marcela260 24.08.09, 17:21 Kto sądzi tak jak ja, że Eminem to najlepszy raper na świecie, to ręka w górę!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an3ciaa Re: Eminem wymiata!!! 24.08.09, 23:09 kiedyś go koffałam ale jur wydzedł z mody! Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Eminem wymiata!!! 24.08.09, 23:27 ja go nie lubię w ogóle rapu nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Eminem wymiata!!! 24.08.09, 23:49 jaa . <podnosi ręke do góry> on jest naajlepszy . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Eminem wymiata!!! 25.08.09, 11:14 Eminem jest spoko a "We made you" jest super Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Eminem wymiata!!! 25.08.09, 12:50 `eee czy ja wiem. 'najlepszym raperem na świecie' ? szczerze mówiąc nie powiedziałabym tego. to bardzo kontrowersyjna postać i lubię ją nawet, ale w sumie on słynie bardziej ze swoich skandali niż z muzyki jaką tworzy {nie mówię że jego muzyka jest głupia, bo nie jest}. Hm... rzecz gustu Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Eminem wymiata!!! 25.08.09, 13:09 jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Eminem wymiata!!! 25.08.09, 13:17 jakoś go nie lubię Zazwyczaj w piosenkach przeklina Odpowiedz Link Zgłoś
nikknicky Re: Eminem wymiata!!! 27.08.09, 20:06 ja sądze!!! on jest cudowny! uwielbiam go * moja ulubiona piosenka od nie go to oczywiście Lose yourself Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Eminem wymiata!!! 27.08.09, 20:14 dzisiaj sobie troszkę na ten temat pomyślałam, i wniosek wyszedł taki, że wybijanie się czyimś kosztem (w tym przypadku innych gwiazd) jest bardzo chamskie. i owszem, można się czasem z kogoś pośmiać. ale ze wszystkich naraz, publicznie, i to tak, że normalnemu człowiekowi by było wstyd? o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Eminem wymiata!!! 22.12.09, 13:21 jane_ napisał(a): > dzisiaj sobie troszkę na ten temat pomyślałam, i wniosek wyszedł taki, że wybij > anie się czyimś kosztem (w tym przypadku innych gwiazd) jest bardzo chamskie. > i owszem, można się czasem z kogoś pośmiać. ale ze wszystkich naraz, publicznie > , i to tak, że normalnemu człowiekowi by było wstyd? o nie. Lubie go ale zgodze też sie z jane_ ;/ Mógłby stworzyć też coś ambitnego bo to strasznie prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Eminem wymiata!!! 29.08.09, 10:13 baaaaardzo go lubię, dobrze że wrócił na scene Po kawałku "we made you", wiedziałam kogo będę słuchać przez najbliższe pare dni Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Eminem wymiata!!! 29.08.09, 11:54 Popieram niektorych xdd Znaczy sie wiekszosc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Eminem wymiata!!! 29.08.09, 11:59 Tekst linka kocham [znaczy piosenkę ] Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Eminem wymiata!!! 29.08.09, 12:00 moniak20 napisał(a): > Tekst linka > kocham [znaczy piosenkę ] zapomniałam,tededysk jest zaje....szczy Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: Eminem wymiata!!! 10.09.09, 19:07 kiedyś był spoko ale teraz się sprzedał i wszystkie jego piosenki to jest czysta komercja Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -.- 22.12.09, 13:36 nie , nie wymiata . są lepsi . nie lubię hip hopu , a on jest znany głównie z tego że wzbudza wiele kontrowersji poprzez obrażanie innych . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Eminem wymiata!!! 23.12.09, 11:26 to ja daje reke do gory. eminem jest zaje...ty Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Eminem wymiata!!! 23.12.09, 11:34 Piosenka We Made You rzeczywiście jest chamska { jak cały Eminem zazwyczaj } , ale jednak on nie jest takim zwykłym raperem . Coś w nim jest , nie cierpię rapu , a jego piosenki jakoś . . . podobają mi się . Nawet mam 3a.m. na mp3 ; Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Eminem wymiata!!! 23.12.09, 11:48 jaaa x33 jane: fakt, dosyć chamski bywa, ale za to tyz go koocham poza tym nie we wszystkich piosenkach nabija się z kogoś, weźmy na przykład świetną piosenkę "When I'm gone" lub "Kim" to są śliczne utwory i bardzo życiowe, a nie ma w nich złego słowa o jakiejś gwieździe Odpowiedz Link Zgłoś