rybka78 27.06.06, 23:18 Padla nam roleta i mimo usilnych staran nie umiemy jej sami naprawic. Moze ktos zna jakiegos fachowca roletowego? z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamaza42 Re: fachowiec od rolet potrzebny 27.06.06, 23:20 jak juz znajdziesz, to daj mi znac, prosze, rybko....mnie tez padla a pani wlascicielka jakos sie nie kwapi, zeby jakiegos fachowca sciagnac... Odpowiedz Link
rybka78 Re: fachowiec od rolet potrzebny 28.06.06, 22:32 podciagam watek w nadziei, ze moze ktos cos widzial, ktos cos wie :) Kurcze, przeciez rolety sa w Luksie praktycznie wszedzie i nie mowcie mi, ze tylko moje sie psuja! :) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: fachowiec od rolet potrzebny 28.06.06, 22:38 > Kurcze, przeciez rolety sa w Luksie praktycznie wszedzie i nie mowcie mi, ze > tylko moje sie psuja! :) O, bynajmniej! Mysmy mieli na Merlu takie "przedwojenne" Odpowiedz Link
rybka78 Re: fachowiec od rolet potrzebny 28.06.06, 23:11 czyli znalazlam nisze rynkowa! teraz pytanie: jak nauczyc sie naprawiac te cholerne rolety? moze otworzymy z mezem maly biznes :) Odpowiedz Link
danka44 Re: fachowiec od rolet potrzebny 29.06.06, 10:17 My też mieliśmy problem z roletami. Wezwaliśmy fachowców, którzy bez żenady wymienili cały popsuty element, nie starając się w ogóle nic naprawiać. Skasowli ponad 100 euro ( dokładnie nie pamiętam ). Jednak bylismy w tej komfortowej sytuacji, że właściciel mieszkania zobowiązał sie pokryć koszty :) Nie wiem, czy o takich fachowców Ci chodzi? Odpowiedz Link
rybka78 Re: fachowiec od rolet potrzebny 29.06.06, 19:32 chyba tak... rzucisz numerem telefonu? dzieki :) w takim razie czekamy na powrot z wakacji naszych wlascicieli,zeby wynegocjowac te rolety :) Odpowiedz Link
danka44 Re: fachowiec od rolet potrzebny 30.06.06, 09:44 Szukając numeru telefonu dokładnie przyjrzałam się fakturze ;( zapłaciliśmy 146 euro, z tego 65 to robocizna ( dwóch facowców pracowało może pół godziny ) No, ale masz namiary: tel. 588065 e-mail wako@pt.lu www.wako.lu Odpowiedz Link