lili1196 07.09.09, 18:55 mam pytanie ponieważ wydaje mi się że mam owłosione nogi i zastanawiam się czy to nie za szybko zacząć je golić bo słyszałam że włosy na nogach robią się potem ciemne i ostre a więc jak golicie to pliss napiszcie od kiedy i w ogóle dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaktus12 Re: RE:Golicie nogi 07.09.09, 19:10 Też mam 12 lat jak narazie nie golę./ :p jak zacznę to potem będę musiała cały czas. kilka moich kumpeli już goli Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:12 Nie napisałaś ile masz lat .. Ja tam zaczęłam mniej więcej w wieku od roku 13 życia ^^ . Jak chcesz , to tak , zależy od ciebie . Jeśli masz czuć się skrępowana , to lepiej wydepiluj . Ja używam maszynki , zwykłej . Tylko trzeba często golić , bo odrastają szybko . Ja tak gole mniej więcej co 5 dni . Ale możesz też użyć kremu . Odpowiedz Link Zgłoś
lili1196 Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:15 ja mam 12 a właściwie już prawie 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:17 ja tez uzywam maszynki. raz uzylam plastrow i pare razy kremu...ja gole jak jest cieplo,krotkie spodenki lub rybaczki i ogolone nogi a takze na basen itp Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:16 Ja zaczęłam nie dawno golić nieco późno bo jestem w 2 kl gim no ale wcześniej mi to nie przeszkadzało Jak chcesz ta tam z tym nie mam problemów możesz golić arazie same łydki dopiero na lato całe nogi jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:18 Ja nie. Jeszcze mam czas, a nawet ich tak u mnie nie widać, więc nie mam się czy przejmować. Jeśli chcesz, możesz kupić sobie krem do depilacji Sensitive z Joanny. Nakladasz go na nogi i po 8 minutach ścierasz. Totalnie nic nie boli (: Próbowałam z kumpelą i naprawdę nic nie boli. Po prostu ściąga ci włoski ... Ścierasz tak jak krem i sprawa załatwiona ^ Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Golicie nogi 07.09.09, 19:20 Ja gole już od roku, no może trochę mniej Nie którzy mówią że wtedy włosy szybciej rosną ale u mnie tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Golicie nogi 07.09.09, 20:27 Możesz golic maszynką taką różową z Gillet i kup sobie żel do golenia to nic nie boli i zajmuje mało czasu a kiedyś i tak będziesz musiała je ogolic Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Golicie nogi 07.09.09, 20:41 ja depiluję pachy i nogi depilatorem. ale nogi tylko do kolan, dalej mi mama nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Golicie nogi 07.09.09, 20:40 nie nigdy mama by mnie chyba zabiła za golenie wolę je podciąć jak są za długie żeby nie było ich bardzo widać xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Golicie nogi 07.09.09, 21:03 mam 14 lat nie gole, ale depiluje;p To różnica. Najlepszy jest krem, tzn. mnie sie tak wydaje bo dla mnie jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś