.06.10, 17:30 uwielbiam anime a zwłaszcza Naruto , Shaman King , Hetalie i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: sonjiaaaaaaa 22.09.09, 14:51 Pytanie: "Zero czy Kaname?" Obydwoje xD I jeszcze Ichiru! xD A Yuki nienawidzę... Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: sonjiaaaaaaa 22.09.09, 14:53 screem zdecydowanie ZERO ! szkoda że tak to się kończy. Kaname moim zdaniem jest za bardzo... NADOPIEKUŃCZY... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: sonjiaaaaaaa 04.10.09, 11:13 Tak, dziwnie sie kończy. Jestem za Yuuki + Zero, ale niech laska sama wybiera ;] A pozatym [SPOILER!]gdybym miała takiego brata jak Kaname, to nie przejmowałabym się kaziroctwem xD [KONIEC SPILERU] Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: sonjiaaaaaaa 14.12.09, 21:07 Hm... znając moją "zmienność ' do wszelakich filmów, książęk, mang, anime etc. postanowiłam po paru miesiącach podać tytuły moich umubionych anime. Trza zacząć od tego, że ja wprost UWIELBIAM shouneny. I tasiemce. Naruto, Bleach, Full Metal ALchemist, Fairy Tail.. eehh... I TO WSZYSTKO MANGI. Kocham mangi. xD Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde Re: sonjiaaaaaaa 14.12.09, 21:26 A ja tam wielbię Fineash i Ferb xD Wieem to nie Japonia czy Chiny czy jakoś tak xD Ale to jest wyjechane ! Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: Wasza ulubine anime? 14.12.09, 21:16 Najbardziej Shaman King i Vampire Knight ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rogata DN! 14.12.09, 21:18 Po prostu ubóstwiam wyobraźnię i pomysłowość twórców Death Note. "To ja... Jestem Kirą." Odpowiedz Link Zgłoś
cassie. Re: DN! 14.12.09, 21:21 Death Note! ^-^ zamierzam od jutra oglądać Vampire Knight, bo widzę, że dużo osób wychwala to anime ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: DN! 14.12.09, 21:25 za bardzo nie oglądam ale kocham Shaman King! Anna rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
wikusia10 Re: DN! 07.06.10, 18:39 ooo taak! shaman king jest the best xdd wgl to jeszcze lubiłam naruto Odpowiedz Link Zgłoś
rozaliaa Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 10:59 Ja uwielbiam Vampire Knight ! Ale zakończenie .. No .. nie zadowoliło mnie Byłam za Yuuki + Zero. A poza tym anime mojego dzieciństwa to Sailor Moon. Do tej pory zdarza mi się usiąść i obejrzeć kilka odcinków ^^ Bardzo lubię też : - Ouran High School Host Club - Strawberry Panic - Perfect Girl Evolution - Myself; Yourself i kilka innych ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wand Trochę tego było... 14.12.09, 21:24 Dragon Ball, Vampire Knight, Wolf's Rain - nie jestem pewna, co do tytułu -, Death Note też było fajne, ale po śmierci L. twórcy anime spaprali sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Trochę tego było... 23.12.09, 12:06 Death Note kawałek widziałam. Inuyasha , Vampire Princess Miyu... dawno temu miałam słabość do slodkich shoujo, ale już mi przeszło . XD Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Trochę tego było... 07.06.10, 23:35 Naruto .;dd Pokemona dawno temu, te jego początki były fajne, teraz to takie głupie naciągane .;// Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannta Re: Wasza ulubine anime? 14.12.09, 21:32 Oczywiście Czarodziejka z księżyca i jeszcze Wojowniczki z krainy marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_black Re: Wasza ulubine anime? 06.01.10, 16:18 zuzannta napisał(a): > Oczywiście Czarodziejka z księżyca i jeszcze Wojowniczki z krainy marzeń Ja osobiscie sailor moon i elfen lied. xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wasza ulubine anime? 14.12.09, 22:14 FMA, VK, Karin, Toradora, Shaman King Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: Wasza ulubine anime? 15.12.09, 15:19 ulubione? death note do śmierci L.'a, bez niego to nie to samo anime. ;> a poza tym dragon ball i saint seiya. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Wasza ulubine anime? 15.12.09, 15:25 Nie nawidzę tego chińskiego chłamu,może dlatego,że mam młodszego brata i musiałam MUSEM oglądać POKEMONY i DRAGON BALL czy jakoś tak... Uraz na psychice do końca ŻYCIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:14 Sama jesteś chiński chłam. (przepraszam, to mój automatyczny odzew na tego typu komentarze...) W Dragon Ballu nie podoba mi się kreska. W Pokemonach tak samo. Ale nowsze shouneny to już zupełnie co innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:26 To Japoński chłam a nie Chiński! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:29 zdecydowanie "Axis Powers Hetalia" (Feliks <3 Liciaaa <3 Alfred <3 Arthuuur <3), "Death Note" (Matty <3), "Fullmetal Alchemist" (Edziek <3) poza tym to dużo yaoiców, ale się chwalić nie będę bo uznacie mnie za jakiegoś napaleńca. Wolę mangę od anime, bo nie mam czasu na oglądanie anime. Poza tym uwielbiam dojinshi, zwłaszcza te o Death Note Odpowiedz Link Zgłoś
kaarmel Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:36 Pokemony xD kiedyś nałogowo oglądałam xD a teraz to sporo. szczególnie Naruto, NANA, Clannad, Clannad After Story i Bakura ga Ita. ale ogólnie to nie dużo anime oglądam. teraz oglądam True Tears i chyba też będzie jednym z moich ulubionych bo po fajnie sie po kilku odcinkach zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:46 Jak widzę, wiele osób wymienia Death Note ; ) Kocham to. Ktoś wspominał o yaoi - nie oglądałam żadnego takiego anime, bo po prostu dla mnie wszyscy co są seme wyglądają jak goryle, a uke jak jakieś zwierzęta domowe.... Jeżeli zna ktoś yaoi z ładną kreską - proszę pisać. A ja wolę shouneny. Ale to już stwierdzono, że nie jestem normalna jak na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:49 LOL . Jedyną anime jaką znam, są Pokemony . Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 19:53 prawda, większość seme wygląda jakby przesadzili z siłownią. yaoi z ładną kreską? Daawno żadnego nie oglądałam. Wolę czytać FF hetaliowe albo jakieś ciekawe stripy. Niektóre yaoi są zbyt zboczone, nawet jak dla mnie. jak mi się coś przypomni to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 20:03 vampire Knight już po nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 21:02 Ja to czytam yaoi, głównie o L i Raito, bo niektóre są po prostu boskie.^^ Ale jeszcze ani jednego anime o takiej tematyce nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: Wasza ulubine anime? 28.02.10, 19:21 Taa Clannad jest po prostu cudny każdy to powinien zobaczyć *, ale i tak Bokura ga ita najlepsze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
giallo Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 20:01 1 - Jestem wielką fanką Anime . OTAKU <3 2 - Ja pamiętam Pokemony ( kochałam ponad życie ) i Dragon Ball ( to oglądał mój brat , nie przepadam ) . 3 - Jest bardzo dużo Anime które lubię , m . in : Vampire King , Sailor Moon , He Is My Master , Nogizaka Hakura No Hamitsu , Naya Koi ... dużo tego . Raczej gustuję w mało znanych , nie za bardzo lubię za to Naruto ... ; // Pozdro dla OTAKU <3 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Naruciak xdd 20.12.09, 20:07 Ja Uwielbiam Naruto;* I Lubięę Shaman King;D;D "firmowy policzek Anny, zablokowany po raz pierwszy" "Prawy sierpowy Anny! Ale Dostał!" Z tego mi się najbardziej ryć chciało;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 20:12 Jedyne anime jakie znam, to Pokemony i Naruto. xd nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 21:23 Oj ludzie, ludzie... Większości ludzi "Naruto" kojarzy się z tanią, chińską bajką na Jetixie. Pff. Też tak kiedyś myślałam. Zaintrygowało mnie to, więc zaczęłam oglądać oryginał japoński z polskimi napisami. Wciągnęło mnie, że hej. Żal mi ludzi, którzy myślą, że tam nic się nie dzieje. Helloł, ludzie, ISTNEJE COŚ TAKIEGO JAK DRUGA SERIA, gdzie głowni bohaterowie mają po 15, 16 lat. Obrazek z 1 serii obrazek z 2 serii Widać jakąś różnicę, nie? To anime (a raczej manga..) naprawdę opowiada o poświęceniu, prawdziwej przyjaźni, (prawdziwej miłości się na dzień dzisiejszy nie doczekałam....a szkoda, bo są zalążki romansu...) ale co ja tam będę gadać. Według mnie, Naruto: Shippuuden (druga seria) ma lepszą animację. Bohaterowie są o wiele dojrzalsi, więc za często nie ma takiego humoru jak w 1 serii.. (chociaż Naruto&Sai&Sakura są naprawdę nieźli Tobi też) Gorąco polecam tym, którzy w to wątpią w świetność tego anime... A tak na marginesie: czyta ktoś mangę Naruto? Mam nadzieję, że ktoś taki się znajdzie. Chętnie z nim podyskutuję, hęhę ^^ Ludzie: bo ileż ja nocy nie przespałam myśląc na stosunkiem Sasuke do Naruto.... czy on go jeszcze uważa za człowieka...? Ciekawa jestem, ja ta manga się skończy .. ^^ Co do tego yaoi: uwielbiam wszystko co związane z SasuNaru. Daujinshi, fafnficki, fanarty, mrr.... Zdrówko Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
light Och, ach, ich eL... 20.12.09, 21:21 Oo, tak jest świetnie zaprojektowaną postacią. Nie tylko z wyglądu, ale także z charakteru. Oczywiście L - Rjuzaki - To postać z Death Note, które z resztą ostatnio mocno pokochałam. Zaraził mnie starszy brat i chyba tak pozostanie. Najlepsze Anime jakie widziałam. - Co prawda po śmierci eL pojechali po bandzie i już się nie starali, ale cóż... bywa i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Och, ach, ich eL... + 07.06.10, 16:57 + (mój Boże, jak to się z czasem upodobania zmieniają<3) Teraz mogę z całą pewnością powiedzieć, że ulubionym bohaterem DN jest Light. xD Ale oprócz Death Note, kocham również Vampire Knight, Ourana, Wolf's Rain, Code Geass, Pandora Hearts i na pewno o jakimś zapomniałam, ale cóż... Oprócz tego chcę ponownie wziąć na warsztat CG + zacząć oglądać Melancholy of Haruhi Suzumiya, Hellsing i Kuroshitsuji. Więc ambicje mam, ale czy czas będzie^^? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Och, ach, ich eL... + 07.06.10, 17:31 O właśnie, apropo Melancholy of Haruhi Suzumiya... Jak znajdziesz dobrą wersję, to proszę daj mi znać, gdzie, bo szukałam, ale nie mogłam znaleźć T.T Odpowiedz Link Zgłoś
martuchaax Re: Wasza ulubine anime? 20.12.09, 21:30 hm. ja uwielbiam NAruto xdd Po prostu kocham x33 Podobała mi się też Uta-Kata ;D strasznie mi się podobało ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Wasza ulubine anime? 23.12.09, 11:56 Ja w zupełności zgadzam się z screm ;D;D Owszem czytam mangę Naruto XDee, jak i również oglądam anime;P A niedawno się jakoś tak dowiedziałam że Naruto i Sasuke są naprawdę braćmi;D;D A mój paring to NaruSasu (yaoi) ;D;D;D Doujinshi;** Uwielbiaam;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 23.12.09, 20:56 morphine_ braćmi? ^^ Naruto uważa siebie za brata Sasuke, ale co Uchiha o tym sądzi to tylko wie Bóg.. Nie będę oceniać tej sytuacji - manga się jeszcze nie skończyła i Kishimoto może nas jeszcze nie raz zaskoczyć w temacie Naruto & Sasuke. (swoją drogą, chciałabym wiedzieć jak się zakończy ta manga.. ^^) Buu, w tym tygodniu nie ma nowego chaptera....;/ (Naruto oczywiście) morphine_ mogłabyś polecić jakieś dobre doujinshi? Cztałam sporo, ale teraz, z biegiem czasu pozapominałam tytuły ... -,-' Szczególnie w pamięć zapadło mi się coś takiego: miało świetną kreskę. naruto sprowadził Saska do Konohy. Tamten nie chciał się obudzić, więc Naru zaczął robić .... pewne zue rzeczy.. [SPOILER] potem się okazało, że to było genjutsu [KONIEC SPOILERA] ^^ Zna ktoś tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
lulubi Re: Wasza ulubine anime? 25.12.09, 23:21 Kamikaze Kaito Janne , o ile tak to się pisało Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 29.12.09, 23:56 Devianart się przydaje. Tamto doujinshi nazywało się Sai Hakusho. Takie fajne hard yaoi, SasuNaru, bądź NaruSasu. Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Wasza ulubine anime? 30.12.09, 00:32 Kiedyś miałam zajawkę na anime. Pierwsze było Vampire Knight, ale to Death Note podbił moje serce. Nawet mam gdzieś w domu swój "własny" death note... Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 20:13 Death Note jest extra. Jeszcze nie skończyłam oglądać, ale i tak jest po prostu zajebiste. *; Odpowiedz Link Zgłoś
mercy_ Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 21:21 Długo by wymieniać ; d * Nogizaka Hakura no Hamitsu ( ale nie 2 ; // ) * Sailor Moon * Lucku Star ( Zajebiste to jest < 33 ) * He is my master I kilka innych . Wole te nie , albo mało popularne . Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 21:22 Ja kocham Naruto ^^. A szczególnie ten opening "Sha la la" xD Odpowiedz Link Zgłoś
neko Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 21:26 Death Note i nic nie pobije tego anime! Szkoda tylko, że L umiera, ale na szczęście w filmie żyje on do 3 części, więc jest się czym pojarac No i jakby to nie było gdyby nie było jakiegoś ulubionego yaoi na moim koncie: Junjou Romantica, jak dla mnie komiczne a zarazem wzruszające (przy openingu do dziś lecą mi łzy). Uwielbiam te dwa anime ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś