ma_wi99 19.03.06, 23:48 Moi Drodzy, do listy ciekawych miejsc weekendowych wycieczek pragne dorzucic jeszcze jedno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia.lux Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 09:40 > Rodzicow z dziecmi mozna naciagnac na Trampolini (...) Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 12:08 Ja bylam do 15.00 :-) > Nasze dziecko bawilo sie tam na urodzinach kolegi Na urodzinach takiego chlopaczka, ktory mowil po polsku i po angielsku, jak sie domyslam, zgadza sie? Podsluchalam jak mowil cos do swojej babci, siedzialam przy stoliku obok :) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 12:15 No to odlotowo, bo my wlasnie na te urodziny przyjechalsmy. Bylismy jakos pare minut po 14.00 i wtedy to akurat posiedzielismy tylko chwilke. Potem, jak wrocilismy o 17.00, to zostalismy i pogadalismy duzo dluzej Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 12:29 ma_wi99 napisał: > Bylismy jakos pare minut po 14.00 i wtedy to akurat posiedzielismy tylko chwilke. To pewnie akurat w tej chwili to ja sama sie bawilam;) Bo sie bawilam i to calkiem sporo;)) > ... takze z ojcem chlopca, ktory jest z pochodzenia Szkotem, Tego ojca to ja widuje czasami w EE. Mozliwe to? > To moze nastepnym razem sie tam po prostu spotkamy? Jesli o mnie chodzi to nawet zamiast we foyer - mozemy sie tam spotykac:) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 12:46 > Tego ojca to ja widuje czasami w EE. Mozliwe to? > Jest jak najbardziej mozliwe. Nasze dzieci znaja sie wlasnie z EE. > Jesli o mnie chodzi to nawet zamiast we foyer - mozemy sie tam spotykac:) I ona jest bardzo dobra tak koncepcja. Juz z kilkoma rodzicami-PL rozmawialem nt. wyskoczenia na wiosne do jakiejs bawialni. Moglibysmy zmontowac kilkuosobowy team Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 13:39 Superancko! Dostosowuje sie do kazdego terminu poza 18-21.04 kiedy to robimy maly wypad do CenterParks. Odpowiedz Link
szymbi Re: Podgladanie wilkow 20.03.06, 14:25 no to zapraszamy na osobny wątek w sprawie wyjazdu do Trampolini... Odpowiedz Link