24.08.09, 23:56
Ostatnio zauważyłam temat o h2o i trochę się wkurzyłam, ponieważ niektórzy pisali, że bez
Emmy będzie do kitu itp.
Nawet nie znacie Indiany Evans(Bella), więc skąd możecie wiedziec, że będzie gorsza?
Czy od razu musicie zakładac, że jej nie lubicie?
Rozumiem trochę, bo Emma jest super, ale chce rozpocząc większą karierę, ale czy to
powód, aby kogoś obwiniac?
To wspaniale dla niej, że będzie grac większą rolę.

To moje zdanie cool
Obserwuj wątek
    • mylipslikesugar Re: H2O 24.08.09, 23:59
      nie obchodzi mnie twoje zdanie bo nie oglądam tego czegoś . !
      to jest serial dla 10-latek . !

pff .. syrenki też mi coś . ;/
      • glitter Re: H2O 25.08.09, 00:09
        Mnie szczerze mówiąc nie obchodzi twoje zdanie, bo jeżeli nie lubisz czegoś to zachowaj to
        dla siebie, bo ja np. nie lubie hannah montana, ale czy wchodze na każdy wątek o Hannie i
        piszę, że jej nie lubie? Nieedevil
        • smiley11 Re: H2O 25.08.09, 13:53
          To co, że syrenki?
          Ten serial jest fajny, pouczający, mówi o przyjaźni.
          Jest lepszy od Hanny Montany zdecydowanie.
          • klaudysia Re: H2O 26.08.09, 00:40
            A wiecie ,że ten serial już nie bedzie emitowany na Disney XD .??
            Tak jak i Leniuchowo zostaną przeniesione na Disney Channel .
            A co do H2O ja tego nie oglądam i nie wiem czy z Bellą bedzie lepsze, czy nie .
            • rudaa Re: H2O 26.08.09, 00:52
              Ja tam tego nie oglądam, ale moja siostra to jest w tym temacie obstukana ;P
          • natcia1211 Re: H2O 27.08.09, 20:56
            Moim zdaniem nikt nie powinien się czepiać o to że Emma odchodzi.Chcę rozwijać
            karierę gdzie indziej.A to dobrze nawet że będzie inna aktorka,może ona też chce
            zostać sławna [!]
    • natalia8696 Re: H2O 26.08.09, 13:12
      wog ten h2o jest do kitu
    • joefanka Re: H2O 28.08.09, 16:14
      Ja bardzo lubię h2o i czekam na 3 serie i co z tego ,że są tam syreny ? nie powinno się oceniać
      serialu po samym tytule i fabule filmu. Jak się to ogląda to na serio jest fajne. A co do Emmy
      będzie mi jej brakowało szkoda ,że już nie będzie grać ale Bella może też będzie fajna ;]
      pozdrowionka dla założycielki tematu i wszystkich co się zgadzają z moim
      zdaniem.serceserceserceserceserce
      • najt. Re: H2O 28.08.09, 17:32
        też ubustwiam ten serial , i sie nie wstydze . są syreny , ale to tylko połowa
        serialu , są tam przecież przedstawione wątki miłosne i problemy zwykłych
        nastolatków . h2o ogólnie jest spoko , a to że nie będzie Emmy to nawet dobrze .
        będzie jakaś zmiana przynajmiej wink
        ale jednego nie rozumiem , przecież od września ma być zamiast jetixu Disney XD
        . a tam będą tylko seriale , bajki dla chłopców . no a h2o chyba bardziej
        dziewczęce . mówili że 3 seria będzie od września ... to jak to puszczą ? uncertainuncertain
        • joefanka Re: H2O 01.09.09, 12:52
          nie zamieniają Jetix na disney xd tylko disney XD to będzie nowy dodatkowy program
    • an3ciaa Re: H2O 28.08.09, 21:38
      loffam to bo to takie krejzolskie
    • th4ever Re: H2O 01.09.09, 11:10
      Nie lubie tego h2o x|
      • cytrusia. Re: H2O 01.09.09, 11:19
        czasami oglądne xd

Ps. Wchodzic na Czat xD
    • zmierzch.. Re: H2O 02.09.09, 19:18
      Też się z Tobą zgadzam. Ja też bardzo lubię Emme i szkoda, że odchodzi. Ale nowi aktorzy
      mogą okazać się fajni ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka