fabiankowa 26.08.09, 15:16 właśnie dowiedziałam sie że moja przyjaciółka już ją nie jest czyli od teraz nie mam przyjaciółki -,- załamie sie :[ macie jakieś rady? 100 buźaków ^^ co zrobić aby o niej nie myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: załamka O_o 26.08.09, 15:19 Na twoim miejscu bym próbowała z nią porozmawiać. Niech ci wytłumaczy, dlaczego tak zrobiła, bo może miała ważny powód. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: załamka O_o 26.08.09, 20:17 głowa do góry i uśmiech laska  ej no nie można od tak zerwać przyjaźni... po prosu nie była ciebie warta  trzymaj się życze żebyś w końcu znalazła kogoś wartościowego  Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: załamka O_o 26.08.09, 20:22 Ojejku..Współczuje Wiem co to znaczy ja też straciłam przyjaciółke którą miałam od 8 lat....Biedna...Zajmuj się czymś przez cały czas...żeby nie mieć czasu na rozpamiętywanie i poszukaj innych fajnych dziewczyn do przyjaźni..i nie siedz sama...zapraszau jakieś koleżanki..i może masz jakąś sąsiadkę której nigdy nie lubiłaś i uwazałaś za nudną? teraz może z nią pogadaj bo się okaże fajna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: załamka O_o 26.08.09, 20:31 Ojj , biedna Ja też straciłam przyjaciółkę , przyjaźniłam się z nią 6 lat , całą podstawówkę ... Po prostu poszukaj inną fajniejszą Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: załamka O_o 02.09.09, 18:29 Napewno znajdziesz fajniejsza...Nie zalamuj sie...Glowa do gory...to nie koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ... 26.08.09, 21:07 i tu cię zaskoczę : to nie była p r z y j a c i ó ł ka ! co najwyżej koleżanka, nie wiem. ale przyjacielem nigdy bym nie nazwała kogoś kto nagle mówi, że `od dziś nim nie jest` . znajdziesz inną, lepszą : * Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: załamka O_o 26.08.09, 21:18 To niezbyt przyjemna sytacja. Jutro możesz zrobic dla siebie swoj dzien, typu- bedizesz robic co tylko zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
demi_fan załamka O_o 01.09.09, 16:45 nałóż sobie na rękę gumkę recepturkę i za każdym razem jak o niej pomyślisz z calej siły rozciągnij gumkę i puśc będzie bolało, ale skutkuje ja tak oduczałam się wgapiania w jakiś przedmiot ^^ a w tym czasie znajdź sobie nową przyjaciólkę haha^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: załamka O_o 01.09.09, 17:42 demi_fan, świetny sposób ;d serio, serio. może i ja wypróbuję kiedyś. ;q Odpowiedz Link Zgłoś