lola013 03.09.09, 19:26 Jakie znacie i polecacie książki dla młodzieży?? Oprócz Zmierzchu bo wiem że połowa odpowiedzi to będą sagi Zmierzchu.. Chcę mieć lepsze oceny z polaka a dzięki czytaniu książek mogę zdobyć nawet 6.. Z góry dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashleyandmiley Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:36 Jeśli z chcęcią przeczytałaś Anię z Zielonego Wzgórza to przeczytaj Emilkę (są 3 częscie) Lucy Moud Montgomery (nie wiem jak to się pisze).. A tak to polecam Ci Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:38 kiedyś czytałam "Alice" (tam są chyba cztery części) to jest bardzo śmieszna książka o dziewczynie i o jej problemach.....dl mnie jest już trochę za dziecinna ale i tak ja bardzo lubię moje wszystkie kumpele to czytały i tez im się bardzo podobała Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:40 ooo właśnie jest jeszcze Harry Potter osobiście przeczytałam wszystkie książki kilka razy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:40 Najbardziej ja lubię 'Serię Niefortunnych Zdarzeń'! Te książki są genialne!Wszystkie części! A i sory jeśli był już taki wątek.. Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:43 Trylogia Czarnego Maga - Trudi Canavan. Genialne książki! Autorka jest wspaniała pisarką. Napisała również inne książki, które też gorąco polecam. Wszystkie są o magi, ale nie jest to kolejna książka, że facet biega z różczką i zaklęcia wywołuje. To zupełnie inny obraz magów. Jeszcze raz polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:49 Romansidło pnny shugo < 3 To jest zajebista ksiązka ! Tylko ze bez konca wiec wlasnie shugo czekam na czesc ! Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl Re: Najlepsze książki?? 03.09.09, 19:59 polecam ci(to takie książki...mało poważne. większość,ale poczytaj ) : -ten obcy, -pamiętnik narkomanki( mam fragment w podręczniku,sama chętnie przeczytałabym...) -mała księżcznika -pollyanna -szósta klepka - e-mail z buziaczkiem -każdy pies ma dwa końce hmm... -ania z zielonego wzgórza -ania z avonlea odradzam harry'ego pottera...tzn. jak chcesz,kiedyś czytałam ale stwierdziłam,że to nieciekawe,a poza tym miałam przez to problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
domek Re: Najlepsze książki?? 05.09.09, 10:57 Ja lubię kryminały Agathy Christie. WSZYSTKIE A szczególnie ,,Zatrute pióro'' i ,,Noc i ciemność''. Te książki porywają Odpowiedz Link Zgłoś