Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!!!

04.09.09, 16:37
Podoba mi sie pewien chłopak.On mnie lubi i niestety traktuje mnie
tylko jako dobrą kumpele(naprawdę swietnie sie dogadujemy!)On jest taki słodki,tylko
troche mi przeszkadza że momentami na niczym mu nie zależy(ma takie dziwne fazy).A
największy problem to to że on chodzi z moją najlepszą kumpelą!!!!!!!! sciana
Obserwuj wątek
    • little Oo 04.09.09, 16:40
      Co z Ciebie za przyjaciółka?! O.o
      Rozumiem, że zakochałaś w chłopaku swojej kumpeli... Nie będę się wypowiadać na ten
      temat, bo wypadną mi bardzo brzydkie słowa skierowane do Ciebie... confused
      • mileycyrus23 Re: Oo 04.09.09, 16:43
        A co ja ci zrobiłam??! Powiedziałam tylko co mam zrobić zeby o nim nie myśleć!
        Nigdy bym jej nie zabrała chłopaka !!!!
        • little Re: Oo 04.09.09, 16:53
          Co to znaczy, że podoba Ci się jej chłopak? Ja rozumiem, że to twój kumpel - to
          normalne, ale nie rozumiem jak można się zakochać?! Nawet nie potrafię powiedzieć jak
          oceniam takie zachowanie. Znikam, bo nie chcę aby moja 'niepozytywna energia'
          wybuchła.

Bye.
          • mileycyrus23 Re: Oo 04.09.09, 17:00
            NIe rozumiesz?! To juz nie może mi sie chłpak podobać tylko że pech chciał,że mojej
            przyjaciólki on mi sie zwasze podobał ;/Ale chyba zostaniemy przyjaciółmi.
            • taylor_ Re: Oo 04.09.09, 17:17
              `Hah zgadzam się little. || No i niby jak mamy ci pomóc?! sciana Myślę że takie wątki są
              bezsensu. pff. A tak w ogóle to normalni ludzie porozmawiali o takich sprawach z
              przyjaciółmi, rodzicami lub pomyśleli samemu jak rozwiązac ten problem, a nie zakładać
              tysięczny wątek pt. 'mam problem miłosny.pomóżcie. pliss' i się wyżalać obcym ludziom -,-
              • mileycyrus23 Re: Oo 04.09.09, 17:21
                taylor_ jesteś bardzo chamska to ze nie lubie Twojej idolki to sie teraz będziesz wyżywła?!
                Ja taka nie jestem ;/;/ Po to jest forum i myslałam że dacie mi radę ale cóż.... Zgłosze do
                usnięcia bo szkoda mi was jak czyrtam wasze wypoeiwdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka