any3 27.08.09, 20:50 Dziś byłam u fryzjera, gdy tylko w domu zobaczyłam jaką mam fryzurę ot się poryczałam. Za niecały tydzień rozpoczęcie roku szkolnego a mam tak którkie włosy że lepiej nie gadać pomóżcie, co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 20:52 any3 napisał(a): > Dziś byłam u fryzjera, gdy tylko w domu zobaczyłam jaką mam fryzurę ot się > poryczałam. Za niecały tydzień rozpoczęcie roku szkolnego a mam tak krótkie > włosy że lepiej nie gadać pomóżcie, co mam zrobić. A na dodatek chyba nigdy od fryzjera nie wróciłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 20:53 Eh, może fryzjer/ fryzjerka źle zrozumiała jaką fryzurę chcesz? Ja też nie lubię swoich włosów . Są grube ; < Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 20:56 Chyba tak, ale co mam teraz zrobić. Normalnie płakać mi się chce, wiem ze ludzie mają większe problemy, aleidę do całkiem nowej szkoły i chcę zeby ludzie mnie polubili, a podobnież pierwsze wrażenie się liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 20:58 sprawdź , może z podpiętymi / związanymi itepe włosami wyglądasz ładnie . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 20:58 a masz włosy krecone czy proste ?? bo to ze krótkie juz wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 21:00 Mam proste i strasznie krótkie, i jeszcze z jednej strony mi się wywijają wyglądają okropnie. mam cały czas chodzić w kucyku??(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 21:01 Z jednej strony troche przed brodom, a z drugiej mi się wywijają i ma gdziec nad uchem bo poprzednia fryzjerka mi tak ścieniowała(( Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 21:02 wyprostuj prostownicą włosy i poszukaj w internecie jakąś super fryzurę ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 21:04 A i mam duży nos(konkretnie szeroki, ale nie aż tak bardzo) to on jak mam kucyka to strasznie mi go akcentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 21:11 Błagam co mam zrobić, płacze cały czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Mam okropne włosy... 27.08.09, 22:03 może pójdź do innego fryzjera i zmień fryzurę? Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Mam okropne włosy... 28.08.09, 09:20 wdłg mniE tO mUszIsz pOczEkać Aż OdrOsnĄ poprostu Szczerze to nie umiem sobie cb wyobrazić jak możesz wyglądac Odpowiedz Link Zgłoś