Dodaj do ulubionych

homoseksualizm.

20.08.09, 18:39
co uważacie o homoseksualistach ?
dla mnie są normalnymi ludźmi, którzy kochają ludzi swojej płci.
co w tym złego ? ; \
przecież liczy się miłość, że kogoś kochasz.
ale czy od razu trzeba traktować kogoś inaczej tylko dlatego, że jest gejem/lesbijką ?
no chyba nie.
to zwykły człowiek.
ma uczucia, tak jak my wszyscy.
wszyscy mówicie, jacy to jesteście tolerancyjni, a jakbyscie zareagowali, gdyby nagle się okazało, że np. Wasza przyjaciółka/przyjaciel jest gejem/lesbijką ?
albo gdyby się okazało, że ktoś z Waszej rodziny jest homoseksualistą. przestalibyście go kochać, szanować ?
przecież on nie zmienił się w środku, wciaż jest sobą, jest taki sam, zmienił tylko orientację seksualną. od razu trzeba traktować go jak odmieńca i odizolowywać od innych ?
gdzie tu tolerancja ? gdzie równość ? szacunek ?
czasami jest tak, że od razu, kiedy ktoś ma dość ekscentryczne usposobienie, ludzie mówią na niego "gej", "lesba", "homo".. etc. to nie jest normalne.
homoseksualizm jest normalną rzeczą.
kiedy na ulicy można zobaczyć parę, która skłąda się z 2 mężczycn lub 2 kobiet, którzy się całują, każdy patrzy na to krzywo.
mam kolegę, właściwie to przyjaciela, który nie ma ojca.
umarł, gdy był bardzo mały. wychowywał się w rodzinie składającej się z samych kobiet.
mama, 2 starsze siostry, nawet jego pies i kot to samice. : )
nie miał kogoś, z kogo miałby brać przykład, nie miał nikogo, kto nauczyłby go jeździć na rowerze.. wg. mnie to rola dla ojca.
wyrósł na właśnie ekscentryczną osobę.
lubi się śmiać, śpiewać.. teraz większość osób z mojej szkoły uważała go za geja.
bezpodstawnie. nie można oceniać osoby tylko z widzenia.
trzeba go poznać, żeby zobaczyć, jaki jest w środku.
jeśli np. zobaczycie jakiegoś chłopaka, który słucha Hanny Montany albo ma z nią piórnik, nie zakładajcie od razu, że to gej.
napisałam wcześniej, że wg. mnie ojcowie powinni uczyć swoje latorośle jazdy na rowerze.
a dwie kobiety, które chcą utworzyć normalny związek z dziećmi, czasami nie mogą nawet ich adoptować. można oczywiście zastosować sztuczne zapłodnienie, ale jeśli kobieta nie moze mieć dzeci ?
nie może ich też adoptować.
ludzie czasami w ogóle nie myślą o takich przypadkach, bo uważają, że ich nie ma.
a są, i to raczej nierzadko.
jak one mają sobie poradzić ze wszystkimi rzeczami, którymi normalnie zajmują się ojcowie ? jednak dają sobie radę.
okej, odbiegam od tematu.
jak Wasi rodzice odebraliby to, że nie jesteście heteroseksualistkami? moi by mnie chyab zabili. już nie mówię o mojej rodzinie, o któej nie mogę powiedzieć szczególnie tolerancyjna.
szczególnie babcia.
matko kochana, ale się rozpisałam. xd
i chciałabym coś zaznaczyć;
nie uznawajcie mnie za lesbijkę, bo utworzyłam taki wątek.
I POWTARZAM, ŻE TO NIC ZŁEGO.
Obserwuj wątek
    • pani_kaulitz Re: homoseksualizm. 20.08.09, 18:49
      racja...

polska tolerancja...uncertain
      • nikt. Re: homoseksualizm. 20.08.09, 18:56
        aaa, pani_kaulitz, swoim nickiem przypomniałaś mi, że zapomniałam czegoś napisać ;
        c.d.
        tak samo jest z grupą Tokio Hotel. głupi uwarzają, że są homoseksualistami, bo np. Bill ma długie włosy, maluje się, etc.
        patrzycie na wygląd zewnętrzny. nie wiecie, jaki jest w środku, czy woli mężczyzn, bo interesuje Was tylko wygląd zewnętrzny.
        • pani_kaulitz Re: homoseksualizm. 21.08.09, 20:15
          ooo....

z tym sie zgadzam na 100%
      • leaveme_ Re: homoseksualizm. 20.08.09, 18:56
        no właśnie ... kto powiedział że baba musi być z facetem ? xD
        • nikt. Re: homoseksualizm. 20.08.09, 18:58
          nikt, ktoś po prostu uznał, że jeśli kobieta i meżczyzna są odmiennej płci, to od razu muszą być razem .
      • sysiek4444 Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:00
        Ehh wreszcie przeczytałam shock hah
        No masz racje ... !
        Wiesz musze wam cos powiedziec jestem lesbijką !
        Hah nie no żart xddd
        Ja niewiem jakby to moi rodzice to odebrali....
        Z rodziny by mnie chyba wypisali !
        I na serio to byl żart ... ja nie jestem lesbijką !
        wink
    • ardnaskela Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:04
      A wiesz, że też chciałam założyć taki wątek? Już się do tego zabierałam, a tu patrz: nikt.
      mnie wyprzedziła. tongue_out
      Co sądzę? Według kościoła katolickiego homoseksualizm to grzech. Jestem katoliczką...
      Ale według mnie to nic złego. Nie żebym była lesbijką, to nie tak. Po prostu uważam, że
      jeśli ludzie się kochają, niezależnie od płci, to co w tym złego? Miłość jest zła?
      Zapytałaś co bym zrobiła, jeśliby ktoś z mojej rodziny/znajomych okazał się
      gejem/lesbijką. Nic. Zaakceptowałabym to w pełni. Jestem bardzo tolerancyjna. Co
      zrobiliby moi rodzice, gdybym ja była homo? Nie mam pojęcia, co DOKŁADNIE. Wiem, że
      niespodobałoby im się to. Mało powiedziane... Oni są inni ode mnie i skoro nie akceptują
      błahych rzeczy, to co dopiero jeśli chodzi o orientację.
      W każdym razie, homoseksualiści nie sprawiają dla mnie problemu. Są jacy są. To nie ich
      wina.
      Ale uważam, że dzieci mieć nie powinni. Dla dobra dzieci oczywiście. Takie dziecko miałoby
      przechlapane przez całe życie. Wyzwiska kolegów, zła opinia itd. Dziecko powinno mieć
      matkę i ojca. A invitro to też nie jest dobry pomysł... Nie chce mi się dalej tłumaczyć, ale
      przez to też giną ledwo zapłodnione dzieci, bo nie wszystkie się przyjmują. Adopcja byłaby
      najlepszym sposobem...
      • cheergirlz Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:17
        ja osobiscie nie mam nic do homoseksualistow smilea co do aborcji i invitro...
        ludzie są straszni ;/
      • leaveme_ Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:18
        a mooże to ktoś przeczyta ? ;ddd
        „Zakochałam się w
        kobiecie, zostałam potępiona!”
      • w_paski Re: homoseksualizm. 20.08.09, 21:07
        i co? założyłaś ten wątek by nas ochrzaniać!
    • piratka Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:22
      naprawdę żeś się rozpisała! ale to nic..przeczytałam do końca..i popieram Cię
      zupełnie!
      w Polsce są strasznie nie tolerancyjni! moja rodzina tak samo.. kiedyś coś tam
      mama mówiła o tym że to jest dziwne..a ja mówię dziwne by było jakby normalny
      człowiek zakochał się w małpie albo w jakimś innym zwierzęciu(tylko tak naprawdę
      zakochał w sensie,że no miał ochotę xDD)! a tak ludzie kochają ludzi i w tym nie
      ma nic dziwnegobig_grin
      wink
      kwiat
      • nikt. Re: homoseksualizm. 20.08.09, 19:51
        leaveme_, całkowicie rozumiem, co czuła kobieta, która napisała temten list.
        nie to, że coś takiego przeżyłam, ale dobrze znam uczucia, które opsisywała.

"(za granicą) Ludzie mają inną mentalność niż Polacy. Nie interesują się tym, kto z kim sypia itd. Kiedy znajomi słyszą o tym, że rodzice zamknęli mnie w psychiatryku za to, że jestem orientacji homoseksualnej, nie mogą wyjść z szoku. Ja do tej pory mam koszmary. Dlaczego ludzie potrafią być tacy nietolerancyjni? Przecież ja swoją miłością nikogo nie krzywdzę. Nie akceptuję jednak parad równości, gdyż tam rzeczywiście są dziwni ludzie i wcale nie pokazują, że geje czy lesbijki to normalni ludzie. Tam jest cyrk."

to jest prawda.
    • takasexd Re: homoseksualizm. 20.08.09, 20:44
      jak będzie coraz więcej takich ludzi to za 10 lat nie bedzie dzieci na świecie .
      bo jak niby ma zajść w ciąże ' jedna z związku less '
      bezsens jakiś i tyle .
      • nikt. Re: homoseksualizm. 20.08.09, 21:02
        takasexd.
        myślisz, że mało jest dzieci w domach dziecka ? ; \
        że ich nie starczy, dla wszystkich homoseksualnych rodzin ?
        jasne. tych dzieci jest kilkaset tys., jak nie więcej.
        i nie tylkow Polsce. jakby w to wliczyć pary, któea zaadoptowałyby dzieci z zagranicy, to wyszłoby klilka milionów.
        zrozumiał mnie ktoś ? xd
        zdanie, "dzieci bez rodziców jest tak dużo, że starczy dla wszystkich" jest strasznie (dosłownie) obcesowe i wyszło z tego, jakby ddzieci bły uprzedmiotowane, co jest wyjątkowo nieludzkie.
        skąd ja znam takie słowa ? xd
        pozdro dla tych, co przeczytali wszystkie moje posty w tym wątku. : )
      • me. Re: homoseksualizm. 30.09.09, 16:06
        nigdy nie wyzywam nikogo od geji albo less, nie cisne im, ale nie popieram tego.
    • julitka Odp. 20.08.09, 21:09
      Ja nic do nich nie mam.
      Skoro Bóg ich tak stworzył, to nie wierzę, że homoseksualizm jest grzechem.
      • nikt. ? 20.08.09, 22:11
        w_paski;
        o co Ci chodzi ? -.-
        o co amsz do mnie pretensje ?
        mogę sobie zakłdać wątki o czym chce, zaboronisz ?
        wwłaściwie o co ty się, za przeproszeniem, s.rasz ?
    • leaveme_ ............... 20.08.09, 22:49
      w_paski
      twoja stara tongue_outtongue_out
      • kitty16 Re: ............... 20.08.09, 23:11
        no masz racje
        w sumie to oni tego nie wybali tylko sie tacy urodzili i nie mozemy ich za to winic
        muszą pozostać sobą bo najgorsze to udawać kogoś kim sie nie jest
        • natalka_xd Re: ............... 20.08.09, 23:13
          nie mam nic przeciwko, znam kilku gejów i są zaje*iści ;dd
    • mayumi Re: homoseksualizm. 21.08.09, 15:37
      moja przyjaciółka miała przez jakiś czas bardzo lesbijski okres, ale jej
      przeszło. jakoś to tolerowałam, i jeżeli kiedyś tak będzie to wciąż będę to
      tolerować.
      nie wiem jak zareagowaliby moi rodzice, ale im ufam, a oni mi, jesteśmy w
      dobrych stosunkach, więc wydaje mi się, że by mnie nie wygonili z domu.
      nie wiem czemu, ale mam większą tolerancję do lesbijek niż do geji. aczkolwiek
      człowiek jest człowiekiem i niech kocha kogo chce.
    • ladyy Re: homoseksualizm. 21.08.09, 16:04
      zgadzam sie !
      homoseksualizm to nic złego
      mój kolega z klasy chyba jest gejem a ja go traktuje normalnie
    • marffa Re: homoseksualizm. 21.08.09, 16:16
      > kiedy na ulicy można zobaczyć parę, która skłąda się z 2 mężczycn lub 2 kobiet,
      > którzy się całują, każdy patrzy na to krzywo.

Przyznam że tak mam, ale jak widzę dziewczynę i chłopaka całujących się na ulicy
      to również jest to dla mnie nie smaczne i spoglądam na nich krzywo. Wiem że
      świat ostatnimi czasy emanuje seksem, ale nadal uważam że ludzie nie powinni
      wymieniać się czułościami publicznie.
    • spicy_marmalade Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 16:35
      Zawsze twierdziłam, że nie mam nic do homoseksualistów, ale myślę, że to nie
      było tak do końca zgodne z prawdą. Zdarzało mi się np. wyzwać kogoś od "pedała"
      itp. Myślę też, że gdybym spotkała homoseksualną osobę to bym się z niej
      wyśmiewała. Głupia byłam~
      Jakiś rok temu moje internetowe kumpele wciągnęły mnie w świat anime shounen-ai
      (anime traktujących o męsko-męskich związkach). Bardzo mnie to zmieniło. Teraz
      nie dam nikomu w mojej obecności wyzywać gejów i lesbijki. Moją własną babcię
      pouczałam, że nie należy mówić na geja "pedał", bo to obraźliwe~
      • spicy_marmalade Re: Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 16:36
        *lesbijek

Nie ma to jak niepoprawna odmiana wyrazu...
        • nikt. Re: Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 17:06
          haha. Twoja babcia powiedziała na kogoś per "pedał" ? xd
      • xis Re: Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 17:14
        Oh yeah, shounen-ai rządzi *_* Chyba zaraz skombinują taki temat na forum ^___^

BTW do homoseksualistów nic nie mam, normalni ludzie i tyle. Homofobom mówię
        "wypierd!".
        • julka6655 Re: Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 17:30
          Ja nic nie mam do takich osób,
          wyobrażam sobie jak im musi być ciężko,
          gdy idą po ulicy ludzie się na nich dziwnie patrzą, rodziny pewnie ich
          wydziedziczają.xd
          Tym bardziej ja nie chce im utrudniać jeszcze życia,
          a nawet bardzo chciałabym mieć przyjaciela geja,
          bo doradzi co do ciuchów i wiesz, że widzi w tobie tylko przyjaciółkę.smile
          • karolajn. Re: Jakiś temat (trzeba się wyróżnić z tłumu ;)) 21.08.09, 17:55
            Popieram cię w 100% wink
            Ale jeśli tak dalej pójdzie to cały świat będzie się roił od gejów i lesbijek uncertain
            Z roku na rok jest ich coraz więcej...
    • anty.fanka Re: homoseksualizm. 21.08.09, 18:00
      mnie pewnie wiele osób skrytykuje ale cóż

dla mnie to nie jest normalne. Fakt to ludzie tacy jak my tyle że jak dla mnie
      chorzy psychicznie.
      Jestem całkowicie przeciwna adopcji dzieci przez takie pary.
      Co wyrośnie z tych dzieci?
      Geje i lesbijki...

Hmm
      pomimo moich przekonań nie oceniam ludzi po wyglądzie co z tego że chłopak ma
      dłuższe włosy to nie znaczy że jest gejem.

A i mówie o osobach które NAPRAWDE są w takich związkach

• yourbadream Re: homoseksualizm. 21.08.09, 18:05
      Do niektórych: puknijcie się w łeb z tymi gadkami "ludzie są nietolerancyjni".

Jeśli chodzi o homoseksualizm. Jak są to niech sobie żyją, mam to w nosie. Co by
      było, gdyby ktoś z moich znajomych był innej orientacji? Nic.
      Wkurzają mnie tymi ciągłymi demonstracjami. Litości. Niech się palną w łeb i
      uspokoją.
      Jedno na co bym im nie pozwoliła to adopcja dzieci. Od nich wara. Co innego
      samotny rodzic, a co innego "dwie mamusie", "dwóch tatusiów". I niby jak ma się
      to biedne dziecko do obojga odzywać? Pełno jest dzieci w domach dziecka? Toż to
      wiadomo. Niech się lepiej nimi zajmą pary heteroseksualne, które marnują czas i
      pieniądze na in-vitro, bo im się własne marzy. Egoiści.
      • oxygeniumoflife Re: homoseksualizm. 21.08.09, 18:23
        nikt., rzeczywiście trochę napisałaś. ale to nic. przeczytałam wszystko ;d
        szanuję Wasze zdanie, niestety ja mam inne. tak, to jest niezgodne z nauką
        kościoła. dlatego ja nawet siebie jako nie-hetero bym nie zaakceptowała. jednak
        miłość innych ludzi mnie nie obchodzi (nie jestem egoistką. o nie! ;d) jeśli
        chcą, mogą się spotykać z osobami tej samej płci. co mnie to obchodzi?
        rzeczywiście, uważam to za odrażające, ale co znaczy moje zdanie? nic,
        praktycznie. a czy zaakceptowałabym odmienną orientację u kogoś najbliższego?
        chyba tak. może zajęłoby mi to trochę czasu, ale chyba tak. bo dlaczego miałabym
        mu zabraniać? jego życie, nie moje.
        nikt., nie wierzę że masz 12 lat ;p smile
    • fabiankowa Re: homoseksualizm. 21.08.09, 18:38
      nic do nich nie mam =/ nie czytałam do końca bo mi sie nie chciało xdd
      • achleyka Re: homoseksualizm. 27.09.09, 15:52
        a ja np. jestem biseksualna..jak ktoś zainteresowany to pisać big_grin
    • smiley15550 :P 27.09.09, 19:13
      ha ja jestem zainteresowana tongue_out
      • achleyka Re: :P 27.09.09, 19:55
        smiley15550 napisał(a):

> ha ja jestem zainteresowana tongue_out
        naprawde smiley15550..
        • smiley15550 Re: :P 28.09.09, 17:46
          no a co ja na niby mówie ...
    • kuku_ Re: homoseksualizm. 27.09.09, 19:19
      toleruję.
      jak mniejszość Polaków.
      staram się nie używać słowa pedał, bo to brzydko X DD
      i upominam jeśli ktoś obraża.
      jedynie mogliby się opanować od czułości w hipermarketach.
      takie buzi, buzi, kochu, kochu mnie denerwuje.
      ale to nie tylko u homo.

normalni ludzie. nie powinno się ich odtrącać.
    • mileydemi Re: homoseksualizm. 27.09.09, 19:31
      masz racje.
      Ja tam nic nie mam do lesbijeki i gejów.
      Ja tam lubie chłopcówtongue_out
      • halo_ Re: homoseksualizm. 27.09.09, 19:45
        prawda.
        Przykład: Elthon John- nie może zaadoptować dziecka bo jest gejem.
    • madziia Re: homoseksualizm. 27.09.09, 21:09
      mi tacy ludzie nie przeszkadzają .
    • lauren.x3 Re: homoseksualizm. 27.09.09, 21:13
      Dla mnie orientacja nie ma znaczenia .

Przecież należy ludzi szanować takimi jakimi są .

To tak samo jak by znajomych sobie po wyglądzie wybierać ...
      albo ubraniach .

Dla mnie liczy się charakter osoby ...
    • kardolina ;] 27.09.09, 21:27
      ja szanuję i nie mam nic do tych ludzi ;] w odpowiedzi na Twe pytanie: mam znajomych
      homo ;]
      • kardolina Re: ;] 27.09.09, 21:32
        wiem, ze moi rodzice nie mie;liby nic przeciwko temu ;] bo jak sie czasem klocą właśnie o
        to ze znajomymi to mowią im: a jakby do ciebie przyszlo wlasne dziecko i powiedzialo, ze
        kocha osobę tej samej plci, to rpzestalbys je kochac? xD tak wiec odpowiedsz jest
        prosta ;] ale ja jestem hetero ;]
        • nygus_95 Re: ;] 27.09.09, 23:08
          a ja cię niestety nie popieram w stu procentach.
          owszem, jestem tolerancyjna i nikomu nie zabraniam bycia z osobą tej samej płci.
          ale są pewne granice, których homoseksualiści nie powinni przekraczać, typu
          obściskiwanie się w miejscach publicznych, w ogóle zbytnie, no hmm, 'afiszowanie
          się' swoją orientacją.
          to po prostu gorszy innych. nie obchodzi mnie, kto jakiej orientacji jest, bo
          nie na to zwracam uwagę poznając ludzi. tu po prostu chodzi o zwyczajną, ludzką
          kulturę osobistą. która dotyczy każdego, bez wyjątku.
          niech będą normalnymi ludźmi, i nie organizują na okrągło jakichś głupich,
          bezcelowych parad równości, czy coś. tak, one są raczej bezcelowe.
          • kardolina -.- 28.09.09, 08:33
            a spytam się Ciebie ja: Tobie wolno się z chłopakiem obciskiwac w miejscach publicznych?
            oni mają takie same prawo cieszyc się swoją miłością jak i ludzie hetero.
    • independent_ Re: homoseksualizm. 28.09.09, 18:06
      toleruję homoseksualistów,
      nawet mam gdzieś religię, która zakazuje związków z osobami tej samej płci.
      • selcia17 Re: homoseksualizm. 29.09.09, 20:52
        A niech sb będą mi oni nie przeszkadzają milosc to milosc!!
    • cementry_drive Re: homoseksualizm. 30.09.09, 14:55
      ja uważam, że homoseksualizm to normalna sprawa.
      czy to ważne kogo się kocha? nie. ważne jak się kocha. a tacy ludzie czesciej potrafia
      bardziej obdarzyc uczuciem niz wszyscy hetero razem wzieci.
      znam takie osoby.
      i co? są najnormalniejsze w swiecie. x>

niestety nie kazdy to toleruje. dlaczego? czy boicie się innosci? kazdy z nas jest inny na
      swoj sposob. nie mozna oceniac z gory czlowieka bo jest 'gej' albo 'less', bo mozna stracic
      naprawde wartoscioa znajomosc. ; )
    • seneka4 Re: homoseksualizm. 30.09.09, 15:47
      hej ,może fajnie jest być bi.? ;D wtedy się nie ma problemu ,nie nazwą Cię gejem
      albo lesbą i masz większy wybór.! xD Nie ,żartowałam. Ja osobiście nie mam nic
      do osób ,które są homo ,ale uważam za dość ohydne to ,że się całują np: facet z
      facetem ... natura tak nas stworzyła ,żeby facet był z kobietą. albo co facet z
      facetem muszą razem robić ... jak się kochać. to też jest wstrętne. ;/
    • theblackone. Re: homoseksualizm. 30.09.09, 15:52
      Tak jak kiedyś powiedział Pete Wentz (albo ktoś. Nie wiem. Ale mi się spodobało):
      " Słowo 'głupie' nie powinno być synonimem słowa 'gejowskie.' "
      Nie jestem pewna czy tak akurat to brzmiało, ale mi się spodobało.
      • devilish_ Re: homoseksualizm. 30.09.09, 16:11
        ja tez uważam że to
        NIC ZŁEGO .
        ten człowiek się nie zmienił .
        tylko pleć woli inną .
        mojej kol . brat jest gejem .
        i ona to toleruje i ja też bo '
        on zna mnie od małego
        i ja jego . i to bardzo fajny
        koleś nie ubiera się dziwaczne
        ani nie maluje jest normalnym chłopakiem
        tylko że woli chłopaków .
        do nic złego .
        jeśli bym się dowiedział
        że mój brat jest gejem
        lub siostra lesbijką .
        to bym zareagowała
        pozytywnie .

to wszystko .
        • nikt. Re: homoseksualizm. 02.10.09, 22:04
          theblackone., niezłe. ;3

do mojej szkoł chodzi dziewczyna, która jest starsza ode mnie o rok, i jest lesbijką.
          ubiera sie jak chłopak, ma włosy jak chłopak, i zachowuje się jak chłopak.
          jak ja zobaczyłąm pierwszy raz, to spodobała mi się.
          nie wiedziałam wtedy, że jest dziewczyną.
          i w ogóle podoba mi się w niej to, że jest kulturalna, np. otwiera dziewczynom drzwi. xd
          patrzę na to, przy zachowaniu chłopaków.
          przyznam, że jest ładna. ale jako chłopak, bo nie wiem, jak wygladałaby w damskich ubraniach, długich włosach i makijażu.
          nie skreślam jej dlatego, że jest lesbijką, bo sama nie wiem, czy ja nią nie jestem.
          nie wiem tego jeszcze, nie dorosłam jeszce do tego, by to wiedzieć.
          może jestem bi.. ? nie wiem.
          zauważyłam, że kiedy idzie jakaś dziewczyna, potrafię powiedzieć, czy jest ona ładna, czy nie.
          kiedy pytałąm o to moje koleżanki, powiedziały, że nie potrafią ocenić, bo w końcu to dziewczyna. czy to tylko mnie wydaje być się niepokojące ?
          okej, będę się tym martwić później.
          a tak w ogóle, to ta dziewczyna, o której mówiłam, całuje swoje przyjaciółki w usta.
          na przerwach. ale nie jakoś.. no wiecie.. z jezyczkiem, tylko tak zwyczajnie, w usta.
          trochę mnie to przeraża, ale co zrobić.
          i wciąż uważam, że jest ładna.
          może tak, jest ładnym chłoapkiem. przypomina mi Mitchela Musso. ;d
          fajnie sie ubiera, i wydaje się być miła.
          szkoda, że jej nie znam.

eej, czemu mam wrażenie, że kiedy chcę poznać kogoś innej orientacji seksualnej, to on boji się tego, że nie zaakceptuję jego inności ? to może zniechcęcić do drugiej osoby, a jednocześnie spaprać komuś życie.. okej, gadam od rzeczy. -.-

w ogóle ona jest fajna.
          ciekawe, do jakiej chodzi toalety. męskiej czy damnskiej ?
          albo czy ćwiczy na w-fie z chłoapakami czy dziewczynami ?
          abo jak wyglądałaby na w-fie ?

haha, za dużo pytań.

i znowu rozpisałam się jak.. jak.. jakaś zbytnio rozpisująca się dziewczyna. xD
          • nikt. Re: homoseksualizm. 02.10.09, 22:05
            tfu, tfu, cofnij.
            jak wyglądałaby na basenie.
            o to mi chodziło.
    • michal07 Re: homoseksualizm. 02.10.09, 22:12
      duzo osób uważa że jest tolerancyjnym ale gdy chcemy kogoś obrazić to od
      "pedałów" zaczynamy wink mój ojciec chrzestny jest gejem i jakoś mi to za bardzo
      nie przeszkadza wink wydaję mi się że jestem tolerancyjny ale chyba tak do końca
      to nikt z nas nie jest taki wspaniały i toler.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka