20.08.09, 14:02
wiem że powtarzam temat, ale wszystkie dziewczyny piszą że mają najmniejszy
(największy) biust i czy to jest nienormalne

mi chodzi o to, że mam mały biust, a jadę na integrę, na nk widziałam że w nowej klasie
mam dużo przystojniaków i...........
jak powiększyć sobie biust mam 2 staniki z push upem, ale to nic nie pomaga

HELP!
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 14:43
      omg, idzie do gimnazjum i chce sobie cycki powiększać, brak słów. ;x

dziewczyno, rośniesz. *odkrywcze*
      poczekaj kilka lat, jak będzies mogła z tego zrobić atut, tak tylko się ośmieszysz,
      pomijając to, że chłopcy w Twoim wieku nie są stworzeni do związków. do współżycia też nie.
      dziewczyny też. PSYCHICZNIE. ;x
    • nikt. Re: biust ;( 20.08.09, 14:48
      cóż, jest na to jeden, bardzo skomplikowany sposób;

poczekaj, aż będziesz starsza.
      • likemaja Re: biust ;( 20.08.09, 14:57
        wiecie co!!
        po prostu młodsze ode mnie się pytają i wam to nie przeszkadza a jakoś jak ja o tym pisze
        to macie problemy!!
        • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 15:04
          gdzie, pokaż mi palcem, gdzie pisał ktoś młodszy w takiej sprawie i pogłaskałam go po głowie.

i Ty masz problem, bo to nie jest problem, a robisz z tego problem lol.
          • tinn Re: biust ;( 20.08.09, 15:07
            poczekaj aż urosnie. co ty masz za problem? przecież natury nie powinno się
            poprawiać, ani przyspieszać czegoś co przyjdzie w swoim czasie. Po za tym
            niewielu chłopaków w tym wieku myśli serio o jakichkolwiek związkach. ;/
            • katsuumi_17 Re: biust ;( 20.08.09, 15:11
              W gimnazjum nie powinno się swiecić biustem a prawo i lewo, a kilku ładniejszych
              chłopców w klasie to nie powód do tego. Ale na pocieszenie ci powiem, że ja mam 19 lat, a
              biust mały jak u 15-16 latki. Poprostu takie geny. Więc się nie martw, bo masz jeszcze
              czas.
              • oxygeniumoflife Re: biust ;( 20.08.09, 17:12
                ano tak! rzeczywiście to jedyny sposób na zainteresowanie chłopaka w wieku 12
                lat ;d brawa za pomysł. ;p jak ktoś napisał, problem to Ty masz taki, że nie
                masz problemu, a robisz z tego problem. haha ;p teraz to dziewczyny mają
                pomysły. 'w wieku 9 lat lekki makijaż' , 'w wieku 12 lat za mały biust, który
                chłopakom się nie podoba'. to ja się nie dziwię, że 40-letnie gwiazdy Hollywood
                robią sobie operacje plastyczne ;d ja posiadam 15 lat z małym biustem i nie
                narzekam, póki co. ;d
                • sysiek4444 Re: biust ;( 20.08.09, 17:18
                  Pff ...
                  Ty dopiero do gima idziesz !
                  Tez mam malyy duzo dziewczyn nie ma wcalee xddd !!!
                  A co do chlopaków to co chlopaki na bius chyba nie patrzą co ?
                  Po co ci ten biust ? chlopaki i tak na to nie zwracają narazie uwagi co ty chcesz w tym
                  wieku sex robic ?? Bo to tak zrozumialam...xdd
                  Narazie nie dbaj o biust ! Dbaj o inne rzeczy ....
                  • ardnaskela Re: biust ;( 20.08.09, 17:30
                    Rozumiem jak byś była dwa czy też trzy lata starsza i miała na tym punkcie obsesję. Ale
                    Dziewczyno, Ty DOJRZEWASZ, cały czas Twoje ciało się zmienia. Poza tym dopiero
                    skończyłaś podstawówkę, więc nie masz czym się przejmować.
                    Co do chłopaków... Nie będę może lepiej tego komentowała, bo już wiele razy wyraziłam
                    swoje zdanie na ten temat w innych wątkach.
                    Nie zawracaj sobie tak tym głowy. Będzie lepiej dla Ciebie. Uwierz.
                    • nikt. Re: biust ;( 20.08.09, 17:43
                      "sex robic" .
                      sysiek4444, załamałaś mnie .
                      seksu się nie robi.
                      seks się uprawia. ; d
                      matko kochana, o czym ja gadam. xd
                      pewnie kotek i tak zaraz to usunie. ; ]
                      • sysiek4444 Re: biust ;( 20.08.09, 17:56
                        Hahaaa...a no tak sie uprawaiaaa xddd hahahaaa sama z siebie sie smiejeee xd big_grin
                        • mandy_ Re: biust ;( 20.08.09, 18:05
                          mwhahah.
                          syśek jestes najlepsza . ; qq
    • 667 Re: biust ;( 20.08.09, 18:32
      to jest bardzo proste, wystarczy 3 razy dziennie nacierać biust mieszanką
      czosnku, soku cytrynowego i orzechów włoskich, a po 2 tygodniach powinne być
      widoczne efekty w postaci powiększenia biustu, naprawdę, moja dziewczyna kiedyś
      tego próbowała i teraz ma 2 razy większe niż miała, aż sam nie mogłem w to
      uwierzyć bo wydaje się to głupie, ale jednak działa
      • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 18:48
        na końcu zdania stawia się kropkę. pf.
        • 667 Re: biust ;( 20.08.09, 18:59
          pf, będę traktowany niepoważnie bez kropek na końcu?

i tak pewnie będę traktowany niepoważnie bo jestem chłopakiem, haha
          • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 20:25
            ja już nie wiem jak Cie traktuje, chyba jestem wściekła.

i co o tym myśle wiesz. raczej w drugą stronę. ;q
            • sysiek4444 Re: biust ;( 20.08.09, 20:28
              hah jane_ niezla jestes
              A wiesz chlopakami sie nie zadzieraa zwlaszcza gdy mają oni 18 lat xd heh zartuje sama na
              czacie wywalalam 21 letniego facetaaa i sie pszestraszyl no i poszedl xdd hah
              • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 20:37
                eh syśku kochanie, ja wiem, z kim mam do czynienia, także się proszę nie martwić. ;q
                i on się chyba jeszcze nie przestraszył.
              • 667 Re: biust ;( 20.08.09, 20:39
                no dobra, tak naprawde mam 17 <kropka na koncu zdania>

ALE I TAK NIKT NIE WIERZY W SPOSÓB PRZEDSTAWIONY PRZEZE MNIE W TAMTYM POŚCIE.:<
                • jane_ Re: biust ;( 20.08.09, 20:43
                  jakbym nie wiedziała.

no bo wiesz, szczerze mówiąc liczyłam na coś bardziej innowacyjnego i głupiego, ale chyba za mądry jesteś, czy coś. ;q
                • sysiek4444 Re: biust ;( 20.08.09, 20:44
                  Dlaczego ja wierzee jest duzo starszych osób od cb wiec nie mysl ze jestes najstarszy wink
                  • likemaja Re: biust ;) 20.08.09, 20:54
                    dobra.
                    w sumie macie racje...
                    ja chciałam mieć większy większy biust bo w wątku o tym że któraś ma za duży biust
                    pisałyście ze tym sie trzeba tylko cieszyć.
                    ale w sumie to racja nie muszę mieć chłopaka w gimnazjum przeżyję to jakoś wink
                    • likemaja Re: biust ;) 20.08.09, 20:55
                      albo w sumie mogę ale (co prawda) co mi po chłopaku który sie weżmie na duży biustwink
    • olcia955 Re: biust ;( 21.08.09, 15:44
      dojrzewasz... ja tez jak mialam 11 lat to mialam biust maly jak niewiem ale teraz mi sie
      zaczyna powiekszać...a co myslisz ze jak masz maly biust to sie chlopakom nie podobasz??\
      niektórzy chlopacy sądza ze maly biust jest loepszy niż taki duzy bo jest naturalny a nie
      sztucny, jak ty teraz chcesz se
      powiekszać biust to co bd za kilka lat... operacja plastyczna na 18, a potem coraz wiecej...
    • tajemnicza_m. Re: biust ;( 04.09.09, 16:27
      Ja jestem w 1 gim. i nadal czekam aż urośnie.
      Nie mam z tym problemów bo przecież nadal rosną i mój biust dopiero zaczął
      rosnąć....tongue_out
      • shugo_chara_15 Re: biust ;( 06.09.09, 10:59
        Ale macie problemy. Mi koledzy mówią, że jak z przodu nie ma co, to za to tyłek
        jest ładny xDD. A tak na poważnie. Nie przejmuj sie tym że masz mały biust,
        przecież nie o to w życiu chodzi. Chłopaki w gimnazjum są niedorozwinięci
        umysłowo, więc radze ci nawet oka na nich nie zawieszać jak coś to tylko
        kolega-koleżanka bo sie nie opłaca pchać w "związek" jak to sie profesjonalnie
        nazywa. poza tym dojrzewasz i jeszcze zdąży ci biust urosnąć. Ja mam 15 lat i
        mały biust i sie nie przejmuje. Czasami "małe jest piękne" tongue_out
        • nicky Re: biust ;( 11.09.09, 19:10
          Bądź naturalna!
          Ty nawet nie wiesz jakiego wstydu możesz sobie narobić,gdybyś sobie np.wypychała
          stanik chusteczkami,i by to wyszło na jaw.
    • th4ever Re: biust ;( 11.09.09, 19:22
      moim zdaniem chlopaki nie leca na cycki...ale jesli chcesz zwrócić tym uwage to
      nie wiem czy to dobry pomysl...mysle ze raczej powinnas sie ubrac wyzywajaco i
      nie wypychac stanikow chusteczkami...albo byc poprostu soba...
      • cementry_drive Re: biust ;( 11.09.09, 21:40
        ja uważam, że piersi nie są najważniejsze ; P
        jeśli szukasz faceta który będzie cie sznaował za to jaka jestes a nie jak wygladasz, to małe
        piersi są atutem xD ale uważam że jesteś młoda i ci jeszcze urosna ; P
        nie martw się, masz jeszcze czas xD a narazie czaruj tym co masz xD <pada>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka