mileycyrus23 06.09.09, 15:49 Wiec jakie? Ja mam oddzielny folder dla Miley Cyrus(mam ponad 60 piosenek i jej zdjęcia ) i dla Ash u niej mam ok.20 I jeszcze inne typu:Britney Spears,Lilly Allen itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziia Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 15:55 ja mam te wszystkie co na kompie .... czyli około 200 pzdr .... Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 15:56 Ja mam jeden folder i mam tam różne piosenki takie jak: Linkin Park, Paramore, Britney Spears, Evanescence, Pixie lott i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.10.09, 10:11 Ja mam.: - The Veronicas - Popular i Untouched . - taka yy..nie pamiętam x\ - Metro Station - Shake It - Avril Lavigne - My Happy Ending Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.10.09, 11:05 mam wszystkie które mi się podobają praktycznie różne zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.11.09, 22:34 rożne...z każdej dziedziny Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 19.11.09, 20:03 ja mam RBD też oddzielny folder ;d w innych solowe anahi,dulce,maite,ashley,miley ;d a w innym wszystkie inne ;* Odpowiedz Link Zgłoś
annie1996 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 04.12.09, 12:30 >Ja mam oddzielny folder z RBD >I w innych solo Anahi,Dulce,Christopher'a >Mam też oddzielny folder z piosenkami Dann'ego >Na w innych są już różne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 15:58 obecnie nie mam zadnej bo mi sie coś stałoo z karta pamiecii , musze kupic nowa i wtedy bede wgrywac tez co sa na kompie więcc .. Beryonce , JB , Veronicas , GaGe itp Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:05 ojojo ja mam różnego rodzaju piosenki i różni wykonawcy jak np.Miley Cyrus,Paramore,Rbd,Peja,Eminem,Rbd,Alex C.,Linkin Park,Oceana...i wiele,wiele innych^^;D Odpowiedz Link Zgłoś
martaajb Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 14:14 Jonas brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus, Agnieszka Chlinska, PIN, Coma, Nirvana, Pink, Avril i dużo by tego wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasek Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.11.09, 22:40 Ja mam napewno Jonas Brothers Metro Station, Miley Cyrus, Demi Lovato, Tinchy Stryder, Akon...xd THE END .! Odpowiedz Link Zgłoś
the_veronicas Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 16:00 Ja mam mało piosenek bo muszę sobie kupić kartę pamięci. A tak to mam: Ash Tisdale Miley Cyrus Demi Lovato Kat DeLuna JoJo Disney Stars The Veronicas Taylor Swift Afromental Lady GaGa Cascada Avril Lavigne Mitchel Musso Beyonce Czyli mam jakies 30 piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 16:34 a kom mam 186 piosenek więcej mi się nie zmieści a z folderów to mam tak... Architecture In Helsinki Cassie Demi Lovato Hot Hot Heat Justin Timberlake Living Colour L.u.c Outkast Red Hot chilli peppers Taylor Swift The Racontreus T-pai Lil wayne TO tyle folderów no i jakieś pojędyńczy czy tam może po 3 to pixies Black Uhuru Bob marley ze step up 2 Eve Kanye West itp Odpowiedz Link Zgłoś
potworek Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 19.11.09, 19:56 ja mam happysad ponad 40 green day'a tez z 40 i chyba jeszcze paramore.... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 16:31 mam na telefonie 584 piosenki, jesteś pewna, że mam je wymieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.11.09, 22:32 ja mam mało piosenek bo mam małą karte pamięci ale mam Justina Biebera Taylor Swift Selene Gomez Avril i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 17:06 w ch*j dużo, karta pamięci 4 giga robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 17:23 eee. ja mam dużo.. bardzo xD no to tak: Miley C. Selena G. Jonas Brothers. Michael Jackson. Guns n Roses. My Chemical Romance. Honor Society. Avril Lavigne. itd ;d Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 20:28 Na fonie nie mam , ale na mp4 taak x D 1093 : D ale i tak słucham w kółko to samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 19.11.09, 20:32 ponad 250 piosenek roznych, mam muzyke ktora najbardziej lubie sluchac i taka przy ktorej sie fajnie tanczy xd ale to nic w porownianiu z komputerem..tam mam grubo ponad 1000..nie.. nawet kolo 2000 ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 06.09.09, 20:28 jak na razie żadnej xd Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 07.09.09, 19:39 Hoho, mam strasznie dużo! Ponad 130! Bo słucham na okrągło ^ Ale tylko połowy, bo duuuużo by zajęło słuchanie wszystkich. A tytułów nie pamiętam. Ale mam takie typu Demi, Brit, Miley, Lily Allen itp Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 15.09.09, 22:52 Tokio Hotel I dużo zdjęć Billa Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl xd xd 16.09.09, 06:31 ja narazie zgrałam sobie only 10, ale muszę usiąść i jeszcze więcej zgrać. a obecnie mam: - do nieba wzięci, -załoga G, -tajemnica, -winna, -breaking the habit, -byłabym, -please be mine, -system, i jeszcze dwie mam ale nie pamiętam jakie xd, ale nie czepiać się, ja przed chwilą wstałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 16.09.09, 14:32 mam coś koło 200 piosenek na telefonie, a w tę ilość wchodzą: the killers, arctic monkeys, bloc party, franz ferdinand, the strokes i jeszcze kilka pojedynczych. (; Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 16.09.09, 14:32 Tokio hotel....wszystkie co mozliwe...I obrazki (ponad 500) no i gaga...i wieeeele innych....razem gdzies okolo 150... Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 16.09.09, 16:04 na komórce właściwie nie mam, może kilka jakichś, ale generalnie wszystko jest na ajpodzie (1034 utworów + teledyski, nie wiem ile). Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 16.09.09, 16:11 Na fonie mam piosenek ponad 300... Teledyskow mam 70 A fotek mam okol 1000 ... mniej niz tysiąc ... ale gdzies no 800 900 .... cos w tym styluu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 16.09.09, 16:22 no to tak . mam 489 piosenek . 156 teledysków . 654 fotek . mój fon ma 8 giga pamięci . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.10.09, 10:41 nie wiem dokładnie ale dam ci wykonawców: britney spears peja pezet eminem ajj kur.de nie chce mni sie wszystkich pisac ale mam duzoo hip hopu. Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xDD 12.11.09, 15:29 piosenek mam ponad 200... oddzielny album dla disney'a a w nim ashley, selena, demi, vanessa, miley, jb itp... a inne to angielskie i polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 10.10.09, 17:57 Ja mam: AC/DC, The Doors, Iron Miden, Metallicę, Alice in Chains, Pearl Jam, Black Sabbath, Guns N’ Roses, Led Zeppelin, Pink Floyd i jeszcze kilka Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 00:05 pff, fajne ! napewno nie Srilej Świrus i innych disnejów ! Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:01 Wszystkie ze Zmierzchu plus foty, Upiór w operze i ogólnie wszystkie piosenki jakie lubię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
r_patzz Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:10 A ja mam osobny folder ale Paramore ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yori Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:26 Ja mam około 150: m. in. Ash Tisdale Miley Cyrus - sporo ich Vanessa Hudgens - Say Ok Demi Lovato - Don't Forget The Veronicas chyba 3 Taylor Swift - duuuużo Cascada - też sporo James Blunt - kilka Kilka z Twilight - Muse, Iron & Wine i jeszcze jakąs. Yiruma Cassi Thomson Ewa Farna Jessie McCartney Jonas Brothers Nelly Furtado OneRepublic/Timbaland Shaun Baker Łzy Kilka z "The Vampire Diaries" i jeszcze sporo, ale najwięcej z tego wszystkiego mam chyba Miley Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:13 Nie mam dużo, bo mi niepotrzebne. Mogę powiedzieć, że mam dwa albumy Billy'ego Talenta, album Julien-k, Kings of Leon, The Fray, oraz soundtracki do obu części Transformers oraz do Twilight. Plus utwory 8 ball, Soulja Boy, The Kills, Richard Thompsona i Black Eyed Peas. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
r_patzz Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 11.10.09, 22:15 Boże... czemu wszyscy słuchają tej kupy disnejowskiej? debilovato, miley, seleny.?! jedyna any13x słucha jeszcze Paramore tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 08:51 Ja mam Beatlesów, Queen, Bon Jovi, Johna Lennona, Paula McCartneya, George'a Harrisona, Evanescence, Eltona Johna i The Rolling Stones, Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 13:54 Eeeee...wymienie tylko wykonawców bo piosenek jest za wiele!! Will.I.am Verona Uscher Vanessa Hudgens - toleruje jej tylko jedną piosenke po za tym nie lubie jej!! N-Dubz Timbaland Keri Hilson Nicole Scherzinger The Veronicas Selena Gomez Shakira Pussycat Dolls RBD - tylkoe jedna piosenka po za tym za nimi nie szaleję Rihanna Paulla - tylko jedna piosenka po za tym jest denna Pixie Lott Miley Cyrus - lubie tylko jej wokal Nelly Furtado Flo Rida Lady GaGa - tylko dwie piosenki po za tym nie cierpie jej!! Kristina Debarge - tylko jedna piosenka reszta to suchary Kalwi & Remi Katherine Jonas Brothers - tylko jedna piosenka po za tym nie przepadam za nimi Hilary duff - tylko jedna piosenka po za tym nie przepadam za nią Inna Doda - kilka piosenek nie cierpie jej stylu bycia!! Ciara Missy Eliot Enrique Iglesias Demi Lovato - do niej nic nie mam ;xx Denzel - tylko jedna piosenka Britney Spears Cascada David Guetta Black eyed Peas Ashley Tisdale Arash - tylko jedna piosenka nie interesuje się nim zbytnio ;dd Agnes - tylko jedna piosenka bo jest ich niewiele ; PP Akon Beyonce Pitbull - kocham jego piosenki ; ** Pink Ke$ha No i to będzie na tyle...; ** A za tydzien bd wszystkiego jeszcze więcej...; PP Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 14:18 em.. dużo ale też mam Mil i Ash ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 14.11.09, 22:46 po kilka moich ulubionych wykonawców , prawie wszystkie Jonas Brothers + koło 600 fot Jo Bros Odpowiedz Link Zgłoś
ilovxblackberry do r_patzz ;p 19.11.09, 19:43 też nie trawię disneja ;p Trawię bardzo Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
sweat_16_girl Re : Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 14:05 Ja mam na telefonie całe dyskografie wykonawców których lubię.... Czyli : *Good Charlotte *Avril Lavigne *Blog 27 *Paramore *Fall Out Boy *Green Day *Pink *Mandy Moore *My Chemical Romance *Patrycja Markowska *Remy Zero *Simple Plan *Linkin Park Pozdrowienia dla wszystkich fanów tych wykonawców Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Re : Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 14:25 Simple Plan- Vacation Simple Plan- Your love is a lie Britney Spears- Womanizer Avril Lavigne- Girlfriend U2- With or without you Sum 41- With me Armin van Buuren- In and out of love Miley- When I look at you Miley- The climb Miley- See you again Miley- Don't walk away Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 12.10.09, 14:29 ja mam piosenki raczej rockowe i j.rock . a tak to mam jeszcze pezeta i black eyed peas . Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 13.10.09, 21:15 ja mam ich chyba z pięć o.o od słuchania mam mp3 ;f Odpowiedz Link Zgłoś
trouble A ja jestem oryginalna xD 13.10.09, 21:25 Na telefonie nie mam ani jednej piosenki, o! Jakoś nie odczuwam potrzeby ich posiadania. Rzadko kiedy sięgam po komórkę, praktycznie przypomina mi o sobie tylko kiedy dostaję sms-a, ktoś zadzwoni, czy ukryta pod stosem zeszytów, spadnie z biurka xD Od tego mam iPoda, żeby piosenek słuchać, a tam mam ich koło 20, bo aktualizuję je co tydzień i mam tylko te, krórych teraz słucham, czyli: Taylor Swift, Gloriany, AJ-a Rafaela i Keitha Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
ilovxblackberry ;)) 19.11.09, 19:41 min. Paramore, min. Hallelujah, Never let this go, Adore i wieeeleee innych Tokio Hotel min, World behind my wall, automatic Pitbul, hotel room service taylor swift kelly clarkson-alredy gone ania dąbrowska-nigdy nie mów nigdy ok 60 piosenek. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 13.10.09, 21:32 nie liczę. ` za dużo. ale przede wszystkim Sum 41, Christina Aguilera, Green Day. itt. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Jakie piosenki macie na telefonie? 13.10.09, 21:34 Paramore,Metallica, Green day, Muse itp . Odpowiedz Link Zgłoś