danka44 21.02.06, 15:41 Pani ambasador spotka się z polskimi dziećmi w szkole europejskiej. Może coś ktoś wie, czy zamierza spotkać się z polskimi epsami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 15:47 A po co? Zartuje, a kto ci powiedzial? Ciekawe :) Moze ktos z Ambasady przeczytal forum... ;P Odpowiedz Link
danka44 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:04 > A po co? To jak na razie tajemnica. Jak się dowiem, to Ci powiem. Spotkanie dopiero 7 marca. a kto ci powiedzial? A moje dzieci przyniosły taką informację. A jeżeli chodzi o spotkanie z epsami, to wydaje mi się, że byłoby po prostu miło z jej strony, gdyby się osobiscie zaprezentowała i powiedzaiała w czym służy swoja pomocą. Taki przyjazny gest pt."jestem tutaj i mozecie na mnie liczyc". Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:08 Znajac Polakow to "nie licz na to". Spotkanie z dziecimi, no tak, dzieci nie zadaja niewygodnych pytan ;))) A moze by tak jej na maila posty podrzucic??? Hehehe... Ano mogla by sie zaprezentowac, mogla by :))) Odpowiedz Link
danka44 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:48 Jeżli chodzi o kontakty z ambasadą, to "odpukac", ale nigdy nie musiałam z ich pomocy korzystać, a chętnie dowiedziałabym się o zakresie obowiazków ambasadora. W moim, pewnie mylnym pojęciu, ambasador w takim małym kraju, z taką małą liczbą Polaków powinien być jak amerykański"dzielnicowy", co to wszystkich zna i wszyscy jego znają ( o amerykańskim dzielnicowym mam tylko filmowe pojęcie, o ambasadorze zresztą też, ale Tomi możesz mnie tu wyręczyc ). A propos szkoły, to wiem, że niektóre ambasady przyznaja nagrody dla najlepszych uczniów. To tak dodaję, bo a nuż pani ambasador czyta to forum i szuka pomysłów na swoją działalność... Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 16:57 Dokladnie, niech nie mysli, ze bedzie miala "latwa" emeryturke :))) PANI AMBASADOR, PROSIMY O WIECEJ AKTYWNOSCI. LICZYMY NA PANIA!!! :))) Odpowiedz Link
jespere Ambasador-ka Zenobia? 21.02.06, 18:49 nie skreslajmy jej tak od razu. mysle, ze w naszej wiosce ambasador nie ma wyboru, po pol roku bedzie znak wszystkich. chyba, ze nie wyjdzie ze swojej norki. Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Ambasador-ka Zenobia? 21.02.06, 19:00 Nie, NIKT jej nie skresla, wrecz przeciwnie, prowokujemy do dzialania. Milo by bylo :))) Odpowiedz Link
redcell Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 19:22 Niespodzianka dla wszystkich!! Pani Ambasador ma spotkanie z epsami dzien wczesniej tj. 6 marca w ETO. Odpowiedz Link
danka44 Re: Ambasador w ETO 21.02.06, 19:40 No widzicie... ledwo napisałam a już zadziałało ;) Odpowiedz Link
jpp1975 Re: Ambasador w szkole 22.02.06, 12:09 Już nie ma :) Właśnie dzisiaj je skasowała... "Z powodow technicznych, wczesniej anansowane spotkanie z Pania Ambasador 6 marca 2006 w ETO odbedzie sie w innym mozliwym terminie (...)" Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Ambasador w szkole 22.02.06, 12:16 Przestraszyla sie jak forum przeczytala... ;))) Odpowiedz Link
szymbi Re: Ambasador w szkole 21.02.06, 20:16 wpiszcie sobie w googlach ambasada w luksemburgu (nawet bez cudzysłowów). Co jest na pierwszym miejscu? Niestety jeszcze nie strona nowej ambasady, ale... :)) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 09:51 Ja zawsze chcialem byc Ambasadorem, ale takim jak Tony Halik. Wyobrazcie sobie, jezdzic po swiecie i jarac faje z szamanami... ile on sie tych "faj" najaral... ;))) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:10 > jezdzic po swiecie i jarac faje z szamanami... ile on sie tych "faj" > najaral... ;))) No, wiesz, to byly faje pokoju, a w imie pokoju, to chyba wszystko jest dozwolone, nie? ;-) A tak na marginesie Odpowiedz Link
tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:12 www.google.lu/search?hl=pl&q=ambasada+w+luksemburgu Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:20 Tomi... wpisac w googlu w oknie search ambasada+w+luksemburgu to jeszcze potrafie... Mi nie chodzilo o link do wyszukiwarki wraz z parametrami, ale o link do tego co na pierwszym miejscu ten google Wam pokazuje. Mnie pokazuje to: www.polembassy.be/home.asp?action=prodmore&ref=B5A10&cat_level=1&cat1=B5&lang=1 I jakos nie wychodzi mi z tego zupelnie zwiazek z twoja osoba... Chyba, ze cos mi spostrzegawczosc lub poczucie humoru dzisiaj nie dopisuje... No wiec czekam dalej na linka z REZULTATEM, bo tez chcialbym sie posmiac :-) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 10:25 jak rozumiem, zapewne google u Was podaje link to naszego forum a konkretnie do watku wrzuconego przez tomiego a zacytowanego przed chwila przez danke (czyli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=35685561 ). Chcialbym jednak by ktos to potwierdzil, bo bedzie to dowodem na moje wczesniejsze przypuszczenia, ze google googlowi nierowny Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:00 > Kliknales w to co ja podeslalem??? Tomi, kurcze... a mozemy przyjac za aksjomat, ze nie pisze niczego poki nie sprawdze... A poza tym, nie chodzi mi o to, zeby sie przekomarzac... Kliknalem, kliknalem. Rezultat masz powyzej Odpowiedz Link
tomi_22 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:31 To ja nie wiem :) Wiem, ze jak wipisze sie te dane to wyskakuje "Ambasador" :))) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: hi hi hi... 22.02.06, 11:44 To moze jednak powoli... bo widze, ze temat robi sie coraz trudniejszy zamiast sie zwyczajnie zakonczyc... Ja jeszcze raz napisze co mnie interesuje, a jak sie nie uda, to trudno Odpowiedz Link
tomi_22 Prosze... 22.02.06, 11:48 WWW Wyniki 1 - 10 spośród około 539 dla zapytania ambasada w luksemburgu. (Znaleziono w 0.17 sek.) Gazeta.pl : Forum : Luxembourg-LuksemburgLuxembourg-Luksemburg. Polska Ambasada w Luksemburgu. Autor: tomi_22 ☺ Data: 26.01.06, 18:37. + dodaj do ulubionych wątków · + odpowiedz ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=35685561 - Podobne strony Ambasada Rzeczypospolitej PolskiejPolskie adresy w Belgii i Luksemburgu ... Ambasada RP w Belgii | 29, Av. des Gaulois - 1040 Bruxelles | tel : +32 2 739.01.00 | fax : +32 2 736.18.81 ... www.polembassy.be/ home.asp?action=newsmore&internal_nr=35&lang=1 - 33k - Kopia - Podobne strony AMBASADA10 procent ogólnej liczby nowych miejsc pracy w Luksemburgu. Inflacja Inflacja w Luksemburgu w 2004 r., wyniosła 3,2 % . Praca i bezrobocie ... www.poleconomie.be/lux.php?start=1 - 18k - Kopia - Podobne strony Projekt Udane Wakacje - Ambasady i Konsulaty RP na świecieLAOS Ambasada RP Quartier Vat Nak., 263 Rue Thadeua Km. 3 Vientiane BP 1106, RDP Laos ... Konsulat RP w Luksemburgu Konsul Honorowy: Tom Krieps ... www.udanewakacje.com/rp/l.php - 6k - Kopia - Podobne strony www.ue.krakow.plPlacówki dyplomatyczne RP w państwach UE. Austria Ambasada RP w Wiedniu ... Konsul Honorowy w Luksemburgu Tom Krieps 9 rue Pierre d’Aspelt L- 1142 Luxembourg ... www.ue.krakow.pl/index.php?LANG=PL& MENU=l&TYPE=ART&ART_ID=5846&MENU_ID=722 - 27k - 21 Lut 2006 - Kopia - Podobne strony wazne adresy w LuksemburguKonsul Honorowy RP w Luksemburgu : Tom Krieps 9, rue des Trevires L-2628 Luxembourg-Bonnevoie tel : 403748. Ambasada przewidziana w najbliższym czasie ... cf.geocities.com/fryderykchopin1929/ wazne_adresy_w_luksemburgu.htm - 5k - Kopia - Podobne strony Odpowiedz Link
ma_wi99 No, dzieki! 22.02.06, 11:56 Wreszcie sie dowiedzialem! U mnie w googlu ten pierwszy rekord po prostu nie wystepuje. Ani na pierwszym miejscu, ani w ogole! Dlaczego? Nie mam pojecia... Ale dobrze wiedziec, ze w googlu nasze forum jest na pierwszym miejscu. Choc nie dla wszystkich, malheureusement... :-( Odpowiedz Link
szymbi Re: No, dzieki! 22.02.06, 14:22 co ciekawe u mnie w tej chwili też już nie pokazuje naszego forumowego postu, mam wynik taki jak MaWi. To CI niespodzianka... To na pewno sprawa tajnych służb IVRP które od razu zareagowały na za słaby wynik służb informatycznych ambasady brukselskiej... :))) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: No, dzieki! 22.02.06, 14:59 A mi NADAL pokazuje... www.google.lu i dalej bez niczego" ambasada w luksemburgu :))) Odpowiedz Link