katiediamond Re: Wpadki prezenterów ! ; ) . 06.09.09, 20:08 Dobre jest też to KLIK Śmiech tego prowadzącego mnie rozwala tyle razy oglądałam a za każdym razem się śmieje. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wpadki prezenterów ! ; ) . 06.09.09, 20:32 najlepsza wpadka z wymiocinami xd Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Wpadki prezenterów ! ; ) . 07.09.09, 16:07 oglądałam te wpadki chba z 10 razy boskie som Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wpadki prezenterów ! ; ) . 07.09.09, 16:41 Jak dla mnie, to nie są wpadki prezenterów, ale "wpadki na wizji, niekoniecznie spowodowane przez prezenterów." No, oprócz tej z wymiotowaniem. Boemerang (filmik, ktory wyslala katiediamond) jest mistrzowski. Sama z koleżankami zrobilyśmy jego parodię. Raz słyszałam, że to poprostu skecz jakiegoś kabaretu. Ale nie wiem w sumie. Śmieję się za każdym razem, kiedy oglądam ten filmik. I nie z gościa po operacji, ale z tego prowadzącego, który nie umiał sie powstrzymać. Sama też często tak mam Wczoraj w TVN24 była relacja o gościu z Włoch, który pojawia się na każdym publicznym wystąpieniu i wszędzie, gdzie będzie relacja na żywo i błaznuje, wpycha się do kamery. To było naprawdę smieszne. Pokazali przy okazji polskie tego typu sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś