Dodaj do ulubionych

Ambasador w szkole

21.02.06, 15:41
Pani ambasador spotka się z polskimi dziećmi w szkole europejskiej.
Może coś ktoś wie, czy zamierza spotkać się z polskimi epsami?
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 15:47
      A po co?

Zartuje, a kto ci powiedzial? Ciekawe :) Moze ktos z Ambasady przeczytal
      forum... ;P
      • danka44 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:04
        > A po co?
        To jak na razie tajemnica. Jak się dowiem, to Ci powiem. Spotkanie dopiero 7
        marca.

a kto ci powiedzial?
        A moje dzieci przyniosły taką informację.

A jeżeli chodzi o spotkanie z epsami, to wydaje mi się, że byłoby po prostu
        miło z jej strony, gdyby się osobiscie zaprezentowała i powiedzaiała w czym
        służy swoja pomocą. Taki przyjazny gest pt."jestem tutaj i mozecie na mnie
        liczyc".
        • tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:08
          Znajac Polakow to "nie licz na to". Spotkanie z dziecimi, no tak, dzieci nie
          zadaja niewygodnych pytan ;)))

A moze by tak jej na maila posty podrzucic??? Hehehe...

Ano mogla by sie zaprezentowac, mogla by :)))
          • danka44 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:48
            Jeżli chodzi o kontakty z ambasadą, to "odpukac", ale nigdy nie musiałam z ich
            pomocy korzystać, a chętnie dowiedziałabym się o zakresie obowiazków ambasadora.
            W moim, pewnie mylnym pojęciu, ambasador w takim małym kraju, z taką małą
            liczbą Polaków powinien być jak amerykański"dzielnicowy", co to wszystkich zna
            i wszyscy jego znają ( o amerykańskim dzielnicowym mam tylko filmowe pojęcie, o
            ambasadorze zresztą też, ale Tomi możesz mnie tu wyręczyc ).

A propos szkoły, to wiem, że niektóre ambasady przyznaja nagrody dla
            najlepszych uczniów. To tak dodaję, bo a nuż pani ambasador czyta to forum i
            szuka pomysłów na swoją działalność...
            • tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:57
              Dokladnie, niech nie mysli, ze bedzie miala "latwa" emeryturke :)))

PANI AMBASADOR, PROSIMY O WIECEJ AKTYWNOSCI. LICZYMY NA PANIA!!! :)))
              • epska_zenobia Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 17:38
                to ja jestem pania Ambasador;)
                • jespere Ambasador-ka Zenobia? 21.02.06, 18:49
                  nie skreslajmy jej tak od razu.
                  mysle, ze w naszej wiosce ambasador nie ma wyboru, po pol roku bedzie znak
                  wszystkich.
                  chyba, ze nie wyjdzie ze swojej norki.
                  • tomi_22 Re: Ambasador-ka Zenobia? 21.02.06, 19:00
                    Nie, NIKT jej nie skresla, wrecz przeciwnie, prowokujemy do dzialania. Milo by
                    bylo :)))
    • redcell Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 19:22
      Niespodzianka dla wszystkich!! Pani Ambasador ma spotkanie z epsami dzien
      wczesniej tj. 6 marca w ETO.
      • tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 19:26
        A o ktorej?
        • danka44 Re: Ambasador w ETO 21.02.06, 19:40
          No widzicie... ledwo napisałam a już zadziałało ;)
      • jpp1975 Re: Ambasador w szkole 22.02.06, 12:09
        Już nie ma :)
        Właśnie dzisiaj je skasowała...
        "Z powodow technicznych, wczesniej anansowane spotkanie z Pania Ambasador 6
        marca 2006 w ETO odbedzie sie w innym mozliwym terminie (...)"
        • tomi_22 Re: Ambasador w szkole 22.02.06, 12:16
          Przestraszyla sie jak forum przeczytala... ;)))
    • szymbi Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 20:16
      wpiszcie sobie w googlach ambasada w luksemburgu (nawet bez cudzysłowów). Co
      jest na pierwszym miejscu? Niestety jeszcze nie strona nowej ambasady, ale...
      :))
      • asiunia.lux hi hi hi... 21.02.06, 23:16
        t o m i ;)))
        • tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 09:51
          Ja zawsze chcialem byc Ambasadorem, ale takim jak Tony Halik. Wyobrazcie sobie,
          jezdzic po swiecie i jarac faje z szamanami... ile on sie tych "faj"
          najaral... ;)))
          • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:10
            > jezdzic po swiecie i jarac faje z szamanami... ile on sie tych "faj"
            > najaral... ;)))

No, wiesz, to byly faje pokoju, a w imie pokoju, to chyba wszystko jest
            dozwolone, nie? ;-)

A tak na marginesie
            • tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:12
              www.google.lu/search?hl=pl&q=ambasada+w+luksemburgu
              • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:20
                Tomi... wpisac w googlu w oknie search ambasada+w+luksemburgu to jeszcze
                potrafie... Mi nie chodzilo o link do wyszukiwarki wraz z parametrami, ale o
                link do tego co na pierwszym miejscu ten google Wam pokazuje. Mnie pokazuje to:

www.polembassy.be/home.asp?action=prodmore&ref=B5A10&cat_level=1&cat1=B5&lang=1
                I jakos nie wychodzi mi z tego zupelnie zwiazek z twoja osoba... Chyba, ze cos
                mi spostrzegawczosc lub poczucie humoru dzisiaj nie dopisuje...

No wiec czekam dalej na linka z REZULTATEM, bo tez chcialbym sie posmiac :-)
                • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:25
                  jak rozumiem, zapewne google u Was podaje link to naszego forum a konkretnie do
                  watku wrzuconego przez tomiego a zacytowanego przed chwila przez danke (czyli
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=35685561 ). Chcialbym jednak by ktos
                  to potwierdzil, bo bedzie to dowodem na moje wczesniejsze przypuszczenia, ze
                  google googlowi nierowny
                  • tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:28
                    Ma_wi, kliknij na moj link to zobaczysz :)
                    • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:34
                      oj, tomi!... juz pisalem
                      • tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:55
                        Kliknales w to co ja podeslalem???
                        • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:00
                          > Kliknales w to co ja podeslalem???

Tomi, kurcze... a mozemy przyjac za aksjomat, ze nie pisze niczego poki nie
                          sprawdze... A poza tym, nie chodzi mi o to, zeby sie przekomarzac...

Kliknalem, kliknalem. Rezultat masz powyzej
                          • tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:31
                            To ja nie wiem :) Wiem, ze jak wipisze sie te dane to wyskakuje "Ambasador" :)))
                            • ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:44
                              To moze jednak powoli... bo widze, ze temat robi sie coraz trudniejszy zamiast
                              sie zwyczajnie zakonczyc... Ja jeszcze raz napisze co mnie interesuje, a jak sie
                              nie uda, to trudno
                              • tomi_22 Prosze... 22.02.06, 11:48
                                WWW Wyniki 1 - 10 spośród około 539 dla zapytania ambasada w luksemburgu.
                                (Znaleziono w 0.17 sek.)

Gazeta.pl : Forum : Luxembourg-LuksemburgLuxembourg-Luksemburg. Polska Ambasada
                                w Luksemburgu. Autor: tomi_22 ☺ Data: 26.01.06, 18:37. + dodaj do ulubionych
                                wątków · + odpowiedz ...
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=35685561 - Podobne strony

Ambasada Rzeczypospolitej PolskiejPolskie adresy w Belgii i Luksemburgu ...
                                Ambasada RP w Belgii | 29, Av. des Gaulois - 1040 Bruxelles | tel : +32 2
                                739.01.00 | fax : +32 2 736.18.81 ...
                                www.polembassy.be/ home.asp?action=newsmore&internal_nr=35&lang=1 - 33k -
                                Kopia - Podobne strony

AMBASADA10 procent ogólnej liczby nowych miejsc pracy w Luksemburgu. Inflacja
                                Inflacja w Luksemburgu w 2004 r., wyniosła 3,2 % . Praca i bezrobocie ...
                                www.poleconomie.be/lux.php?start=1 - 18k - Kopia - Podobne strony

Projekt Udane Wakacje - Ambasady i Konsulaty RP na świecieLAOS Ambasada RP
                                Quartier Vat Nak., 263 Rue Thadeua Km. 3 Vientiane BP 1106, RDP Laos ...
                                Konsulat RP w Luksemburgu Konsul Honorowy: Tom Krieps ...
                                www.udanewakacje.com/rp/l.php - 6k - Kopia - Podobne strony

www.ue.krakow.plPlacówki dyplomatyczne RP w państwach UE. Austria Ambasada RP w
                                Wiedniu ... Konsul Honorowy w Luksemburgu Tom Krieps 9 rue Pierre d’Aspelt L-
                                1142 Luxembourg ...
                                www.ue.krakow.pl/index.php?LANG=PL& MENU=l&TYPE=ART&ART_ID=5846&MENU_ID=722 -
                                27k - 21 Lut 2006 - Kopia - Podobne strony

wazne adresy w LuksemburguKonsul Honorowy RP w Luksemburgu : Tom Krieps 9, rue
                                des Trevires L-2628 Luxembourg-Bonnevoie tel : 403748. Ambasada przewidziana w
                                najbliższym czasie ...
                                cf.geocities.com/fryderykchopin1929/ wazne_adresy_w_luksemburgu.htm - 5k -
                                Kopia - Podobne strony
                                • ma_wi99 No, dzieki! 22.02.06, 11:56
                                  Wreszcie sie dowiedzialem!

U mnie w googlu ten pierwszy rekord po prostu nie wystepuje. Ani na pierwszym
                                  miejscu, ani w ogole! Dlaczego? Nie mam pojecia... Ale dobrze wiedziec, ze w
                                  googlu nasze forum jest na pierwszym miejscu. Choc nie dla wszystkich,
                                  malheureusement... :-(
                                  • szymbi Re: No, dzieki! 22.02.06, 14:22
                                    co ciekawe u mnie w tej chwili też już nie pokazuje naszego forumowego postu,
                                    mam wynik taki jak MaWi. To CI niespodzianka... To na pewno sprawa tajnych służb
                                    IVRP które od razu zareagowały na za słaby wynik służb informatycznych ambasady
                                    brukselskiej... :)))
                                    • tomi_22 Re: No, dzieki! 22.02.06, 14:59
                                      A mi NADAL pokazuje...

www.google.lu i dalej bez niczego" ambasada w luksemburgu

:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka