johanna 05.09.09, 00:21 Chodzi mi o upięcie lub ułożenie. Znacie może jakieś strony. Albo jak macie krótkie włosy to co z nimi robicie? (nie mam idealnie prostych włosów ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mylipslikesugar Re: Krótkie włosy 05.09.09, 08:52 mam ten sam problem . ;/ czekam na dalsze wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Krótkie włosy 05.09.09, 10:24 mam wlosy po ramiona i po kapieli modeluje je szczotka lepiej sie ukladaja x)...a grzywke spinam kolorowa spinka Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Krótkie włosy 05.09.09, 13:10 Kiedy miałam krótkie włosy najczęściej prostowałam je i zostawiałam rozpuszczone, albo związywałam w maleńką kitkę, taki pędzelek Czasem podpinałam grzywkę do góry, ale najczęściej zostawiałam na swoim miejscu Właściwie nie miałam zbytnio pomysłów na fryzurę i męczyłam się, póki trochę nie odrosły Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Krótkie włosy 05.09.09, 14:38 Ostatnio gdy oglądałam w wakacje 'Nie ma to jak hotel" zauważyłam, że Ashley robili świetne fryzury. A z tym, ze nie miała jakiś mega drugich włosów. Na przykład spinała na x dwie wsuwki. Niestety nie znalazłam takich zdjęć Lub... warkoczyka po jednej stronie włosów. Lub robiła kilka kucyków i związywała je wstążkami. Mam nadzieję ze w pewnym stopniu ci pomogłam. Im_rebel Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Krótkie włosy 07.09.09, 19:17 Ja tam jakoś nie przykładam się do włosów (.a szkoda ) ) poprostu w kitke wiąże i już Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Krótkie włosy 05.09.09, 22:03 nie wiem może ładnie uczesz i zepnij spinką . Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: : D 08.09.09, 18:45 ja miałam kiedyś i sobie takimi grzebykami spinałam tzn nie umiem tego wyjaśnić Nawet nie mam jak zdjęcia zrobić bo teraz mam dłuższe Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: : D 08.09.09, 20:01 ja mam krótkie i albo mam rozpuszczone albo kucyk pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Krótkie włosy 06.10.09, 22:15 zalezy jak krotkie masz te wlosy. Bo dla mnie krotkie to kompletnieprzy golej skorze. polecampaste do wlosow jezeli sa krotkie tak 5-9 cm, jezeli dluzsze to prostownica, moze jakies loczki drobne np tylko na koncach Odpowiedz Link Zgłoś