sanyu 11.02.07, 23:05 co sądzicie o nim? czy może lepszy jest Rimmel Cool? www.lirene.pl/s71-city.matt.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:09 a jaki chcesz chcesz mieć efekt? matujący?;) bo jeżeli tak to lirene się nie nadaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:11 mam cerę miszaną, wolałabym matujący :-) a jaki jest dobry ale w rozsądnej cenie? plisss.. Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:15 sanyu napisała: > mam cerę miszaną, wolałabym matujący :-) a jaki jest dobry ale w rozsądnej > cenie? plisss.. > też mam mieszaną BAArdzo polecam Pure Makeup Maybelline: na mnie extra podziałało (a moja cera naprawdę lubi się świecić) albo Pierre RenneMatt finish - tańsze ale też w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:20 Maybelline miałam ostatnio, nawet jest ok, ale pomyślałam żeby może czegoś nowego spróbować..? co do ceny to chodzi mi żeby to nie było po 96 zeta, bo i taki widziałam gdzies :-)) a Rimmel ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
mexana Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:26 Miałam kiedyś stay mata z rimmela tani był ale paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Podkład Lirene 11.02.07, 23:21 a ja polecam Dax Cosmetics casmere mousse make-up albo Deborah colour copy tylko ceny w granicach 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Podkład Lirene 12.02.07, 18:05 podejmę decyzję najprawdopodobniej dopiero w sklepie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Podkład Lirene 12.02.07, 20:39 Tu gdzieś był post o kosmetykach tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Jest super!!! 13.02.07, 07:23 Mam cere mieszana i ciezko mi cos dobrac bo szybko sie skora przyzwyczaja:( ale ten podklad jest dla mnie idealny!!!!! mialam juz rozne : AA, Rimmel, Maybelline i Loreal, ostatnio cos z Avonu...ale zdecydowanie Liren najlepiej mi sluzy i naprawde polecam do mieszanej!!!!! a przy tym nie jest drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Jest super!!! 14.02.07, 19:58 a widzisz, czyli jednak zależy od cery :) a Cashmere Loreala niedobry? Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Jest super!!! 15.02.07, 16:45 ostatecznie kupiłam ten: www.swistak.pl/aukcje/2623969,PODKLAD-IDEAL-BALANCE-LOREAL-ORYGINAL-SUPER-.html oczywiście na żadnej aukcji, w sklepie :-) zobaczymy czy się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś