galix25
26.02.14, 23:17
Witam. Zmagam sie z tym problemem juz raczej od lat, lecz dopiero od niedawna jestem świadom co mi dolega. Mam chyba 70 % z wszystkich objawów candidy w tym najbardziej sugestywne jak: śwąd odytyu, bialy jezyk, gazy, łaknienie na slodyczne, biegunki po wielu potrawach typu nalesniki spaghetti itp. Jestem jakis ospaly, zmulony, mam problem z zasypianiem, bulgotanie w brzuchu. Bardzo nieświeży oddech ( tu akurat duzo winy moich podziurawionych, ropnych migdałow ktore bede mial usuwane w marcu) Pozostaje mi tylko isc i zrobic badania aby miec 100 % pewności. Tyle ze mieszkam w Irlandii, a tutaj to wyglda nieco inaczej. Byłem u dwoch lekarzy i stwierdzili ze nie ma sie czym przejmowac i zobaczy sie po wycieciu migdałow. Zamierzam wlasnie po owej tonsilektomii rozpoczac walke z grzybem naturalnymi metodami. Zamówilem juz ksiazke "Nie daj sie zjesc grzybom candida" Bede miał zapewne sporo pytan do ludzi bardziej doświadczonych w walce z tym swinstwem. Nawet juz mam jedno pytanie. Lewatywa. Czy mozna stosować przy candida? Spotkałem sie z opiniami że nawet trzeba. Inni natomiast twierdza ze nie wolno. Jeśli wolno to kiedy? Tzn w której fazie leczenia? Bo mam chec zrobic kilka lewatyw jeszcze przed wycieciem migdałkow. Mam w jelitach pelno złogów.