vivi2kiwi 22.08.09, 20:02 Podawajcie tytuły filmów, na których się popłakałyście. Titanic Dom nad jeziorem Pamiętnik Wrogowie publiczni i jeszcze kilka, teraz nie pamiętam. jak sobie przypomnę to napiszę.xd prócz tego serial, na którym bez przerwy płakałam- Gossip Girl. <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leyla Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 20:24 ja na Titanicu i na czyms tam jeszcze płakałam ale nie pamiętam ale raczej rzadko się wzruszam Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 20:56 Titanic. płakałam jeszcze na Ślubnych Wojanch. i na Marley i ja. xd na Harry Potter i Ksiażę Półrwi. : D i na Był sobie chłopiec. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:03 Titanic ,na pewno.Pokazuje ,że człowiek i wgl. wszystkie istoty są bezbronne wobec siły znaczniej silniejszej od nich. Szkoła uczuć-opowiada o prawdziwym życiu ,chociaż i tak w połowie.Pokazuje ,że szczęśliwym można być nawet w obliczu śmierci i że pokochać można kogoś z 'innej rangi',lecz jak los maluje nam życie...nic nie trwa wiecznie ,a szczególnie to co piękne kończy się jeszcze szybciej. Te filmy,tytuły utkwiły mi narazie najgłębiej w pamięci.Chociaż na pewno było ich o wiele ,wiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:07 Kal Ho Naa Ho ( Gdyby Jutra Nie było ) Taare Zameen Par ( Gwiazdy Na Niebie ) - Ryczałam przez pół godziny ! Obydwa te filmy są Bollywoodzkie, a z Hollywood to ... Marley & Ja. Totalnie się rozkleiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:14 Titanic, Zielona Mila, Pamiętnik, Marley i Ja, Dom Nad Jeziorem, PS. Kocham Cię, Droga Do Szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:16 titanic . inn szkole uczuć i jakichś tam melodramatach czy coś xd __________________________________________________ wbijamy : DD . http://czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:16 pamiętam jeszcze, że płakałam na AI- sztuczna inteligencja A ogólnie, często płaczecie na filmach? Ja płakałam na większości melodramatów, które oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:23 ja ostatnio miałam taką fazę na płakanie n filmach, ale tylko w kinie. na byle jaki film bym nie poszła, to ryczłam. chyba nawet na Hannie Montanie płakałam. ; 3 jestem dziwna, wiem. : ) i wbijamy na czat, tak jak miqusia powiedziała. : ) http://czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:23 Wzruszam się nie tylko na jakiś romantycznych chwilach czy coś. Często np. w Harry'm Potterze i Książe Półkrwi. Kiedy Snape zabije Dumbledore. Chociaż to w sumie dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:48 bardzo kocham zwierzęta.i kiedyś bdy byłam mała oglądałam taki jilm w którym chłopiec wrzucił szczeniaka do worka i wrzucił go do ogniska albo kiedyś terz się popłakałam na narni gdy ta taka królowa zimy czy jakoś taki zabiła tego lwa Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:40 Zielona Mila. przy książce też płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Titanik rządzi ! xd 22.08.09, 21:44 TiTaNiK !!!!!!!!!! Na nim zawsze rycze ! Kocham ten film Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:48 O Matko! Na wielu filmach płaczę... Właściwie nie tylko na filmach bo na bajkach również mi się zdarzyło xD Wogóle jestem osobą, która łatwo się wzrusza. Na pewno płakałam na "Titanicu", "Szkole uczuć", "Szansie na sukces" (z H.Duff), na "HPiKP", "Zmierzch", a nawet "Hannah Montana:The Movie" xD Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Filmy, na których się wzruszacie. 22.08.09, 21:50 Ja bardzo szybko się wzruszam, więc często płacze przy filmach, serialach czy książkach. Jak bym miała to wszytko wymieniac to była by to naprawdę długa lista. Ale pamiętam pierwszy film na którym ryczałam w kinie. Był to "Stalowy gigant" Odpowiedz Link Zgłoś