miley_love. 01.09.09, 18:13 tutaj link do obu piosenek. kto wypadł lepiej? moim zdaniem miley. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loove_miley Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:11 Miley a tak wg to nie lubię czasami, jak ktoś (np. ta Ashlee) śpiewa czyjeś piosenki xd Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:33 a wiesz, że tą piosenkę pierwsza śpiewała Ashle ?? Miley . Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:36 Jasne ze Miley Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:42 zdecydowanie Miley ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 02.09.09, 22:04 ups...wydało się, Miley to złodziejka piosenek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:43 Miley ;p jej głos jakoś tak bardziej pasuje a wiesz loove_miley ta piosenke była pierwsza wykonana przez Ashlee to Mil była druga Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 01.09.09, 19:42 no nie wiem. lepiej mi się słucha oryginalnej wersji ;d chociaz piosenka pasuje do Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ ashlee. 02.09.09, 18:40 hahahahahaha, śmieszne jesteście. To Ashlee piosenka, Miley ją perfidie skopiowała. Czytałam właśnie kozaczka i trafiłam na artykuł o Miley i Ash. W dodatku Miley ma strasznie podobny głos do Simpsonówny. Oczywiście, że Ashlee lepiej. Oryginał rox. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 02.09.09, 18:43 btw. ta piosenka jest z albumu I Am Me z 2005. Miley pewnie myślała że jak piosenka jest stara to nikt się nie zorientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: ashlee. 02.09.09, 21:40 dlaczego tak myślisz? wszyscy nagrywają covery, to nie było perfidne skopiowanie. dlaczego nie przyczepisz się kogoś innego i nie osądzisz go o "perfidne skopiowanie"? wystarczy zajrzeć w książeczkę, nie widać tam nazwiska miley. mówisz tak tylko, ponieważ jej nie lubisz. lubię ashlee, ale wydaje mi się, ze brzmi ona w tej piosence jak jakiś plastik. miley ma bardziej pasujący głos do tej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 15:15 mam prawo przyczepić się do tych, których nie trawię. a że nie lubię Miley i okazała się plagiatorką piosenki Ashlee, którą lubię to jest cudowny zbieg okoliczności i kolejna okazja do zgnojenia Miley. btw. wszystkie covery, jakie kiedykolwiek w życiu słyszałam mają trochę zmienione brzemienie. Np. przesłuchaj sobie Umbrelli w wykonaniu Rihanny a potem All Time Low. albo Beat It Jacksona i wersję Fall Out Boy. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: ashlee. 03.09.09, 15:39 myślę, że gdyby ashlee nie wiedziała o tym, że miley chce nagrać jej piosenkę, to by dawno już był skandal, nieprawdaż? ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 15:46 jak na ironię miley wielce przyjaźni się z Ashlee. to tak btw. Ash może jeszcze nie słyszała nowych piosenek Miley? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 15:47 kitty16 napisał(a): > no w sumie to te piosenki są bardzo podobne te piosenki SĄ TAKIE SAME. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: ashlee. 03.09.09, 15:51 A ty posłuchaj sobie 'Dmuchawce latawce wiatr" . Które tak Ewa skopiowała... Wszystko w tej piosence wykorzystała. zaśpiewała tylko swoim głosem. I nie swoją piosenką robi karierę. Tak samo piosenka "I with you". Też zaśpiewała. Tyle że po polsku. Do tego się nie przyczepie ponieważ to było akurat baardzo pomysłowe żeby zaśpiewać po polsku angielską piosenkę. Uważam że jest więcej gwiazd które skopiowały sobie jakąś piosenkę bez żadnej zmiany ale ty przyczepiasz się właśnie do Miley. To nienormalne .! Masz jakieś kompleksy ? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 16:17 huh, to było do mnie? x.O okeeej. czy mam kompleksy? nie. bo niby na jakim punkcie? że miley to plagiatorska kur*a? Ewa Farna śpiewając DLW nie wie nawet o czym śpiewa. Zaśpiewanie piosenki Avril w wersji polskiej było dobrym pomysłem, aczkolwiek Avril nie zrobiła afery bo za pewnie nigdy tej piosenki nie słyszała. Trudno, życie. Ewie się upiekło. Fuksem, chociaż czytałam na lansiku, że Ewa potrafi tylko kraść. I to normalne, że przyczepiam się plagiatorki. Jakby ktoś skopiował piosenkę miley pewnie zrobiłybyście megaawanturę, [ironia]bo jak można ukraść coś od ociekającej zajebistością cyrusówny?!onia][/i] Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: ashlee. 03.09.09, 16:37 jej. gdyby to był plagiat, wybuchłyby skandal, każda gazeta, każdy portal plotkarski by o tym napisał. ashlee jako pierwsza dowiedziałaby się chyba o tym, że ktoś ukradł jej piosenkę : /// żałosne jest szukania każdej okazji by mieszać kogoś z błotem. i na pewno jesteś mniej zajebista niż cyrusówna, dałabym sobie rękę uciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ashlee. 03.09.09, 17:49 cześć , cześć , wtrącam się . więc tak : żadna ze stron nie ma całkowitej racji . po pierwsze : miley_love , czy jakoś tak . obcinaj tą rękę bo indie jest o wiele bardziej zjebista niż cyruska . ; d po drugie , indie , sorry , ale przesadzasz . naprawdę wiele artystów nie zmienia brzmienia piosenki robiąc cover . ale prawdą jest , że gdyby to Ashlee zrobiła cover piosenki Miley , wszyscy byliby zbulrwesowani że szok . no i myślę ogólnie że covery nie powinny być zaliczane do piosenek artysty robiącego tego covera . a ty m_l , uszanuj zdanie innych bo Miley nie jest bogiem i każdy ma inne zdanie na jej temat . so , Ashlee ma o wiele lepszą wersję a Cyruska niech się schowa . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 18:02 lyna, dziękować. pewnie zaraz cię wyśmieją za to, że uważasz że jestem zajebista, noale. we'll carry on. i wiesz, że uwielbiam się wszystko o wszystkich czepiać, a szczególnie śmietanki towarzyskiej z disney'a. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ashlee. 03.09.09, 18:12 ah bo mnie to obchdzi , no proszę cię . ; x taak x DD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 18:21 idę poczytać twittera Ashlee, może coś napisała ciekawego. : DD przy okazji zahaczę o twittera Gee, Mikey'a i może Lyn. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ashlee. 03.09.09, 18:32 a frankiiiiiiii ? x ( on ma zaje.biste zdjęcia . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 18:53 zdjęcie kibla szondziii. ; d ale offtopik się zrobil. noale. jesteśmy zajebiste więc nic nam nie zrobią, bo to internet. XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ashlee. 03.09.09, 19:52 najwyżej nas wywalą z kotka , może to nawet dobrze , zdrowie mi się polepszy i ciśnienie spadnie . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ashlee. 03.09.09, 20:14 ahahahahaha. ja tu bym pewnie wróciła. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 03.09.09, 18:24 Proste i logiczne ze Ashley -_- Miley okropnie to zaspiewała ( wiem , wiem jak ja tak moge jaka ja ZŁA ) *_* ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 03.09.09, 20:33 Miley ale zdaje się, że Ashlee ma starsze wydanie.? Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 03.09.09, 20:45 moim zdaniem lepiej wypadła Miley, ale to moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 03.09.09, 20:57 wiem, że to nie miejsce na to ale szybko potrzebuje pomocy !!!! www.kotek.pl/forum/02,3006,99812027,99812027,Zranione_dzewczyny_na_pomoc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 03.09.09, 21:39 zdecydowanie Ashlee . pasuje mi jej głos do tej nutki . Odpowiedz Link Zgłoś
nacpanamiloscia Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 08.09.09, 23:01 Miley zdecydowanie leepiej . Ta piosenka bardzo pasuje do jej głosu Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 09.09.09, 14:42 Oczywiście, że Ashlee.! Nie można porównywać kogoś kto umie śpiewać (w tym przypadku Ashlee) i kogoś kto nie umie śpiewać (tu mam na myśli Miley ).. Cóż, to oczywiste, że "fanki" Miley zawsze napiszą, że to ona zaśpiewała lepiej, ona ma zajebisty głos i ona jest ogólnie lepsza..` Żałosne.. Poza tym w tej piosence tą całą Miley chcieli zrobić na jakąś taką.. rockową? ` Jej głos nie pasuje do takich piosenek..` Ogólnie wersja Miley mi się nie podoba... zepsuła świetną piosenkę.. Ashlee. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Kicking & Screaming - Miley vs Ashlee 09.09.09, 15:35 `Hm.. obie wersje mi się bardzo podobają i nie potrafię wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś