kaktus12 Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.09.09, 16:39 Ten wątek powinien być w 'gwiazdy, telewizja' ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.09.09, 16:42 Zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.09.09, 17:12 no kazda gwiazda disneya ma jakiś talent no bo jednak każdy z nich został wybrany z grupy ludzi też chcących wejść do disneya Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.09.09, 17:33 To zależy jak ktoś traktuje słowo "talent"... Cóż, dla mnie to 100% beztalencie. Jeśli chodzi o aktorstwo to moja babcia zagrałaby lepiej od nich. Jak oglądałam Camp Rock (a prędzej camp pop), to po pierwszych minutach pożałowałam swojej decyzji... Ta udawana radość, ten udawany smutek, to udawane wzruszenia... O Chryste! -_- A muzyka? Tekst zupełnie bez sensu - a co najbardziej wrzucające się w oczy - częste śpiewanie o tym samym przez różnych wykonawców Disney'a. Poza tym wszystko jest przerabiane w studiu, a na koncertach okazuje się, że głos jest zupełnie inny i człowiek musi się mocno zastanowić (czasem bez efektu) kto to śpiewa... Tak więc określenie gwiazdki Disney'a to beztalencia. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.09.09, 17:45 Moje zdanie jest takie !!! Camp Rock - beznadzieja i słaba gra aktorska ... teraz biorą kto sławniejszy a nie kto ma większy talent !!! Demi, Sel - pisoenki dosłownie takie same teksty takie same głosy beznadizjene JB byly fajni gdy zaczynali czyli 2 lata temu Vanessa - piosenki zwalone ale głos ma ładny ;p Teraz przesadza z nagimi fotami. Aktorka średnia Zac Efron - aktor dobry śpeiwa też dobrze. szkoda że nie śpiewa zawodowo Rocka Miley - ona ma piosenki tekstem takie same ale głos ma świetny i umie spiewać ;p Ashley Tsidale - piosenki ma takie same jedną wystarczy posłuchać i tyle D: ale głos ma dobry ;p Podsumuwując Zac, Miley, Ashley perfekcja Vanessa przeciętna reszta żenada - to moje zdanie ale każdy ma prawo mieć inne Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 20.09.09, 14:05 karolajn. , uwierz. Chętnie pokazałabym Ci jak śpiewają na żywo osoby, które twierdzą, że `gwiazdki` Disneya to beztalencia. Ale niestety znajdujemy się w miejscu zwanym internet i na chwilę obecną nie mam takiej możliwości. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 20.09.09, 19:46 RANY Wszystkie te seriale sa po prostu płytkie, tyle na ten temat powiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 20.09.09, 20:25 razzo napisał(a): > karolajn. , uwierz. Chętnie pokazałabym Ci jak śpiewają na żywo osoby, > które twierdzą, że `gwiazdki` Disneya to beztalencia. > Ale niestety znajdujemy się w miejscu zwanym internet i na > chwilę obecną nie mam takiej możliwości. -,- Aha, czyli trzeba być ekspertem by twierdzić, że ktoś nie ma talentu? Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 21.09.09, 16:29 Jest wiele innych fajnych wykonawców którzy mają naprawdę wielki talent. I to taki talent, że jakby taki fajny wykonawca zaśpiewał/wydarł się/growlował to by DżoŁowi gacie spadły O_O Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 26.09.09, 00:29 Skoro jest się sławnym i ma się fanów to trzeba byc gwiazdą. Gdyby gwiazdy Disneya nie miałby talentów nie pchały by się na czerwony dywan bo by ich wyśmiano Odpowiedz Link Zgłoś
julia2270 jasne że mają talent 18.10.09, 17:03 no pewnie że mają talent uwielbiam demi lovatoo jest moją naj naj naj idolką na świecie jest świetna boże super jest Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 29.09.09, 21:17 beztalencia? sadze ze niektore jakis tam talent maja, ale ich nienawidze -.- Odpowiedz Link Zgłoś
tazakochana13 Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 29.09.09, 21:20 absolutnie nie . ! uwazam doslownie tak samo jak ty . chociaz Selena Gomez beztalencieem jest . ale reszta gwiazdeek , naprawde sa bardzo utalentowaane a inni ich nie doceniaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 16:55 ty zapewne też umiesz śpiewać, a nie jesteś gwiazdą a dlaczego? bo cie Disney nie wyprodukował Miley Cyrus na pewno nie jest bardziej uzdolniona odemnie czy od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 16:58 Skąd to wiesz??? Mileyh jest uzdolniona ;p Zaśpiewałabyśna żywo biegając po scenie ?? nagrałabyś posenkę ??W dodatku sama wymyśliła akordy gitarowe i tekst ?? A Disney to normalna firma do promowania ludzi . Moim zdaniem to nie zależy od tego czy od Disneya cyz z Hollywood Records, czy z Bollywoood.... Ważne że wypromowany i czy ma talent czy nie !! Dla mnei Miley ma do śpiewania ! Selena do grania bo śpiewanie jej nie idzie. Demi lubie ale co do śpiewania to nie Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:00 Uważam dosłownie jak autorka tego wątku... Niektóre osoby nie doceniają takich osób jak MIley Cyrus czy Demi Lovato .. Proszę was nie ściemniajcie że śpiewacie tak samo jak Miley albo lepiej . bo to nie możliwe . może przyślecie jakiś filmik ? to zobaczymy. Ja np . uwazam ze Miley ma wspanialy glos . i nie kazdy jest tak uzdolniony jak ona . aktorka tez jest swietna . bardzo podobnie jest z innymi gwiazdkami Disneya . POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:02 tak chetnie ci przesle bo śpiewanie jak miley cyrus to nie talent tylko zwykla przecietnośc Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:01 Moim zdaniem Sel czy Miley nie pokazały talentu aktorskiego. Bo niby w czym, w tych serialach? Jakby zagrały w kilku poważnych produkcja to można oceniać. Tak samo Tisdale itd. A co do spiewania miley ma świetny głos. Ale nie i tak jej nie słucham xd Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:06 haha to podawaj te nagrania ;p Pewnie zaspiewasz jak mandaryna na żywo<Lol2> albo jak Edyta Górnika nasz hymn w Korei <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:08 żal mi cie. nie znasz mnie i niewiesz jak śpiewam, może nie najlepiej, ale nie wyje jak cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:18 Cyrus nie wyje !!! Zazwyczaj soprany wyją ! A ona jst altem i nie moze wyć ! Ewentualnie moż ebuczeć ale nie buczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Re: Tak, gwiazdki disneja to beztalencia! :/ 18.10.09, 17:29 no już sie ne mądrz, poprostu nie widze nic szczególnego w jej "talencie" i nienawidze jej stylu, zachowania itp Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 17:06 ` ja również popieram twoje zdanie. nie wiem dlaczego ludzie mówią o nich kompletne beztalencia. lubię je za jednym małym wyjątkiem (Selena Gomez). nie widzę też nic złego w tym, że wypromował je Disney. tak jak powiedziałaś niektórzy z nich śpiewają o niebo lepiej na żywo od niektórych wykonawców. są naprawdę utalentowanymi i nie plastikowymi gwiazdami. pozdrowienia dla wszystkich fanów Jonasów, Miley i Demi <33 Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 17:20 Moim zdaniem te gwiazdy mają talent, może nie jakiś olbrzymi ale go mają... może jestem dziwna ale jak już jakąś gwiazdę naprawdę lubię (piosarkę np.) to stwierdzam czy podobają mi się jej piosenki a następnie sprawdzam czy ta gwiazda nie ma na swoim koncie skandali ... Wiem Miley źle zrobiła z tymi fotkami ale ona poporstu chciała się wyrwać od wizerunku słodkiej gwiazdki (ktorą wiekszość z was mówi, że taka jest).. Chciałam się dowiedzieć dlaczego większość z was za gwiazde disneya uważa Zaca Efrona, Vanesse Huges i Ashley Tisdale ... to już praktycznie nie są gwiazdy disneya. Miley też już powoli odrywa się od bycia gwiazdą disneya .... Jedynie jeszcze Selena, Demi, Jonas Brothers zosają przy disneyu. ale mam nadzieje ze niedlugo zaczną sami byc za siebie odpowiedzialni ..... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith ... 18.10.09, 17:24 zawsze jest tak, że jakaś gwiazda ma talent a inna nie ma w DC tak samo - jedni są super, a inni beznadziejni ja np. lubię Selenę, Miley i Ashley i uważam, że mają niesamowite głosy, ale nie lubię np. Demi albo Jonas Brothers tak to jest^^ Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? ; p 18.10.09, 17:29 Beztalencia?hMm,nie. Talent Mają,w końcu świetnie grają,i niektóre śpiewają;d Ale w niektórych np.Miley Cyrus wnerwia mnie poprostu robienie z siebie gwiazdy!No Sorry,ale po jakiego h*** rapować że usunęła konto na twitterze,zamiast normalnie napisać?No czopka brynza i maślana no normalnie ; / robi wszystko zeby ściągnąc na siebie uwage ; 6 Oto moje skromne zdanie; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxsmileymileyxx Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 17:35 Według mnie gwiazdy Disney'a nie są beztalenciami.Jeśli np.Miley albo Demi zaśpiewają raz gorzej na żywo to nie znaczy od razu,że nie potrafią śpiewać.Tak samo jest w przypadku innych gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 18:00 Niekoniecznie. Ashely Tisdale, Miley Circus, Vanessa Hudgens itp. czasami mają na prawdę świetne piosenki. Zależy od gusttu. Ja np. wole coś innego, ale słuchać-posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
djszejku Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 18:02 nie wszystkie , część ma , część nie .xD Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 18:08 post pierwszy mówi żeby nie wyzywać od idiotek i wogóle, że niekażdemu musi się podobać. troszkę niżej napisano, że `zobaczcie, ma fanatstyczny głos!`. teraz to już ci się pokręcilo ;c. dla mnie to niech sobie oni i one śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 18:06 Wiesz co generalnie nie jestem w nich jakoś "zakochana" nie myslcie tak dlatego ze mam z nia awatar poprostu tak se wstawilam tylko ;p Ale na serio je lubie . a już na pewno nic do nich nie mam nie przepadam np. za Jonas Brothers ale inne gwiazdki są naprawdęę okk ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxassiaxxx Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 18.10.09, 18:11 gwiazdki disneya nie umieją grać Ale skoro ty uważasz że są utalentowane, twoja sprawa ... Z całego Disneya to ja toleruję tylko Selenę, jako jedyna się normalnie uśmiecha, robi normalne miny.. A nie jak wszystkie gwiazdeczki się szczeży.! Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: xoxo 18.10.09, 19:28 To teraz ja coś napiszę : Co do Miley Śpiewać umie ma kilka fajnych kawałków ale gra aktorska jest taka o nic specjalnego każdy by potrafił zagrać Miley Stewart ta rola niczym specjalnym się nie wyróżnia . Wg mnie bardziej postarała się w Filmie HM Selena jest spoko lubię ją , podziwiam ją za to ze mimo młodego wieku pojechała do Afryki i nie bała się . Gra całkiem nieźle , fajnie zagrała Alex , Carter jednak to coś wielkiego nie było . W Kopciuszku najbardziej mi się spodobała pokazała że potrafi świetnie tańczyć i grać tez oczywiście . Śpiewanie średnio jej wychodzi ale nie jest źle najlepiej to śpiewała w Kopciuszku , jednakże jej głos nie wyróżnia się . Ashley też jest w porządku gra nawet nawet , jak narazie wg mnie najlepiej zagrała Maddie w hotelu . Rola Sharpay średnio mi się podobała była zbyt przesłodzona . Co do śpiewania podobają mi się jej piosenki jednakże śpiewa tak o gdy śpiewała raz na zywo It's Alright It's Ok to w refrenie nie potrafila wyciągnąć wysokich dźwięków w ostatecznosći było tak o . Demi - Śpiewa najlepiej z gwiazd Disneya potrafi dobrze wyciągnąć nuty i ma niezłe piosenki , co do grania widzialam ją w Camp Rocku i w Gdy zadzwoni dzwonek no i wyszło jej to całkiem okej . Vanessa - śpiewać niesety nie potrafi gra średnio jednak przyznam ze dobra z niej modelka jak ma sesje lub jest na okladce jakiegos magazynu to naprawde niezle wygląda . A co do Jonasów zbytnio ich nie słucham wg mnie z nich najlepszy głos ma Nick reszta nic specjalnego ( i wg mnie aż tacy przystojni nie są ) Co do innych gwiazd Disneya - Emily Osment - wygląda na sympatyczną dziewczynę jednak nie jest jakaś tam oryginalna ale bardzo podobała mi się jej rola w HM i HM Film niewiem jak śpiewa bo nigdy jej nie słyszałam na żywo . To tyle . Uff rozpisalam się . Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: xoxo 19.10.09, 14:39 o.O dla mnie oni nie mają za grosz talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Gwiazdki Disney'a to beztalencia ? 19.10.09, 14:57 nie masz wcale racji! a tak wogule to disney'a lubiłam tylko kiedy był: -kopciuszek -myszka miki itd. ...... a teraz? teraz to małym dzieciom wstawiają badziewie o tym, że mogą stać sie gwiazdą1 Odpowiedz Link Zgłoś